Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9
Ooievaar 9

Ooievaar 9

Nieuw-Lekkerland

€ 920.000,- k.k.


Open huis op zaterdag 05 oktober 2024 van 00:00 tot 23:59 uur.

Omschrijving

Op een prachtige locatie, aan de rand van het dorp, bevindt zich deze vrijstaande villa met inpandige garage en een fantastisch vrij uitzicht over een singel en het uitgestrekte polderlandschap. De moderne villa is uitstekend geïsoleerd en de 20 zonnepanelen zorgen voor extra duurzaamheid en een lage energierekening.

Verder is de woning voorzien van een riante living met een zonnige serre en aangrenzend een goed geoutilleerde keuken. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een inloopkast, de badkamer en een separaat toilet. De tweede verdieping omvat een ruime voorzolder en een vierde slaapkamer. De flinke oprit en de inpandige garage voorzien in volop parkeergelegenheid.

De ligging is gunstig in een rustige en kindvriendelijke buurt, met alle voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer in de nabijheid. Daarnaast biedt de omgeving volop recreatiemogelijkheden zoals wandel- en fietsroutes langs bijvoorbeeld de molens van Kinderdijk.

Begane grond
Representatieve entree met toegang tot de toiletruimte, de meterkast (11 groepen en een aardlekschakelaar) en aansluitend de woonkamer. Verder is er een tussendeur naar de garage en via de open trap is de verdieping bereikbaar. Op de vloer liggen plavuizen en de wanden zijn voorzien van spachtelputz.

De toiletruimte is ingericht met lichte vloer- en wandbetegeling en het sanitair omvat een duobloc toilet en een fonteintje.

Open keuken met een U-opgestelde keukeninrichting (2004), compleet met een zwart, composieten werkblad en alle wenselijke apparatuur (Miele/AEG), te weten: een 5-pits gaskookplaat, een combimagnetron (2022), een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, een afzuigkap, een koffiemachine en een close-in boiler.

De riante woonkamer heeft een oppervlakte van bijna 85 m2 en is voorzien van een gezellige serre. Via een brede schuifpui en een openslaande deur is het onderheide zijterras toegankelijk.
De vele ramen zorgen niet alleen voor een oase aan natuurlijke lichtinval, maar ook voor een subliem uitzicht.

De plavuizen vloer loopt mooi door vanuit de entree, evenals de comfortabele vloerverwarming. De wanden zijn behangen en het plafond is uitgerust met inbouwspotjes.

De inpandige garage is toegankelijk via een elektrisch bedienbare overheaddeur. De garage is verwarmd en uitgerust met elektra en een wateraansluiting. Verder voorzien van plavuizen, diverse opbergplanken en twee kledingkasten.

Eerste verdieping
L-vormige overloop met toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet en een bergkast. De gehele verdieping is netjes afgewerkt met een laminaatvloer en spachtelputz wanden.

Slaapkamer 1:heerlijk ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze kamer geniet u van een geweldig uitzicht over de weilanden. De aanwezige airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur.

Slaapkamer 2: fijne slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 3: eveneens een ruime slaapkamer met veel lichtinval. Deze kamer is gesitueerd aan de zijkant van de woning.

Keurige inloopkast met een open kastenwand. Deze blijft achter in de woning.

Toilet:
Ingericht met een duobloc toilet en de lichte vloer- en wandbetegeling zijn identiek als de betegeling van de badkamer en de toiletruimte op de begane grond.

Ruime badkamer, ingericht met lichte vloer- en wandbetegeling met zwerfdecoratie en een spuitwerk plafond. Het sanitair omvat een ligbad met handdouche, een separate douchecabine en een wastafelmeubel met geïntegreerde, dubbele wastafel en bijpassende spiegels met verlichting.

Tweede verdieping
Bereikbaar via een vaste trap en hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelplaats van de CV-installatie. Vanaf hier is een flinke berging bereikbaar, evenals de vierde slaapkamer. Zowel de voorzolder als de berging is voorzien van een groot tuimelraam.

De hele tweede verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn deels behangen en deels gestuukt.

Royale, vierde slaapkamer (vloeroppervlakte 25 m2) met een indrukwekkend hoog plafond, een dakkapel en een groot tuimelraam.

Tuin/Berging
De woning wordt omringd door een prachtige, onder architectuur aangelegde tuin met een fantastisch vrij uitzicht over de naastgelegen singel en het aangrenzende polderlandschap.

De automatische, computer gestuurde beregeningsinstallatie zorgt ervoor dat uw tuin altijd in topconditie blijft. Daarnaast zorgen strategisch geplaatste tuinverlichting ervoor dat u tot in de late uurtjes kunt genieten van het buitenleven.

Er zijn diverse terrassen gecreëerd, waarvan één met een sfeervol prieel, zodat u altijd kunt genieten van een plekje in de zon of juist in de schaduw.

Voor de tuinliefhebber biedt de royale kas van maar liefst 18 m2 volop mogelijkheden voor het kweken van bloemen, planten enz. Bovendien blijft al het tuingereedschap, inclusief motormaaier, voor u achter bij de woning.

Via een elegant toegangshek heeft u toegang tot de oprit richting de inpandige garage. De garage is uitgerust met een elektrisch bedienbare overheaddeur, elektra, verwarming en een wateraansluiting.

Tot slot, de oprit, het zijterras én het achterterras zijn onderheid.

Algemene informatie:
- verwarming en de warmwatervoorziening worden geregeld met een Intergas HRE-combiketel, bouwjaar 2022.
- de begane grond en de badkamer zijn uitgerust met vloerverwarming.
- kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout.
- de woning is voorzien van mechanische ventilatie.
- de meterkast is uitgerust met 11 groepen en een aardlekschakelaar.
- de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden zich op de voorzolder.
- de begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van elektrisch bedienbare zonwering.
- de gehele woning is voorzien van horren aan de binnenzijde.

Oplevering: indicatie Q4 2024
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 920.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
schilddak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, schuifpui en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van HRE Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
218 m²
Perceeloppervlakte
1.078 m²
Inhoud
864 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
21 m²
Buitenruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan water en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*