Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D
Nieuwe Binnenweg 157D

Nieuwe Binnenweg 157D

Rotterdam

€ 459.000,- k.k.

Omschrijving

Wat een kans, een gezellig 3 kamer appartement in het centrum! Maak er jullie droomwoning van. Dit appartement is heel ruim en heeft vele mogelijkheden qua indeling. Een open keuken, een inloopkast, een ruime badkamer; alles is mogelijk.

OMGEVING
De Nieuwe Binnenweg is de langste winkelstraat van Nederland en verbindt het Eendrachtsplein in het centrum van de stad met Historisch Delfshaven in het Westen van de stad. Het appartement, naar ontwerp van de bekende Rotterdamse architect Wim Quist (o.a. kantoorgebouw De Willemswerf en de Rotterdamse Schouwburg), ligt in de beroemde en fotogenieke bocht tussen de ’s-Gravendijkwal en de Mathenesserlaan. Hier in het kloppende hart van Rotterdam West is het heerlijk stads wonen. Werkelijk alle denkbare grootstedelijke voorzieningen liggen op loopafstand of slechts enkele minuten fietsen. Aan de levendige Nieuwe Binnenweg zelf vind je een grote diversiteit aan voorzieningen. Het super uitgebreide winkelaanbod loopt uiteen van een Albert Heijn supermarkt, Koekela en Vlaamsch Broodhuys tot aan kleine exotische toko’s en hippe mode boetiekjes. Ook op culinair en uitgaansgebied kan je hier op nagenoeg elke hoek van de straat terecht.

BEREIKBAARHEID
De Nieuwe Binnenweg is uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Op slechts enkele minuten loopafstand bevinden zich tram- en bushaltes die u snel naar andere delen van de stad brengen. Metrolijn B, met halte Dijkzigt op steenworp afstand, leidt naar Den Haag centrum (met overstap op Station Beurs). Den Haag is slechts met 1 overstap in een half uurtje te bereiken! Hoek van Holland Strand is rechtstreeks bereikbaar. Rotterdam Centraal ligt op minder dan 10 minuten fietsen, waardoor de verbindingen met andere grote steden zoals Den Haag, Amsterdam en Utrecht optimaal zijn. Voor automobilisten is de locatie ook gunstig. De uitvalswegen naar de A13 en A20 zijn eenvoudig te bereiken, waardoor u binnen enkele minuten op de snelweg bent. Parkeren in de buurt is mogelijk met een parkeervergunning, en er zijn ook diverse parkeergarages in de nabije omgeving.

INDELING APPARTEMENT
Gemeenschappelijke entree en hal op de begane grond van waar de lift of de trap je naar de tweede woonlaag brengen. Op de 2e verdieping kom je binnen in de ruime entree met garderobe. In de hal vind je aan weerszijden de twee slaapkamers, toilet, meterkast, CV ruimte en de badkamer.

De betegelde badkamer is voorzien van douche, ligbad en wastafel. De badkamer is eenvoudig te vergroten door een stukje hal erbij te betrekken. Van de badkamer zijn sfeer tekeningen gemaakt ter inspiratie. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

De heerlijke ruime, maar vooral lichte woonkamer heeft een breedte van maar liefst 8,18 meter. De grote raampartijen zorgen niet alleen voor voldoende lichtinval, maar geven ook het speelse uitzicht op de Nieuwe Binnenweg. De neutrale, half open keuken beschikt onder andere over een koelkast met vriesvak, oven, oven/magnetron combinatie, elektrische kookplaat en recirculatie afzuigkap. Achter de keuken bevindt zich een grote praktische bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en veel extra bergruimte in stellingkasten. De huidige eetkamer kan eventueel ook als derde slaapkamer of werkkamer fungeren. Deze grenst aan het balkon dat grotendeels inpandig is, waardoor je er al vroeg in het jaar lekker beschut van de zon kan genieten. Ook de woonkamer is eenvoudig te wijzigen qua indeling; bijvoorbeeld het maken van een open keuken geven hier een zee van ruimte en een open gevoel. Van de woonkamer en keuken zijn eveneens sfeerbeelden gemaakt ter inspiratie.

ALGEMEEN
- Bouwjaar 1988
- Eigen grond
- 2e etage
- 104 m2 woonoppervlak
- Energielabel A
- Verwarming en warm water middels CV-ketel
- Geheel voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen
- Actieve VVE met maandelijkse bijdrage van € 248,01
- Berging in de onderbouw
- Parkeergarage te huur (goedkoop) in nabije omgeving
- Oplevering in overleg

We laten dit sfeervolle appartement graag zien en laat je verrassen door de tal van mogelijkheden.

Eigen woning nog verkopen? We geven je gratis advies en een gratis waardebepaling.
Verkopen doe je met RE/MAX Totaal Makelaars | Libby Voormeulen.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

MAKELAAR Libby Voormeulen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 459.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel en lift

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan drukke weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht en open ligging

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*