Omschrijving

In het hart van het charmante Hulst mogen wij deze twee-onder-een-kapwoning aanbieden. Hulst staat bekend om zijn historische stadswallen en gezellige markt, waar je kunt genieten van de unieke sfeer en diverse winkels en eetgelegenheden. Deze woning biedt een ideale combinatie van comfort, ruimte en een schitterende locatie aan de stadswallen.

Indeling
Begane grond
Je stapt binnen in de ruime hal, die toegang biedt tot de sfeervolle woonkamer. Hier kun je genieten van een gezellige haard, perfect voor de koude winteravonden. De woonkamer is licht en ruim, een ideale plek voor ontspanning en familieavonden.

De dichte keuken is ruim en functioneel, met voldoende werkblad voor al je culinaire creaties. Daarnaast is er genoeg ruimte voor een eettafel, waar je kunt genieten van gezellige maaltijden. Aangrenzend vind je de bijkeuken, voorzien van een wasmachineaansluiting en het toilet. Deze praktische ruimte biedt extra gemak voor dagelijks gebruik.

De ruime inpandige garage is perfect voor het stallen van je auto en fietsen. Geen gedoe meer met parkeren en altijd je fietsen binnen handbereik!

Eerste Verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, allemaal toegankelijk vanaf de overloop. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel, waardoor je hier alles hebt wat je nodig hebt voor een comfortabele start van je dag.

Zolder
De bergzolder is ruim genoeg voor het bewaren van koffers, kerstspullen en andere spullen die je niet dagdagelijks nodig hebt.

Tuin
De tuin, gelegen op het noordoosten, is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Er is een vrijstaande berging aanwezig, ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en meubilair.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 330.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken en rookkanaal

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²
Perceeloppervlakte
258 m²
Inhoud
516 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
28 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 154 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*