Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17
Noordereiland 17

Noordereiland 17

Arnhem

€ 2.250.000,- k.k.

Omschrijving

UNIEKE KANS DESIGN VILLA AAN HET WATER!
Met haar strakke lijnen, grote raampartijen en open verbinding naar de onder architectuur aangelegde tuin tref je hier een spectaculaire kans om aan het water te wonen in een design VILLA op het gewilde Noordereiland.
De materiaalkeuze is met oog voor perfectie en detaillering doorgevoerd, met een energielabel A, ca. 300 m2 woonoppervlakte en parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein is deze woning een unieke buitenkans!

Alles dichtbij:
De villa wijk Noordereiland is omsloten door water en alleen middels de eenrichtingsverkeer route over een bruggetje te bereiken. Tijdens een wandeling kom je hier regelmatig bevers, ijsvogels, lepelaars en andere bijzondere flora en fauna tegen. Schuytgraaf staat bekend als een kindvriendelijke en duurzame wijk. Zo zijn alle woningen gasloos gebouwd en aangesloten op stadsverwaming. Voorzieningen zoals kinderdagverblijven, basisscholen, middelbare school (Daltonschool Confetti & het Lorentz Lyceum) en uiteraard de Internationale school (Rivers), dagelijkse boodschappen in het winkelcentrum Schuytgraaf, diverse sportaccommodaties, een gezondheidscentrum, een hapje eten bij Fortvier, maar ook de uitvalswegen A325, A50 en de A15 zijn binnen handbereik. Met 10 minuten sta je in Arnhem centrum en het nabijgelegen NS-station Arnhem Zuid en de diverse busverbindingen zorgen voor een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer.

Wij vertellen je graag meer over de indeling:
Begane grond: Imposante entree middels de grote, tot het plafond doorlopende voordeur met dito raampartij. Binnenkomst in de centrale hal met meterkast, maatwerk betonnen trap bekleed met eikenhout naar de eerste verdieping en een riante toiletruimte met vrij hangend toilet en waskom.
Op de begane grond tref je een kantoorruimte en een praktische bijkeuken met de witgoed aansluitingen v.v. een eigen zij-entree. Tevens is er een slaapkamer op de begane grond aanwezig met een eigen badkamer v.v. een vrij hangend toilet, inloopdouche met regendouche en een waskom.

Vanuit de hal valt de zichtlijn op de raampartij naar het water direct op, hierdoor word je naar het leefgedeelte getrokken. Door de dubbele ‘steellook’ deuren treed je de living binnen.
Het hart van deze villa is de Italiaanse Aster woonkeuken met een kookeiland en een kastenwand met apparatuur. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur met o.a. een inductiekookplaat met downdraft (Siemens), grote oven (Gaggenau), combi- magnetron (Gaggenau), een grote koelkast, Quooker kraan en een vaatwasmachine (Siemens).

De living is voorzien van grote raampartijen rondom met minimale profielen voor een optimale binnen-buiten beleving. Het terras aan de achterzijde bereik je door de schuifpui vanuit de woonkamer of de keuken en biedt een beschutte plek waar je heerlijk uit de zon en wind kunt vertoeven onder de overkapping. Vanaf het terras is het heerlijk wegkijken over het meer en ervaar je veel privacy.

Binnen & buiten beleving:
De tuin is passend ontworpen in strakke lijnen met veel groen, een speelse trap naar het vlonder gedeelte en een veranda waar je tot in de late uurtjes buiten kunt verblijven. De tuin is v.v. verlichting en biedt door de diverse terrassen altijd een heerlijke plek om in de zon of de schaduw te vertoeven. Er is een grote vlonder over het water aanwezig waar je eventueel een klein bootje kunt aanleggen of een kano. Het kan niet idealer, een natuurgebied als achtertuin waar je alleen maar van hoeft te genieten.

1e Verdieping: Middels de maatwerk betonnen trap bekleed met eikenhout v.v. wandverlichting bereikbare overloop met toegang tot de technische ruimte en 2e vrij hangend toilet met waskom.
De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers van goed formaat, waarvan 1 kamer aan de achterzijde van de woning een eigen walk-in-closet heeft en de kamer aan de voorzijde een toegangsdeur naar het balkon. Vanuit de kamers aan de achterzijde van de woning is er magnifiek uitzicht over het achtergelegen water.
2e luxe badkamer met vrijstaand ligbad inloopdouche v.v. regendouche, dubbele waskommen en spiegels v.v. verlichting.
Aan de achterzijde tref je het dakterras dat over de volledige breedte is gerealiseerd met iedere dag veranderende vergezichten over het water.

Bijzonderheden:
Bouwjaar ca. 2017-2018;
Woonoppervlakte: ca. 300 m²;
Inhoud ca. 978 m³;
Perceeloppervlakte: 663 m²;
Oprit voor meerdere auto’s;
Zij ingang via de bijkeuken;
Levensloop bestendige woning door de (slaap)kamer(s) en badkamer op de begane grond;
De woning is geheel v.v. vloerverwarming (begane grond (15 groepen) en 1ste verdieping (13 groepen) beide voorzien van 5 stuks apart regelbare zones) en een plavuizenvloer;
De woning is v.v. houten binnendeuren met verzonken kozijnen;
De woning is v.v. (Schüco) aluminium buitenkozijnen met HR++ glas;
De woning is v.v. beveiligingscamera's;
WTW- warmte terugwin installatie (ITHO) afzuigsysteem aanwezig bestaande uit 2 units;
800 SHE waterontharder aanwezig;
Verwarming en warmwater middels stadsverwarming;
De tuin en de villa zijn voorzien van verlichting rondom;
Alle wanden en plafonds zijn strak gestukt en v.v. inbouwpots;
Energielabel A;
Aanvaarding in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
tv kabel, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming en vloerverwarming geheel
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
301 m²
Perceeloppervlakte
663 m²
Inhoud
978 m³
Buitenruimte oppervlakte
42 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*