Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32
Muzieklaan 32

Muzieklaan 32

Oud-Beijerland

€ 750.000,- k.k.

Omschrijving

Luxe en modern penthouse met heerlijk ruime living, open keuken, 3 slaapkamers en balkon op de 4e verdieping én met een royaal bemeten privé terras op het dak van een modern en energiezuinig complex aan de rand van Poortwijk III. Zowel vanuit de grote ramen van het appartement als vanaf de terrassen is er een weids uitzicht en kan er volop van de zon worden genoten. In de onderbouw is er een eigen parkeerplaats en een berging in de afgesloten kelder.

De indeling is als volgt:

Entree van het appartementencomplex Flageolet via het bellentableau en videofoon of toegangssleutel naar de centrale hal met lift en toegang tot de parkeergarage, de bergingen en het trappenhuis.

Op de 4e verdieping stap je vanuit de lift de gang op met links de deur naar Muzieklaan nummer 32. Bij binnenkomst valt direct de moderne uitstraling op: glad gestucte en gesausde wanden, moderne vloer, luxe deuren en deurbeslag.
In de hal is een schuifkastenwand geplaatst waarin de jassen en schoenen uit het zicht kunnen worden opgeborgen en waar zich de videofoon bevindt. Vanuit deze hal is er toegang tot de moderne leefkeuken met trap naar de buitenruimte en aansluitend de woonkamer en het balkon, de toiletruimte, de technische ruimte, de meterkast en naar de tussenhal met toegang tot de slaapkamers en badkamer.

De woonkamer heeft lekker veel lichtinval door de grote raampartijen en via de schuifpui met plisséhor stap je zo op het ruime balkon met zicht op de landerijen en over Poortwijk III. De keuken is van alle gemakken zoals een gaskookplaat, afzuigunit, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer voorzien en het kookgedeelte is uitgebreid met extra bergkasten met aan de andere zijde een barretje.

Ook via de vide stroomt volop licht naar binnen. Bovenaan de trap bevindt zich een kastenwand voor het opbergen van bijvoorbeeld kussentjes welke op het dakterras gebruikt worden. Van dit terras heb je helemaal weids uitzicht en kun je in het oosten de zon zien opkomen en in het noorden kijk je tegen de skyline van Rotterdam aan. Door de ligging bovenop het complex en de zijmuurtjes heb je volop privacy en kun je ongestoord genieten van de zon en de buitenlucht.

De 3 slaapkamers en de badkamer bevinden zich in het andere deel van het appartement. Alle ruimtes hebben kantel/kiepramen en zijn voorzien van verduisterende raambekleding en horren. De middelste slaapkamer is thans in gebruik als walk-in closet en heeft een nagenoeg kamerdiepe kledingkast aan de linkerzijde en een ophangsysteem aan de overzijde.

De toiletruimte is volledig betegeld en ingericht met een zwevend toilet en fonteintje. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en is geheel betegeld. De technische ruimte is ingericht met aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger, vloerverwarmingspomp, hybride warmtepomp met koelunit (Itho Daalderop Cool Cube), cv-ketel (Itho Daalderop Base Cube) en de ventilatie-unit.


Kenmerken:
- instapklaar
- glad gestucte wanden en gietvloer
- vloerverwarming en koeling d.m.v. hybride warmtepomp met koelsysteem
- glasvezel internet
- eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw
- 129,5m2 woonoppervlakte
- 18,5m2 balkon
- 45,2m2 dakterras
- bijdrage VvE € 178,- per maand
- houten kozijnen voorzien van HR+++ glas
- bouwjaar 2017/2018
- het complex heeft dit jaar zonnepanelen laten installeren
- oplevering in overleg
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
penthouse
Aantal woonlagen
4
Woonlaag
4
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
schuifpui en lift

Energie

Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming geheel en warmtepomp
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Itho Daalderop, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Buitenruimte oppervlakte
64 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 45 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*