Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187
Nederheidseweg 187

Nederheidseweg 187

Nijmegen

€ 1.250.000,- k.k.

Omschrijving

VRIJSTAAND WONEN MET RIANTE SCHUUR EN RUIM PERCEEL
Op zoek naar een prachtige vrijstaande woning met een imposante uitstraling en eindeloze mogelijkheden? Dan is Nederheidseweg 187 in Nijmegen precies wat u zoekt. Deze schitterende woning, gebouwd in 2010, combineert een moderne afwerking met een tijdloze architectuur en is omgeven door rust en privacy op een royaal perceel van maar liefst 3.460 m². Hier geniet u van ultiem woongenot, zowel binnen als buiten.

NAAR BINNEN
Vanaf de ruime inrit, die voldoende parkeergelegenheid biedt, betreedt u deze woning via de bijkeuken, waar praktische voorzieningen zoals aansluitingen voor wasmachine en droger en een separaat toilet aanwezig zijn. Vanuit de bijkeuken komt u in de landelijke keuken. Deze royale L-vormige keuken is een waar kookparadijs met moderne apparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast en kookplaat. Het donkere stenen aanrechtblad en de neutrale afwerking maken het geheel compleet. Door de vele raampartijen geniet u hier van een overvloed aan daglicht, en is er voldoende ruimte voor een gezellige eettafel waar u kunt ontbijten met uitzicht op de tuin.

Aansluitend vindt u het ruime woongedeelte, dat door de fantastische erker met raampartijen en de L-vorm een speelse indeling heeft. Hier kunt u naar hartenlust een zit- en eetgedeelte creëren, en is er zelfs nog ruimte voor een werkplek of speelruimte voor de kinderen. De eiken vloer met sierband, de prachtige schouw, en de netjes afgewerkte plafonds en wanden stralen warmte en klasse uit. De erker met ingebouwde spots zorgt voor een sfeervolle verlichting in de avonduren.

De entree van de woning, die is voorzien van een betegelde vloer, bevindt zich aan de zijkant en leidt naar een ruime hal met een vaste trap naar de bovenverdieping.

BOVENVERDIEPING
Bij aankomst op de eerste verdieping wordt u direct verrast door de prachtige vide, die zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De overloop biedt toegang tot twee zeer ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een groot bed en kasten. Daarnaast bevindt zich hier een vlizotrap naar de ruime vliering, ideaal voor extra opslag.

De badkamer is een oase van luxe en comfort. Deze is ruim opgezet en modern afgewerkt, met een breed wasmeubel, een luxe ligbad met bubbels, een douchecabine met zitje en massagefuncties, en een toilet. De badkamer is volledig betegeld in neutrale kleuren en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen moment voor uzelf.

SOUTERRAIN
Als extra verrassing is de gehele woning onder keldert, wat een enorme hoeveelheid bergruimte oplevert. De plattegronden geven een goed beeld van de mogelijkheden die deze kelder biedt; ideaal voor opslag of het inrichten van een hobbyruimte.

EXTERNE BERGRUIMTE
Het bijbehorende perceel biedt meer dan alleen een schitterende woning. Met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 215 m² is de naastgelegen schuur een ware droom voor hobbyisten en ondernemers. Deze multifunctionele ruimte, gebouwd in dezelfde prachtige stijl als de woning, biedt eindeloze mogelijkheden voor werk of vrijetijdsbesteding. De schuur beschikt bovendien over een verdieping met extra opslagruimte.

Daarnaast is er op het perceel ook nog een vrijstaande stenen berging aanwezig, eveneens in dezelfde stijl als de woning en schuur. Deze biedt extra opslagmogelijkheden voor bijvoorbeeld tuinmaterialen.

BUITENRUIMTE
Het perceel van 3.460 m² biedt u een zee aan ruimte en mogelijkheden. Gelegen in een rustige en groene omgeving, geniet u hier van optimale privacy. De groene zones rondom de woning creëren een oase van rust, waar u heerlijk kunt ontspannen of tuinieren. Het perceel biedt volop ruimte om uw eigen droomtuin te realiseren of een andere invulling te geven die past bij uw wensen.

PERFECTE WOONOMGEVING
Welkom in Neerbosch West, een levendige en toegankelijke wijk in Nijmegen waar comfort en gemak centraal staan. Gelegen aan de westkant van de stad, biedt deze buurt een ideale mix van stedelijke voorzieningen en rustgevende woonomgevingen. Hier geniet u van een uitstekende bereikbaarheid, tal van faciliteiten en een groene leefomgeving, perfect voor jong en oud. De bereikbaarheid van Neerbosch West is uitstekend. De wijk wordt bediend door diverse buslijnen, die zorgen voor een snelle verbinding met het stadscentrum van Nijmegen, het centraal station en omliggende wijken. Hierdoor bent u binnen enkele minuten in het hart van de stad of op weg naar uw bestemming. Ondanks de stedelijke voorzieningen, is Neerbosch West een verrassend groene en rustige wijk. Met diverse parken en speelplaatsen is er volop ruimte voor ontspanning en buitenactiviteiten. De nabijgelegen Waal en uiterwaarden bieden prachtige wandel- en fietsroutes, ideaal voor natuurliefhebbers.

KORTOM
Nederheidseweg 187 is niet zomaar een huis, maar een plek waar u uw dromen kunt waarmaken. Een combinatie van moderne luxe, schitterende architectuur, en een perceel met eindeloze mogelijkheden in een prachtige omgeving. Kom deze unieke woning bekijken en laat u verrassen door alles wat het te bieden heeft!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m²
Perceeloppervlakte
3.460 m²
Inhoud
855 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
98 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*