Omschrijving

Prachtige Hoekwoning met Veel Privacy en Comfort op Ruim Perceel van 313m²

Ontdek deze heerlijke ruime hoekwoning, gelegen op een royaal perceel van 313m² eigen grond, met een dubbele garage, twee eigen parkeerplaatsen, overkapping en twee separate bergingen. Deze woning heeft een flinke upgrade gehad met een grote luxe keuken, houten vloeren van de begane grond vervangen door een betonnen vloer met isolatie en vloerverwarming, zonnepanelen, zonneboiler, nieuwe cv-ketel, nieuwe beglazing (HR++) in de woonkamer en in de slaapkamers ,gestuukte muren en nieuwe markiezen.

Binnenkomst via de voortuin in de hal met toegang tot de meterkast, toilet met fonteintje, ruime voorraadkast, trap naar de 1e verdieping, woonkamer en keuken.
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en geniet van veel natuurlijk licht door de grote ramen en een fijn ruim uitzicht. De beglazing op de begane grond is gedeeltelijk vernieuwd naar HR++ en de houten vloeren zijn vervangen voor een isolatievloer met vloerverwarming voor optimale isolatie.

De keuken is een echte eyecatcher! Uitgerust met luxe apparatuur zoals een grote koelkast, grote vriezer, combi-oven, inductiekookplaat, vaatwasser en Quooker. Hier kookt u met plezier voor vrienden en familie.
Ook vindt u hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger welke op een praktische stahoogte zijn ingebouwd.

1e etage
Op de eerste verdieping vindt je twee ruime slaapkamers, waaronder een master bedroom met airconditioning en beide kamers zijn voorzien van elektrische rolluiken en bieden toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek, dubbel wastafelmeubel en een tweede toilet. Een derde kamer dient momenteel als opbergruimte en geeft toegang tot de vaste trap naar de tweede verdieping.

2e etage
De tweede verdieping biedt een praktische zolderruimte met kunststof dakraam, veel opbergruimte en nu in gebruik als werkruimte. Hier vindt je ook de opstelling van de cv-ketel (2023) en zonneboiler.

Tuin
Geniet van de ruime, zonnige tuin met een gezellige overkapping met schermen tegen de zon en een houten berging, perfect voor lange zomerdagen. De tuin biedt volop mogelijkheden en veel privacy, een ideale plek voor ontspanning of spelende kinderen.
Via de tuin is er ook toegang tot de dubbele garage met grote bergzolder en extra berging en deze ruimte biedt tal van mogelijkheden, zoals het stallen van auto's, een boot of het creëren van een woonruimte voor mantelzorg of oudere kinderen. Daarnaast zijn er twee eigen parkeerplaatsen, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek.

Deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en privacy, met alle moderne voorzieningen binnen handbereik. Plan vandaag nog een bezichtiging en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die dit huis te bieden heeft!

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers mogelijkheid tot meer slaapkamers.
- Parkeren op eigen terrein, ruimte voor twee auto’s
- HR++ beglazing
- Cv-ketel 2023
- Kunststof dakraam 2024
- Zonneboiler
- Isolatievloer met vloerverwarming
- Moderne luxe keuken
- Nieuwe markiezen
- Zonnepanelen 13 stuks
- Dubbele garage met bergzolder
- Overkapping
- Nieuw lood schoorsteen
- Woonoppervlakte 94,30 m2 met overig inpandig 12,70 m2
- Perceeloppervlakte 313 m2
- Inhoud 379 m3
- Oplevering In overleg

Jouw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag langs! Bel voor een vrijblijvend gesprek naar ons kantoor.


Disclaimer

Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande informatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. De informatie is door Makelaardij Van den Berg met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, maar kunnen in de praktijk enigszins afwijken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 435.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken, airconditioning, zonnecollectoren en dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel, airconditioning en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel en zonneboiler
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2023 van Vaillant Auro step, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²
Perceeloppervlakte
313 m²
Inhoud
379 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
12 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 110 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*