Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7
Mimosahof 7

Mimosahof 7

Marknesse

€ 595.000,- k.k.

Omschrijving

Altijd al gedroomd van wonen in een vrijstaand Fins huis op een ruime kavel aan het water? Dan is deze goed onderhouden woning in Marknesse perfect voor u.

De woning ligt in een rustig hofje, omgeven door een parkachtig landschap met veel groen, bomen en een waterpartij aan de achterzijde.

Dit unieke Finse huis, ontworpen door architect F.J.M. Stokhof de Jong en gebouwd onder begeleiding van FinnHouse, valt op door zijn robuuste massieve grenen balken en uitstekende isolatie. De woning is volledig geïsoleerd (vloer, gevels, dak) en voorzien van HR++ beglazing. Vloerverwarming is aanwezig op de begane grond en in 2024 is een nieuwe HR-combiketel geïnstalleerd, klaar voor aansluiting op een warmtepomp en zonnepanelen.

Indeling: Via de ruime oprit met parkeergelegenheid voor minstens twee auto's betreedt u de woning via de hal, waar zich de trapopgang en meterkast bevinden. De toiletruimte is uitgerust met een hangtoilet en fonteintje.

De royale woonkamer is uitgebreid met een grote erker, die een prachtig uitzicht biedt op de fraai op het westen gelegen achtertuin, toegankelijk via een tuindeur. Een gezellige houtkachel zorgt voor extra woongenot. De erker is voorzien van screens.

Via dubbele openslaande deuren bereikt u een kamer die momenteel als slaapkamer in gebruik is, maar ook geschikt is als eetkamer, kantoor of hobbyruimte.

Aangrenzend bevindt zich de badkamer, voorzien van een luxe douchecabine en wastafelmeubel. Er is al leidingwerk aanwezig voor de toevoeging van een vrijstaand bad.

De ruime woonkeuken, bereikbaar vanuit de woonkamer, is uitgerust met een hoekkeuken (geplaatst in 2007) in een warme rode tint. De inbouwapparatuur is van verschillende bouwjaren: 5-pits gaskookplaat 1999, afzuigkap 1999, koelkast 2014, vriezer, oven 2022 en vaatwasser 2019. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Aansluitend vindt u de garage, waarvan een deel is ingericht als bijkeuken. Het achterste deel van de garage beschikt over een wateraansluiting en een tuindeur naar de tuin. Aan de voorzijde heeft de garage dubbele openslaande deuren.

Op de eerste verdieping vindt u een riante overloop die leidt naar vier slaapkamers, een toekomstige badkamer, een wasruimte (met opstelling voor de HR CV-ketel uit 2024) en een berging. Deze verdieping is bijna volledig afgetimmerd en klaar om naar eigen smaak afgewerkt te worden. Twee slaapkamers aan de voorzijde bieden toegang tot het balkon.

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar zich twee zolderkamers en een bergruimte bevinden. Ook deze ruimtes zijn klaar om naar eigen smaak afgewerkt te worden.

Veel van het benodigde bouwmateriaal is al in de woning aanwezig.

De woning wordt omgeven door een prachtige tuin, waarvan de achtertuin op het zuidwesten grenst aan een binnenwater. Er is een tuinontwerp van een tuinarchitect beschikbaar om de tuin verder te optimaliseren. De ondergrondse leidingen voor een sproeisysteem zijn al geïnstalleerd, evenals de aansluiting voor een pomp in de onderwal. Er is ook voldoende ruimte om een schuur of overkapping te bouwen.

Kortom, een schitterende woning op een unieke locatie, klaar om verder naar eigen smaak te worden afgewerkt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen
Voorzieningen
glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2024, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
179 m²
Perceeloppervlakte
702 m²
Inhoud
765 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
48 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde houten garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*