Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62
Nessestraat 62

Nessestraat 62

Dordrecht

€ 299.000,- k.k.

Omschrijving

In de leuke wijk "Land van Valk" staat deze prachtige en volledig instapklare woning aan de Nessestraat. Deze woning is groter dan de standaard woning in de straat omdat een deel boven de poort ook bij de woning hoort.

De woning is voorzien van een lichte woonkamer, moderne keuken en badkamer, twee slaapkamers en een gezellige tuin op het zonnige zuidoosten. De woning beschikt nog over authentieke details zoals paneeldeuren en originele balkenconstructie op de eerste verdieping.

De staat van onderhoud is zeer verzorgd, helemaal up-to-date en de woning kan door een koper zo betrokken worden.

De historische binnenstad van Dordrecht, diverse (basis)scholen en uitvalswegen liggen in de nabije omgeving evenals het NS station en het Merwesteinpark.

Kortom; meer dan voldoende ingrediënten om heerlijk te kunnen wonen!

Indeling:
Begane grond:
Entree met modern toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer.

De gezellige woonkamer over de gehele lengte van de woning, heeft veel natuurlijk lichtinval en een prettige doorkijk naar achteren. Aan de achterzijde is de open keuken met toegang tot de knusse achtertuin.

De open keuken is één geheel met de woonkamer en staat in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast en mogelijkheid voor het aansluiten van een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Royale overloop met zicht op de originele balkenconstructie. De overloop met twee vaste kasten biedt toegang tot de slaapkamers en badkamer. Vanuit hier is tevens de vliering te bereiken middels een vlizo trap.

Royale slaapkamer over de gehele lengte van de woning. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking.
De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Hier is een vaste kast (met brandwerende deur) met opstelplaats voor de cv-ketel.

De moderne en volledig betegelde badkamer ligt aan de achterzijde boven de poort waardoor deze extra ruim is. De badkamer is voorzien van royale inloopdouche, wastafel met wastafel meubel, aansluiting voor was apparatuur, elektrische designradiator en vloerverwarming. De vloerverwarming is via Wifi op afstand te bedienen.

Tuin:
Betegelde voortuin met planten border.
Knusse en gezellige achtertuin gesitueerd op het zuidoosten en voorzien van sierbestrating, appelboom en bloemborders. In de tuin bevindt zich een ruime berging met daarnaast een achterom.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1931;
- Woonoppervlakte 65m2;
- Perceeloppervlakte 103m2;
- Kunststof kozijnen deels voorzien van dubbelglas en tripleglas;
- Elektrische vloerverwarming badkamer;
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, bouwjaar 2014;
- Energielabel C;
- Achtertuin met achterom;
- Oplevering in Q2 van 2025.

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekenden de gelegenheid te geven om de woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u dan op de reservelijst geplaatst worden.
Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging samen met alle overige relevante informatie over de woning.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²
Perceeloppervlakte
103 m²
Inhoud
223 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 40 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*