Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33
Onyxdijk 33

Onyxdijk 33

Roosendaal

€ 310.000,- k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar de perfecte woning die recent compleet is gerenoveerd? Deze gezellige tussenwoning in de geliefde wijk Kortendijk heeft alles wat je hartje begeert! Denk aan een ruime en lichte woon- en eetkamer, een moderne open keuken, een keurige badkamer met inloopdouche, maar liefst vier slaapkamers én een achtertuin met een handige berging. De woning is recent volledig gerenoveerd aan de binnenzijde. Alsof dat nog niet genoeg is, woon je hier aan de rand van de wijk, waar je zo de weilanden in wandelt voor een ontspannen wandeling. Klinkt dit als jouw droomhuis? Kom dan snel een kijkje nemen en laat je verrassen!

Entree
Parkeer de auto op je eigen oprit of op een van de parkeervakken voor de deur. Via de voordeur kom je in de hal terecht die je toegang geeft tot het toilet, de meterkast welke volledig is vernieuwd in 2024, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping.

Wonen & koken
Zodra je de woonkamer binnenstapt, word je direct verrast door het overvloedige daglicht dat binnenstroomt via de grote ramen aan de achterzijde. De ruimte is makkelijk in te richten met een knusse zithoek en een sfeervol eetgedeelte. Extra handig is de trapkast in de woonkamer, perfect voor het opbergen van je voorraad! Aangrenzend bevindt zich de stijlvolle open keuken, welke dit jaar is geplaatst, een echte eyecatcher. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparaten, zoals een koelkast, kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een Quooker. Hier wordt koken een waar feestje! Laten we nu eens gaan kijken naar de slaapkamers.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping, waar de overloop toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer. De eerste twee slaapkamers zijn ruim en bieden alle mogelijkheden voor een kingsize bed, een kast of zelfs een werkplek. De derde slaapkamer is wat knusser, ideaal als babykamer, thuiswerkplek of een fantastische inloopkast. De recente gerenoveerde badkamer is strak afgewerkt en voorzien van een brede wastafel, een inloopdouche en een toilet—alles wat je nodig hebt om je dag fris te beginnen! Met de vaste trap kom je op de tweede verdieping, waar je de vierde slaapkamer vindt. Deze kamer is heerlijk licht dankzij het dakraam en biedt extra opbergruimte in de vaste kasten. Verder is er een aparte berging met de aansluiting voor de wasmachine. Een praktische en fijne ruimte die perfect aansluit op het gezinsleven!

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer stap je zo de achtertuin in. De tuin ligt op het noordoosten en is fraai betegeld met groene plantenborders, wat zorgt voor een gezellige, natuurlijke uitstraling. Er zijn volop mogelijkheden om een heerlijke loungehoek of een sfeervolle eethoek te creëren, perfect voor lange zomeravonden. Daarnaast is er een handige berging aanwezig, ideaal om fietsen, tuinmeubels of gereedschap netjes op te bergen.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 91 m2 * Bouwjaar 1981 * Energielabel B * Strakke open keuken * Vier Slaapkamers * Kortendijk * Rustige ligging nabij weilanden *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 310.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²
Perceeloppervlakte
154 m²
Inhoud
321 m³
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*