Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45
Murillostraat 45

Murillostraat 45

Bovenkarspel

€ 335.000,- k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime eengezinswoning die zeer stijlvol is afgewerkt en waar je dus helemaal niets meer aan hoeft te doen? Kom dan zeker een kijkje nemen in deze mooie tussenwoning in een geliefde woonwijk. De woning is recentelijk gerenoveerd, waardoor je als nieuwe bewoner profiteert van onder meer een luxe keuken, badkamer en 10 zonnepanelen. Verder vind je in dit fijne woonhuis vier volwaardige slaapkamers en een sfeervolle woonkamer, die eveneens fraai zijn afgewerkt. Qua buitenruimte heb je een keurig aangelegde voor- en achtertuin tot je beschikking en een balkon aan de voorzijde. De achtertuin is gelegen op het westen.

Wil je de ruimte en de sfeer zelf komen ervaren? Bel ons voor een bezichtiging. Wij vertellen je graag meer.

Een eerste rondleiding voor je nieuwe (t)huis:

Begane grond
Entree, ruime hal met toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje, de meterkast, de trapopgang en ruime trapkast. Vanuit de hal kom je in de sfeervolle woonkamer. Aan weerszijden is sprake van grote raampartijen, waardoor je hier van veel inval van zonlicht geniet. De openslaande tuindeuren bieden je naast veel licht ook een mooie doorgang naar achtertuin.
De woonkamer staat in open verbinding met een luxe keuken, waarvan de houten kastfronten mooi afsteken bij de vloer. Deze fraai ogende keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combioven, koelkast, vriezer en Quooker kokend waterkraan. Over de hele begane grond ligt een prachtige pvc vloer en de muren zijn in rustgevende kleuren afgewerkt.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping kom je eerst terecht op de overloop. Hiervandaan zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. Twee van slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning, waaronder ook de hoofdslaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot het balkon. Verder zijn de slaapkamers keurig afgewerkt. De luxe en stijlvolle badkamer is uitgerust met een zwevend toilet, een heerlijk ruime inloopdouche en een fraai wastafelmeubel met twee wastafels.

Tweede verdieping
Vanuit de overloop van de eerste verdieping loopt een vaste trap naar boven, tot aan de overloop van de tweede woonlaag. Hiervandaan is de vierde grote slaapkamer van het huis bereikbaar. Ook deze volwaardige zolderslaapkamer is weer voorzien van een nette laminaatvloer. Op de tweede verdieping tref je verder een separate wasruimte met daarin onder meer de cv-ketel en aansluitpunten voor een wasmachine en een wasdroger en veel bergruimte.

Tuin
Bij dit huis hoort een diepe achtertuin op het westen. Net als de voortuin is deze heerlijke achtertuin keurig aangelegd en goed onderhouden. De achtertuin biedt verder veel variatie. Zo is er een betegeld terras, maar ook een mooi gazon en enkele borders. Achterin vind je bovendien een vrijstaande stenen berging met overkapping en aan achterom.

Ligging
De Murillostraat is een rustige straat in een geliefde woonwijk met een kindvriendelijk karakter. Je woont hier op een centrale plek in het dorp. Zo woon je op maar vijf minuten wandelen van het treinstation. Bovendien heb je een fraai uitzicht op een mooie, authentieke molen. Handig is natuurlijk ook dat er verschillende scholen en supermarkten op loopafstand of (korte) fietsafstand zijn. Het dorpscentrum bereik je in een kleine tien minuten wandelen. En als je met de auto reist, zit je al in een paar minuten op de belangrijkste provinciale wegen van dit deel van Noord-Holland.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 335.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²
Perceeloppervlakte
160 m²
Inhoud
413 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 58 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*