Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10
Nansenstraat 10

Nansenstraat 10

Zetten

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

IN EEN RUSTIGE WOONSTRAAT GELEGEN GOED ONDERHOUDEN 2-ONDER-1-KAPWONING MET EEN ROYAAL WOONOPPERVLAK VAN CIRCA 122 M2. DE ZONNIGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN IS OP HET ZUID-OOSTEN GELEGEN EN AAN DE ACHTERZIJDE VAN DE TUIN IS EEN STENEN GARAGE GEPLAATST. OOK IS HIER EEN HANDIGE ACHTERINGANG AANWEZIG. HET GEHEEL IS GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL VAN BIJNA 300 M2.
OP DE EERSTE VERDIEPING ZIJN 3 GOEDE SLAAPKAMERS AANWEZIG. OP DE TWEEDE VERDIEPING IS EEN VIERDE SLAAPKAMER AANWEZIG, DEZE SLAAPKAMER IS VOORZIEN VAN EEN BREDE DAKKAPEL.

WELKOM bij de Nansenstraat 10 in Zetten
Via de royale en fraai aangelegde voortuin is de entree van de woning te bereiken. Hal met trapopgang naar 1e verdieping, meterkast, trapkast, toilet met fontein, toegang naar de woonkamer.

WOONKAMER
Lichte en sfeervolle Z-vormige woonkamer met een grote zithoek aan de voorzijde van de woning. Vanuit de zithoek is er fraai zicht over de voortuin. Tevens is hier een sfeervolle schouw met houtkachel aanwezig. De eethoek is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en biedt ruimte voor het plaatsen van een 6-persoons eethoek.

HALF-OPEN KEUKEN
Aansluitend aan de woonkamer is de half-open keuken aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De keuken is in een U-opstelling geplaatst en voorzien van handige korfladen en inbouwapparatuur: koelkast, magnetron, oven, inductiekookplaat (bouwjaar 2022), afzuigschouw en vaatwasser. Vanuit de keuken is er een handige toegang naar de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING
Via de trapopgang vanuit de hal is de 1e verdieping te bereiken. Overloop met 2 handige vaste kasten, slaapkamer (circa 13 m2) aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een brede schuifwandkast en een vaste wastafel. Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers (circa 15 en 6 m2) aanwezig.

BADKAMER
Lichte badkamer met een douche/ligbad, 2e toilet en vaste wastafel. Voor extra ventilatie is er een raam en badkamerventilator aanwezig.

TWEEDE VERDIEPING
Ook de 2e verdieping is middels een vaste trap te bereiken. Overloop met wasmachine- en drogeraansluiting, opstelling Bosch HR CV-combiketel (bouwjaar 2005) en bergruimte. Ruime 4e slaapkamer (circa 18 m2) met dakkapel, vaste wastafel en bergruimte achter afsluitbare knieschotten.

TUIN
De zonnige achtertuin is op het zuid-oosten gelegen, in de achtertuin is het dan ook volop genieten van de zon. De tuin is fraai aangelegd met een groot zonneterras aan de achtergevel, diverse borders en gazon. De tuin is afgezet met groene hagen, tevens zijn er 2 plantaanbomen aanwezig. Door deze bomen is er volop privacy in de achtertuin. De achtertuin is voorzien van een handige achteringang. Ook naast de woning is een brede zijtuin met toegang naar de voorzijde. Aan de voorzijde is een besloten zonneterras met mooi zicht over de tuin. Ook de voortuin is fraai aangelegd met grote borders met veel struiken/planten en afgezet met groene hagen.

GARAGE
Aan de achterzijde van de tuin is een stenen garage aanwezig. Deze garage heeft een kanteldeur naar de oprit en een loopdeur naar de tuin. De garage heeft afmetingen van circa 5,99 x 3,04 m1. Voor de garage is een kleine oprit.

LIGGING
De woning is aan een rustige woonstraat in het dorp Zetten gelegen. Een kinderspeelplaats is op loopafstand van de woning gelegen. Het centrum van Zetten is in circa 2 fietsminuten te bereiken. Hier is een compleet winkelbestand voor de dagelijkse boodschappen. Zo zijn er meerdere supermarkten, een bakkerij, slagerij en een kaaswinkel. Tevens zijn er diverse winkelketens zoals Kruidvat, Hema, Primera, TerStal en Zeeman in Zetten gevestigd. Ook zijn er meerdere eetgelegenheden waaronder een à la carte restaurant, pizzeria's en cafetaria's.
De schoolvoorzieningen en kinderopvang in Zetten zijn uitstekend te noemen, er zijn 3 basisscholen en er is voortgezet onderwijs (VMBO t/m Atheneum, Hendrik Pierson College) aanwezig.
Het dorp Zetten is centraal gelegen ten opzichte van de omliggende steden Arnhem, Nijmegen, Tiel en Wageningen. De oprit van de A-15 is in circa 3 autominuten te bereiken. Via de A-15 zijn de steden Nijmegen en Tiel en de A-50 (richting Wageningen en Arnhem) snel te bereiken. Via het openbaar vervoer zijn voornoemde steden ook goed te bereiken. Een bushalte is op loopafstand gelegen, het treinstation Zetten-Andelst is in circa 3 fietsminuten te bereiken.

INDELING
Begane grond: Entree, hal met trapopgang naar 1e verdieping, meterkast, trapkast, toilet met fontein, woonkamer, half-open keuken met toegang naar achtertuin.
1e verdieping: Overloop met 2 vaste kasten, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, badkamer.
2e Verdieping: Via vaste trap te bereiken, overloop met wasmachine-aansluiting en opstelling CV-ketel, 4e slaapkamer met bergruimte achter knieschotten, vaste wastafel en dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
- Royale 2-onder-1-kapwoning met garage.
- Gelegen op een ruim perceel van bijna 300 m2.
- Veel privacy in de tuin.
- Dakkapel op de 2e verdieping.
- Sfeervolle houtkachel in de woonkamer.
- De achtertuin heeft een handige achteringang.
- Buitenzonwering aan de achtergevel.
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken en screens.
- Waterkraan aan zijgevel.
- In 2023 zijn de gevels gereinigd en opnieuw gevoegd. Tevens zijn de dakgoten in 2023 vernieuwd.
- Het buitenschilderwerk is in 2021 uitgevoerd.
- In 2024 zijn er nieuwe buitenkozijnen geplaatst in de slaapkamers aan de achterzijde op de 1e verdieping. Tevens is in 2024 de achterdeur vernieuwd.
- HR++ glas.
- De groepenkast is vernieuwd.
- Voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, rolluiken en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2005 van Bosch HR CV-combiketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²
Perceeloppervlakte
298 m²
Inhoud
438 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 57 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*