Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30
Nestelmakerstraat 30

Nestelmakerstraat 30

Breda

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

Wil jij graag in Princenhage wonen om de hoek van de speelvelden en met een achtertuin op het zuidwesten? Deze eindwoning (hoek van een rij) heeft een woonkamer met een open keuken van totaal circa 37,5 m² groot, vier slaapkamers, een voortuin, een achtertuin op het zuidwesten, een vrijstaande stenen berging en een achterom. In de buurt zijn twee basisscholen. Op loopafstand is de dorpskern van de Princenhage met de winkels voor de dagelijkse boodschappen en horeca.

Begane grond
De entree (met de meterkast) geeft toegang tot de toiletruimte, de woonkamer en middels een vaste trap tot de eerste verdieping.
De half betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje.
De woonkamer en keuken zijn in totaal circa 37,5 m² groot. De woonkamer is voorzien van een vaste kast onder de trap. De woonkamer geeft middels een deur toegang tot de achtertuin.
De aan de voorzijde gelegen open keuken heeft een hoekkeukenblok met één spoelbak, een vijfpits gasfornuis, een afzuigkap, een oven, een koelkast en een vaatwasmachine.
De entree en de woonkamer zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping.
De grotendeels betegelde badkamer heeft een ligbad (met douchegarnituur en een thermostaatkraan), een toilet, een wastafel en de wasmachineaansluiting.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn circa 12,5 m² en 9 m² groot. De slaapkamer aan de voorzijde is circa 14 m² groot.
De overloop, de slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van een pvc-vloer.
Tweede verdieping
De zolder is ideaal om een slaapkamer te realiseren. De zolder heeft een uitzetraam en bergruimte achter het knieschot. De zolder geeft toegang tot de bergruimte. De aan de voorzijde gelegen bergruimte is voorzien van de cv-ketel.

Tuin
De voortuin beschikt over bestrating en een boom. De voortuin is ideaal om je (bak)fiets neer te zetten.
De circa 16 meter diepe achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De achtertuin is voorzien van een overkapping, bestrating, kunstgras, elektrapunten, een tapkraan en een zij-ingang.

Berging
In de tuin staat een vrijstaande stenen berging van circa 6 m² groot.

Voorzieningen
De woning is voorzien van meerdere rolluiken.

Bouwkwaliteit
De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (met uitzondering van een uitzetraam in de woonkamer). De entree en de toiletruimte zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Installaties
De meterkast heeft zeven groepen en twee aardlekschakelaars.
De cv-ketel is van het merk Vaillant uit het jaar 2005.
De woning is voorzien van een mechanische ventilatie-unit.

Roerende zaken
Zie voor nadere specificatie de lijst met roerende zaken.

Ligging
Dit huis heeft een ideale locatie, dichtbij de twee basisscholen, speelvelden en de winkels.
De woning is gelegen in een straat met vergelijkbare woningen die in de jaren zeventig zijn gebouwd. In de straat en in de omgeving is er gratis parkeergelegenheid.
Om de hoek is een groot speelveld (met twee voetbaldoeltjes, een tafeltennistafel, een basketbalveld, een skatebaan en een speeltuin met diverse speeltoestellen).
Op loopafstand is de dorpskern van Princenhage waar winkels voor de dagelijkse boodschappen en horeca zijn. Er zijn onder andere twee bakkerijen, een delicatessenwinkel, twee supermarkten, een drogisterij, een opticien, een juwelier, een bloemenwinkel en de Hema gevestigd. De wijk Princenhage organiseert diverse evenementen zoals De Tien van ’t Aogje, de Avondvierdaagse en de jaarlijkse vrijmarkt.
Op fietsafstand bevinden zich de historische binnenstad van Breda en het centraal station. In de binnenstad van Breda is een groot aanbod van winkels; zowel winkelketens als speciaalzaken, diverse restaurants, is het Chassé Theater en bioscoop Pathé. Breda kent een groot aantal evenementen zoals carnaval, de Singelloop en diverse muziekfeesten zoals het Jazz festival en Breda Live. In Breda huist de KMA. Daarnaast is er ruime keuze in middelbare scholen, mbo-onderwijs en er zijn ook twee hogescholen (Avans en BUas). Breda heeft een schaatsbaan en er zijn meerdere zwembaden en andere sportvoorzieningen. Aan de rand van Breda is de bioscoop Kinepolis (met een grote, gratis parkeergelegenheid), het Mastbos en het Liesbos.
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Utrecht (A27), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

Bijzonderheden
In de gemeente Breda is de Huisvestingsverordening Breda 2022 inzake de Opkoopbescherming en de Huisvestingswet 2014 (deze verplichting houdt onder andere in dat er een vergunningsplicht geldt voor bijvoorbeeld splitsing in appartementsrechten) van toepassing. Voor meer informatie verwijzen wij naar de gemeente Breda.
In de koopakte zal gezien het bouwjaar de ouderdoms- en asbestclausule opgenomen worden.
In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen van 10% van de koopsom. Mocht je een financiering wensen dan is het financieringsvoorbehoud standaard 6 weken.
Onderdeel van de koopovereenkomst is een notariskeuze op maximaal 20 kilometer van het verkochte.

Maatvoering
De woning is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede de medewerkers van Mechel Makelaardij van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.

Bieden
Wil je een bod uitbrengen op deze woning? Via je Move account, dat we vrijgeven bij de afspraakbevestiging, heb je de mogelijkheid een bod te doen. In het Move account staat ook de informatie over de woning, zoals de vragenlijst en lijst roerende zaken.

Inhoud tekst
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze tekst en afmetingen noch door de eigenaar, noch door verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens en afmetingen. Door Mechel B.V. wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en rolluiken

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2005 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
176 m²
Inhoud
412 m³
Buitenruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*