Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A
Mozartweg 51A

Mozartweg 51A

Amersfoort

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Buiten-gewoon wonen in Randenbroek? Welkom aan de Mozartweg 51 A! Een verrassend appartement op de begane grond, met alle gemakken van een woonhuis. Zo biedt het appartement bijna 70 m2 aan woonoppervlakte, met onder andere een lichte woonkamer met aangrenzende eetkamer, een nette keuken, één slaapkamer en een grote badkamer. Tel daar nog eens de zonnige achtertuin bij op en jij wilt de verhuisdozen inpakken! Je vindt de Mozartweg 51 A in de wijk Randenbroek. Een geliefde, groene woonwijk op loop-/fietsafstand van de Amersfoortse binnenstad. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
Voor koken vind je de keuken aan de achterzijde van het appartement. Hier sta jij uren te bakken, kook jij de lekkerste maaltijden of tref je de voorbereidingen voor een zomerse barbecue. Om samen gezellig te tafelen vind je aan de voorzijde van het appartement een sfeervolle eetkamer. Daarnaast heb je vanuit de keuken direct toegang tot de tuin, om op zomerse dagen heerlijk buiten te kunnen eten.

De woonkamer bevindt zich, net als de eetkamer, aan de voorzijde van het appartement. Wat bij binnenkomst direct opvalt, zijn de grote ramen, die zorgen voor volop daglicht en een levendig uitzicht over de straat. De plek om na een drukke (werk)dag te ontspannen.

Slapen en verfrissen
Aan de Mozartweg 51 A kun je de hele dag van jouw tuin genieten. Zo sta je er ’s ochtends al mee op! De slaapkamer bevindt zich grenzend aan de tuin en biedt genoeg ruimte voor al jouw slaapkamermeubels. Behoefte aan een tweede slaapkamer? Maak van de eetkamer een tweede slaapkamer. In de woonkamer blijft genoeg ruimte over voor een knusse eethoek en een gezellige zithoek.

Naast de tuin, is ook de badkamer een echte plus! Deze eigentijdse badkamer is ruim opgezet en voorzien van alle gemakken om te verfrissen. Denk daarbij aan een grote inloopdouche, wastafel, designradiator en de aansluiting voor wasmachine en droger. In de hal vind je, apart van de badkamer, het toilet.

Buitenleven
Samen buiten eten, vrienden uitnodigen voor een gezellige borrel en zelfs het houden van een moestuin. Uniek voor een appartement is de grote achtertuin, die volop mogelijkheden biedt. Gelegen op het zuiden, geniet je hier de hele dag van de zon. De tuin is ook achterom te bereiken, waardoor je fietsen of een scooter op eigen terrein kunt parkeren.

De wijk
Voor mensen die houden van de rust en het groen, maar ook graag op het terras te vinden zijn, biedt wonen in Randenbroek het beste van twee werelden. Zo fiets je binnen no-time de bruisende binnenstad van Amersfoort in. Voor al je dagelijkse boodschappen is winkelcentrum Euterpeplein te voet te bereiken en ook wandel je binnen enkele minuten naar Park Randenbroek voor een uurtje fanatiek sporten of een lange wandeling. Voor de mountainbikers en racefietsers biedt bosgebied Den Treek genoeg uitdaging!

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1963
- Eigen ingang achterom
- Eigen berging (begane grond)
- Maandelijkse VvE-bijdrage: € 221,50
- Oplevering: in overleg

Was je bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
benedenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2002 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 81 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*