Omschrijving

MODERN EN DUURZAAM A++ WONEN! Ruime 5 kamer eengezinswoning in de groene wijk Meerzicht, die de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd en verduurzaamd is en beschikt over energielabel A++. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++-glas, er zijn 9 zonnepanelen aanwezig en het dak en de gevels zijn na-geïsoleerd. Iedere kamer heeft een airconditioning die kan koelen en verwarmen en de warmwatervoorziening gaat via de warmtepompboiler. In 2024 is de gasaansluiting verwijderd en is de woning geheel aardgasvrij! De zonnige achtertuin ligt op het zuidwesten, die direct grenst aan een openbare groenvoorziening. De woonomgeving is rustig, erg kindvriendelijk en gunstig ten opzichte van de RandstadRail, NS-station Zoetermeer en het Westerpark.

HIGHLIGHTS
- Modern én duurzaam wonen!
- Moderne keuken, badkamer en toilet (2019)
- Nieuwe groepenkast (2019)
- Inrichting / afwerking zolder (2023)
- Kunststof kozijnen met HR++ glas
- Plat dak berging en schuin dak zolder zijn na-geïsoleerd (2023)
- Spouwmuurisolatie + na-isolatie binnenzijde muren onder de ramen op de 1e en 2e etage (2022)
- 9 zonnepanelen (eigendom) – totaal 2700 Wp (2019)
- Alle kamers v.v. airconditioning voor verwarming en koeling (2022-2023)
- Warmwatervoorziening via warmtepomp-boiler (2023)
- Aardgasvrij; in 2024 is de gasaansluiting verwijderd
- Energielabel A++
- Nieuwe mechanische ventilatie-box (2023)
- Siliconenkit beglazing ramen en deuren (achterzijde) vernieuwd (2020)
- Op loopafstand van NS-station Zoetermeer, RandstadRail-halte Driemanspolder en Meerzicht, winkelcentrum Meerzicht en het Westerpark
- Zonnige tuin op het zuidwesten

INDELING
Voortuin (betegeld met klinkers en v.v. groenborder) met entree naar de woning en een aparte deur naar de berging. Binnenkomst in de ruime hal met meterkast (met vernieuwde groepenkast d.d. 2019), modern toilet (d.d. 2019 met hangende WC-pot en fonteintje) en deur naar de woonkamer. De aangebouwde stenen berging is niet alleen van buitenaf bereikbaar, maar ook vanuit de hal. Deze berging is volledig geïsoleerd, afgewerkt en voorzien van een wasmachine-aansluiting. De woonkamer is tuingericht, modern afgewerkt en heeft een open haard, trap naar de slaapverdiepingen en deur naar de achtertuin. Aan de voorzijde ligt de open keuken met een moderne keukenopstelling (2019) met kookeiland met bar en inductiekookplaat met draftdown-afzuiging. Aan de andere zijde zijn de vaatwasmachine en oven ingebouwd.

Tuin: De tuin heeft een aantrekkelijke ligging, op het zonnige zuidwesten. Direct tegen de achtergevel ligt een groot terras met een woningbreed zonnescherm. Er is veel groen aanwezig dat voor aangename beschutting en privacy zorgt. De tuin grenst aan een stuk voormalig adoptiegroen, dat binnenkort door de gemeente opnieuw ingericht gaat worden met nieuwe beplanting. Daarachter loopt een autovrij voetpad door de wijk, waardoor de direct omgeving rustig en kindvriendelijk is.

1e etage: Overloop, met 3 ruime en lichte slaapkamers. Alle kozijnen zijn van kunststof en hebben HR++-glas en alle kamers hebben airconditioning. De badkamer is vernieuwd in 2019, stijlvol betegeld en modern ingericht met een inloopdouche (met hand- en regendouche), dubbel wastafelmeubel, hangend toilet, elektrische vloerverwarming en infrarood verwarmingspaneel.

2e etage: De open zolderverdieping is in 2023 opnieuw ingericht en afgewerkt. De knieschotten en vaste bergkast zorgen voor veel bergruimte. Er is een afgesloten ruimte met de opstelplaatsen van de warmtepompboiler (2023), mechanische ventilatie-box (2023) en omvormer van de zonnepanelen. Ook is hier nog een extra wasmachine-aansluiting aanwezig.

OVERIGE KENMERKEN
- Woonoppervlak 134m2 – gemeten conform NEN2580 meetinstructie
- Eigen grond / Perceel 138m2
- De tuin grenst aan een stuk voormalig adoptiegroen, dat binnenkort door de gemeente opnieuw ingericht gaat worden met nieuwe beplanting
- Oplevering begin december 2024

BIJLAGEN
Geïnteresseerden krijgen (voor een eventuele bezichtiging) toegang tot de digitale omgeving van Move waarin de bij de woning behorende bijlagen zijn in te zien.
- Kadastrale kaart
- Vragenlijst B
- Lijst van zaken
- Energielabel
- Beplantingsplan voormalig adoptiegroen

KOOPAKTE
Na overeenstemming wordt de koopakte opgesteld. Hierin worden o.a. de volgende zaken opgenomen:
- Notariskeuze aan koper
- Datum van oplevering
- Ouderdoms-/materialenclausule (standaard voor woningen uit deze bouwperiode)

ALGEMEEN
De informatie is met zorg samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De algemene verkoopvoorwaarden staan vermeld op onze website, wij werken conform de Algemene Consumentenvoorwaarden van VBO Makelaar. Heeft u vragen over dit object of over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact met ons op.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 489.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rookkanaal en airconditioning

Energie

Energielabel
A++
Verwarming
open haard en elektrische verwarming
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
134 m²
Perceeloppervlakte
138 m²
Inhoud
498 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 56 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*