Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4
Middenweg 113A 4

Middenweg 113A 4

Amsterdam

€ 575.000,- k.k.

Omschrijving

Royaal 3- kamerappartement met vrij uitzicht op het prachtige Park Frankendael. For English please check the English page.

Het zeer lichte appartement bevindt zich op de bovenste etage van een karakteristiek en goed onderhouden pand. Door de hoge ligging is de lichtinval uitstekend, heb je veel privacy en een groenrijk uitzicht over het park. Met 75 m2 aan woonoppervlak, 9 m2 buitenruimte en 2 opvallend grote slaapkamers heeft deze woning een ideale indeling. Gelegen op eigen grond in de gewilde Watergraafsmeer met in de directe omgeving een grote verscheidenheid aan winkels en horecagelegenheden.

Indeling:
Je komt binnen in een ruime hal met toegang tot de woonkamer, de 2 slaapkamers, de keuken en het toilet. Het woongedeelte vind je aan de voorzijde van het pand en is maar liefst 8 meter breed voorzien van grote ramen. In de wintermaanden kruip je lekker bij de sfeervolle open haard. In 2 vaste kasten vind je veel opbergruimte. De separate keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, een losse koelkast met vriezer en grote houten wekbladen. Het royale balkon is toegankelijk vanuit de keuken en beide slaapkamers. Beide slaapkamers zijn opvallend groot en licht. De ouderslaapkamer beschikt over een inbouwkast en biedt naast toegang tot het balkon ook rechtstreeks toegang tot de badkamer. In de badkamer vind je een ligbad met douche en een wastafel (met een kleine aanpassing is de badkamer ook toegankelijk vanuit de gang). De gehele woning is keurig afgewerkt en voorzien van een eikenhouten vloer.

Het 9 m2 grote balkon strekt zich uit over de gehele breedte van de woning. Fraai uitzicht over de binnentuinen en de karakteristieke daken van Watergraafsmeer.

Grondsituatie en VvE:
Het appartement is gelegen op eigen grond. De middelgrote VvE bestaat uit 24 appartementen en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 268,80 per maand. Het MJOP is up-to-date en wordt goed gevolgd.

Omgeving:
De Watergraafsmeer is uitgegroeid tot één van de populairste buurten van Amsterdam. Groots, met veel ruimte en gevoel voor architectuur opgezet met veel verscheidenheid aan winkels en horeca. Van leuke boetiekjes tot winkelcentra en van een leuke stamkroeg tot de beste restaurants. Aan sportfaciliteiten geen gebrek met o.a. de Jaap Edenbaan om de hoek. Uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto rij je binnen een paar minuten op de A10 om vervolgens A1 of A2 op te rijden. In de directe omgeving zijn het Amstelstation en station Science Park met verschillende bus, -tram, -trein en metrolijnen. Ook met de fiets zit je hier goed want voor je het weet fiets je het centrum binnen of op de Zuidas. En wat te denken van park Frankendeal; hier vind je zowel sportieve als rustgevende ontspanning in een groene omgeving.

Bijzonderheden:
- Royaal 3-kamerapparatement
- Bovenste etage
- Karakteristiek en goed onderhouden pand
- Eigen grond
- Verzorgd onderhouden woning
- Energielabel C
- Zeer lichte woonkamer met uitzicht op het park
- Balkon van 9 m2
- Uitstekende bereikbaarheid
- Park Frankendael als voortuin
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan drukke weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren en betaald parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*