Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39
Muskaat 39

Muskaat 39

De Lier

€ 600.000,- k.k.

Omschrijving

Stap binnen in deze prachtige, ruime woning met garage / praktijkruimte! De royale woonkamer met schuifpui naar de zonnige, op het zuidwesten gelegen tuin, nodigt uit tot genieten van het buitenleven aan het water. Met een luxe afwerking in zowel de keuken als de badkamer en vier ruime slaapkamers, is dit een woning waar je met veel plezier zult wonen!

Indeling: Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd in een ruime hal die toegang biedt tot zowel de praktijkruimte als de sfeervolle woonkamer. Het toilet bevindt zich handig in de traphal. De woonkamer, keuken en praktijkruimte zijn afgewerkt met een stijlvolle plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming. De gehele begane grond (incl. schuur) en badkamer zijn v.v. vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort. De woonkamer zelf is ruim opgezet en beschikt over een handige trapkast. Via de grote schuifpui stap je zo de zonnige tuin in, waar je heerlijk kunt ontspannen. De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, biedt een prachtig uitzicht over het water en het nabijgelegen groen. Dankzij de schuifpui haal je het buitengevoel zo naar binnen.

De luxe keuken is van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, een koelkast, een inductiekookplaat (2022), twee ovens met magnetronfunctie, een kokend waterkraan en een afzuigkap.

De voormalige garage is nu verdeeld in een berging aan de voorzijde en een praktijkruimte aan de kant van de woning. De praktijkruimte kan ook uitstekend dienen als een royale bijkeuken, heeft een praktische, vaste kastenwand en een deur naar de voortuin. De berging aan de voorzijde is een prima ruimte voor de fietsen en is v.v openslaande deuren.

1e Etage: Op de eerste etage vind je twee slaapkamers aan de achterzijde, beide uitgerust met een dakkapel en rolluik. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Alle kamers zijn v.v. een laminaatvloer. De ruime, geheel betegelde badkamer biedt alles wat je wenst: een meubel met dubbele wastafel, een tweede toilet, een ligbad, een douchecabine, een designradiator en ventilatie.

2e Etage: De vaste trap leidt je naar de voorzolder, waar je de opstelling voor de wasmachine en droger vindt, evenals de cv-combiketel (Nefit Ecomine HR 2006) en extra bergruimte. De vierde slaapkamer heeft een dakraam en nog meer opbergruimte, ideaal voor al je spullen.

Bijzonderheden:
De woning is ideaal gelegen nabij park De Lierhout, scholen en diverse sportverenigingen.
Er is een definitief energielabel A.
Uitgerust met 18 zonnepanelen, geïnstalleerd in 2019. De woning is geheel v.v. dubbel glas en de kruipruimte is v.v. schelpen, voor de isolatie.
Via de fietsenschuur is er een vlizotrap dat toegang biedt tot een royale bergzolder.
Hoewel het geen officiële parkeerplaats is, biedt de ligging van de garage altijd parkeergelegenheid direct voor de deur!
Oplevering: in overleg, mid januari 2025.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel, schuifpui en alarminstallatie

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2006 van Nefit Ecomline HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m²
Perceeloppervlakte
159 m²
Inhoud
450 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 53 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*