Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23
Nassaulaan 23

Nassaulaan 23

Kesteren

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

Deze uitgebouwde hoekwoning is gelegen op een unieke locatie. De woning ligt op een heerlijk rustig plekje aan het einde van de straat. Veel privacy en omgeven door groen. Dit alles op een perceel van maar liefst 421 m². Ook t.o.v. het centrum en alle voorzieningen is de ligging erg gunstig. In de basis is de woning al ruim opgezet. Doordat de woning ook nog eens aan zowel de zijkant als aan de achterzijde is uitgebouwd, is er extra veel ruimte op de begane grond. De grote schuur en mooie tuinkamer maken het plaatje van deze keurig onderhouden hoekwoning compleet. Van harte welkom voor een bezichtiging!

Indeling
Begane grond: vanuit de hal zijn de woonkamer en keuken te bereiken. Ook de trapopgang met trapkast en de toiletruimte zijn hier gesitueerd. De L-vormige woonkamer is heerlijk ruim en op verschillende manieren in te delen. Aan de voorzijde treft u op dit moment het eetgedeelte aan met hier een mooie vaste kast om de deur naar de hal. Aan de achterzijde is de ruime zithoek gerealiseerd. De gesloten keuken is voorzien van een inbouwkeuken met de benodigde inbouwapparatuur. De ruim 15 m² bijkeuken is praktisch aan de keuken gebouwd. Eigenlijk kunnen we dit geheel gerust een eetkeuken noemen. Er is hier namelijk een extra keukenopstelling aanwezig, in dezelfde stijl als de keuken. Naast veel kastruime is hier ook ruimte voor een eethoek. De openslaande deuren bieden toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de 3 mooie slaapkamers en badkamer te bereiken. Door de recht opgetrokken voor- én achtergevel zijn de slaapkamers heerlijk ruim. In de slaapkamer aan de voorzijde zijn inbouwkasten aanwezig. De kleine (slaap)kamer is momenteel in gebruik als kantoor en wasruimte. De badkamer is voorzien van ligbad/douche, wastafelmeubel en zwevend toilet.

Tweede verdieping
Door middel van vaste trap komt u op de overloop. Op de tweede verdieping is een mooie extra slaapkamer gerealiseerd met keurig afgewerkte bergruimte. Ook is er een bergruimte aanwezig waarin de C.V.-ketel is geïnstalleerd, deze is vanaf de overloop te bereiken.

Bijzonderheden
De begane grond is voorzien van vloerverwarming. De zonneboiler is van 2023. Rondom de woning is zonwering aanwezig. De op het westen gelegen tuin is fraai aangelegd en keurig onderhouden. In de gezellige serre/tuinkamer is het optimaal genieten van deze mooie tuin. De geïsoleerde schuur (22 m²) is onderhoudsarm (stalen potdeksel profielplaten) en biedt veel ruimte voor de fietsen, het tuingereedschap en natuurlijk ook voor de hobbyist. De dagelijkse voorzieningen vindt u in het centrum ‘om de hoek’. Ook zijn er diverse scholen, verenigingen en kerken. Verder heeft Kesteren een station met de treinverbinding naar Tiel en Arnhem en ook een goede busverbinding.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
rolluiken, buitenzonwering en zonnecollectoren

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel, zonneboiler en zonnecollectoren
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141 m²
Perceeloppervlakte
421 m²
Inhoud
500 m³
Buitenruimte oppervlakte
13 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*