Omschrijving

Zoekt u een degelijk 2-kamerappartement van ca. 58 m2 met 1 slaapkamer, een berging en het gebruik van het terras, dat u eventueel naar eigen wens kunt aanpassen? Plan dan een bezichtiging in. Het appartement ligt op de 1e woonlaag in de Middellaan, op een rustige centrumlocatie en ook op korte afstand van het HSL/centraal station.

Bouwjaar: ca. 1976.
Gebruiksoppervlak: ca. 58 m2.
Energielabel: D.
Servicekosten: € 150,- p.m. (excl. verwarming & elektra).
Indeling: entree/hal met intercom, een slaapkamer, een C.V.-/wasruimte/berging, een degelijke badkamer, een separaat, net vrijhangend toilet met fonteintje en een verrassende woonkamer met een semi-open keuken.
De stadstuin/het terras grenst aantrekkelijk aan de woonkamer.

Alleen te beoordelen na een bezichtiging!
Biedingen dienen via een Move-Account uitgebracht te worden.
U krijgt een Move-Account bij de afspraakbevestiging per mail.

Indeling
Entree/hal met intercom en 2 smalle, verdiepingshoge/speelse staande glazen bouwstenen. Vanuit de gang zijn de slaapkamer, de degelijke badkamer, het separate, nette vrijhangend toilet met fonteintje en mechanische ventilatie, de praktische was- c.q. inpandige berging, ca. 1x2.55 m, met mechanische ventilatie en de Remeha combiketel en de verrassende woonkamer te bereiken.

De slaapkamer, ca. 3.36x3.84 m, ligt aan de voorzijde en heeft een groot voorgevelraam.
De badkamer, ca. 1.50/2.09x2.54 m, is uitgerust met mechanische ventilatie, een wastafel, een wasmachine-aansluiting met een handig aflegblad en een ligbad met thermostaatkraan.

De woonkamer, ca. 3.80x5.95 m, ligt aan de achterzijde, heeft een groot achtergevelraam met een loopdeur naar het terras en staat in semi-open verbinding met de keuken.

Het aangrenzende terras, ca. 3.86x4.39 m, ligt op het noordoosten en heeft hoofdzakelijk onderhoudsvriendelijke grindtegels. De halfopen keuken met een degelijk keukenblok, ca. 2.23x2.69 m, heeft een handige eetbar/praktische aflegruimte, is voorzien van een rvs afzuigkap en een 4-pits gaskomfoor.

Het appartement heeft overwegend een laminaatvloer, de wanden zijn grotendeels gespachteld en de plafonds zijn gespoten.

Algemene ruimtes
De algemene, afsluitbare entree is voorzien van een intercominstallatie en bevindt zich aan de Middellaan. De 3 woonlagen zijn te bereiken middels een trapopgang. Op elke woonlaag bevindt zich een gemeenschappelijke overloop en zijn 2-3 appartementen te bereiken.

In het souterrain zijn de bergingen en de parkeerkelder/parkeerplaatsen gesitueerd. De bijbehorende berging is zondermeer royaal, ca. 2.44x3.22 m, droog en heeft elektra.

Tuin
Vanuit de lichte woonkamer is middels een loopdeur het terras te bereiken. Het onderhoudsvriendelijke terras, ca. 3.86x4.39 m, ligt op het noordoosten en heeft grotendeels grindtegels.

Locatie
Het 2-kamerappartement met terras (1e woonlaag) en berging ligt binnen de Singels van Breda, rustig en waar men ook met de auto/per fiets kan komen en op korte afstand van de bruisende binnenstad, de schitterende nieuwe haven, het unieke stadspark Valkenberg en overige voorzieningen.

Middels de aantrekkelijke snelfietspaden heeft u alles snel onder handbereik. De verbindingen naar het centrale wegennet en het HSL station zijn eveneens goed. De eerste parkeervergunning is gratis.

De servicekosten bedragen € 150,- per maand.

Een bouwkundige keuring is nimmer een probleem.
Aangezien de woning ouder is dan 10 jaar zal in de koopovereenkomst de algemene ouderdomsclausule worden opgenomen.
In de koopovereenkomst zal een "nooit zelf bewoond" clausule worden opgenomen.
In deze koopovereenkomst wordt door ons standaard een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²
Buitenruimte oppervlakte
17 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 17 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*