Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21
Mercurius 21

Mercurius 21

Den Helder

€ 389.000,- k.k.

Omschrijving

Luxe woning met twee royale slaapkamers (in een handomdraai uit te breiden naar vier slaapkamers), serre én permanent vakantiegevoel!

In de fraaie wijk Boatex in Den Helder staat een schitterende luxe woning aan het water die direct een permanent vakantiegevoel opwekt. De woning, volledig gemoderniseerd in 2018, is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar comfort en ontspanning in een prachtige omgeving.

Bij binnenkomst in de woning valt gelijk de ruime, lichte en sfeervolle inrichting op. De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmte en comfort. De serre biedt een prachtig vrij uitzicht en dient als een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen na een drukke dag. De luxe keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er zicht op het speelveldje met toestellen. De voortuin/oprit is voorzien van nieuwe keramische bestrating.

Ontspannen in stijl is hier een dagelijkse luxe. De badkamer ademt een wellness gevoel uit, waardoor je na een drukke dag helemaal tot rust kunt komen. Geniet van een warm bad en laat al je zorgen wegvloeien in deze prachtige oase van rust. Er zijn twee royale slaapkamers aanwezig, maar met wat aanpassingen zijn er vier slaapkamers te realiseren.

Verder is de woning voorzien van 10 zonnepanelen (opbrengst circa 4.000 kWh) waardoor je energierekening aanzienlijk wordt verlaagd.

Vanuit de tuin, ook vernieuwd in 2018, is er schitterend uitzicht over het water. Geniet van het ultieme waterwoongenot! De woning beschikt over een eigen waterkavel van maar liefst 34 m², ligplaats voor de boot én vernieuwde beschoeiing. Stap in je boot vanuit je eigen achtertuin en verken de prachtige omgeving. Ervaar de vrijheid en het plezier van wonen aan het water. Begin je dag met een ontspannen boottochtje of een verfrissende duik in het water. De woning biedt de perfecte balans tussen rust, natuur en comfort, en vormt de ideale plek om thuis te komen.

De wijk Boatex ligt op korte afstand van het centrum van Den Helder en is goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen. Deze waterrijke woonwijk biedt directe toegang tot de Waddenzee en een verbinding richting het Noord-Hollands kanaal, wat ideaal is voor liefhebbers van watersport en natuurliefhebbers.

Kortom, deze schitterende woning in Den Helder biedt alles wat je zoekt: comfort, moderne voorzieningen, een prachtige ligging en een permanent vakantiegevoel. Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Richtprijs € 389.000,-- k.k.
Aanvaarding: begin oktober 2024
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 389.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Perceeloppervlakte
154 m²
Inhoud
389 m³
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en aan vaarwater

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*