Omschrijving

Wat een enorm groot appartement is dit! Op een fijne locatie aan de rand van Ommoord is dit appartement van ruim 100 m2 op de 1e etage te vinden. Welkom op de Nansenplaats 209!
- Perfecte locatie in een groene woonomgeving
- Veel woonoppervlakte
- Fijne indeling met 3 slaapkamers

Dit strakke complex ligt op korte afstand van het centrum en te midden van alle voorzieningen die je maar kunt bedenken. Ook voor kinderen is dit een fijne omgeving om te wonen met een bloeiend verenigingsleven waarbij ze lid kunnen worden van diverse sportverenigingen of bijvoorbeeld de scouting. Er zijn verschillende speelparkjes en een kinderboerderij op loopafstand aanwezig. Het Ommoordse veld is direct voor de deur te vinden. Overige voorzieningen zoals het winkelcentrum Alexandrium of Capelle XL bieden veel dagelijks gemak. Scholen, medische voorzieningen, openbaar vervoer (metrostation Romeynshof op enkele minuten afstand), uitvalswegen, horeca en recreatiemogelijkheden liggen letterlijk op steenworp afstand en voor een heerlijk dagje in de natuur zijn recreatiegebied De Rotte, de Zevenhuizerplas, het Bergsche Bos en het Kralingse Bos en de Plas de uitgelezen plek. Wat wil je nog meer? Deze omgeving voldoet aan al je wensen. Kom, loop even mee!

De indeling van dit fijne appartement is als volgt:
De verdiepingen zijn via de gezamenlijke ruimtes middels de trap en lift te bereiken. De entree van het appartement is aan het einde van de galerij. Daarna volgt de voordeur met daarachter het tochtportaal en de centrale hal met de doorgangen naar alle vertrekken. Aan de voorzijde is links de keuken te vinden. De keuken (2016) is in een U-opstelling voorzien van een divers aanbod aan inbouwapparatuur, denk aan een 6-pits gasfornuis met daarin 2 keer een oven, aparte magnetron, afzuigkap, vaatwasmachine (2023) en natuurstenen aanrechtblad. Aan de rechterzijde is de eerste, kleine slaapkamer te vinden. Deze kamer is goed te gebruiken als kantoor of walk-in-closet. Na de keuken volgt de toiletruimte met wandcloset en fonteintje, daarna bevindt zich de badkamer. Deze heeft heeft een basic afwerking en is voorzien van een douchegedeelte, designradiator, extra breed wastafel met meubel en witgoedaansluiting. In de hal is verder de meterkast aanwezig. De achterzijde is voorzien van 2 royale slaapkamers. De beide slaapkamers hebben veel lichtinval door de grote raampartijen. De royale doorzonwoonkamer is voorzien van enorm veel natuurlijk licht en talloze mogelijkheden voor een gezellige zithoek en ruime eethoek. Het balkon op het westen is ook via de woonkamer te bereiken. Kortom; veel vierkante meters woonplezier op een gewilde locatie!

In de wijk is het vrij parkeren. In de directe omgeving zijn er ruim voldoende parkeergelegenheden aanwezig. Het appartement is rondom voorzien van houten kozijnen met daarin grotendeels dubbele beglazing. De standleiding voor dit appartement is recent vervangen. In de onderbouw is een separate berging aanwezig, hier is ook een elektra aansluiting. Wil je deze woning in het echt bekijken? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1972
- Gebruiksoppervlakte wonen: 103 m2
- Inhoud: 341 m3
- Berging: 8 m2
- Balkon: 9 m2
- Volledig eigendom
- Verwarming/warm water: Blokverwarming, elektrische boiler
- Alarmsysteem van Verisure
- Toegankelijk voor minder validen en ouderen
- VvE bijdrage: € 265,67 per maand (woning + berging), exclusief voorschot stookkosten ca. € 147,- per maand.
- Energielabel: B
- Oplevering: in onderling overleg, kan spoedig

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en lift

Energie

Verwarming
blokverwarming
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
103 m²
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht en open ligging

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*