Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25
Noorderkade 25

Noorderkade 25

Blokzijl

€ 639.000,- k.k.

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de havenkolk van Blokzijl vindt u deze moderne vrijstaande woning met garage. Een huis met een karakteristieke voorgevel met daarachter een geheel opnieuw gebouwd huis in 1994!

Deze woning heeft bovendien een westgerichte achtertuin èn achteruitgang aan de Groenestraat, waardoor u uw auto op eigen erf/in de garage kunt parkeren. Het souterrain en de serre maken deze woning een droom voor het oog.

Indeling:
De beletage met verhoogde ligging bereikt u via een stoep met trap en hekwerk. Hierdoor kijkt u vanuit de zitkamer prachtig over naar havenkolk.
Vanuit de entree met meterkast bereikt u de zitkamer. Deze is voorzien van een open haard en geeft toegang naar de half open keuken. De keuken is roomwitte teint is voorzien van luxe inbouwappartuur (2pits inductie, 2pits gas, elektrische plaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, 2 diepvrieslades) en heeft een kookeiland. Aan de achterzijde is een fraaie serre aanwezig die gebruikt wordt als eetkamer. Boven de serre is zonwering beschikbaar. Op de gehele begane grond ligt een luxe zandkleurige plavuis die voorzien is van vloerverwarming. Al met al een prachtige complete leefruimte.

Via een luxe vaste trap bereikt u het souterrain met een stahoogte van 2.15m. Een heerlijke koele ruimte met daglichttoetreding die gebruikt kan worden als extra slaapkamer / atelier / werkruimte. Verder vindt u op deze verdieping een toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en een douche ruimte. Aan de achterzijde een ruime bijkeuken met opstelling witgoed, keukenaanrecht en toegang naar de tuin.

Op de eerste verdieping die eveneens met luxe vaste trap te bereiken is, vindt u de volgende ruimten. De masterbedroom is aan de voorzijde gelegen, en geeft toegang naar het balkon met uitzicht over de havenkolk. Fraai is de keuze voor het betrekken van de nok in deze slaapkamer, waardoor een ruim effect ontstaat. Achter de schuine wanden is bergruimte aanwezig. Vanuit de slaapkamer bereikt u de luxe badkamer met douchecabine, ligbad, tweede toilet en dubbele wastafel. De overloop is voorzien van een vaste kastenwand en geeft tevens toegang naar de berging boven de badkamers. Aan de achterzijde bevindt zich de tweede slaapkamer, die eveneens voorzien is van vaste kasten. De tweede badkamer heeft een eigen douchecabine, wastafel en hangtoilet.

Tuin:
Achtertuin is op het westen gericht. In deze tuin bevindt zich een ruime stenen garage met grote bergzolder. Voor de garage is een overkapping gerealiseerd. De tuin is netjes ingericht en biedt voldoende privacy. Vanuit de tuin kunt u via de naastgelegen steeg naar zowel de Noorderkade als de Groenestraat.

De woning is geheel geïsoleerd, en voorzien van dubbele beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening via de CV-combiketel 2012.

Kortom: een prachtig vrijstaand woonhuis op een ideale locatie in het centrum van Blokzijl.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 639.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
grachtenpand
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Bijzonderheden
beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen
schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2012, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
167 m²
Perceeloppervlakte
180 m²
Inhoud
600 m³
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 87 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*