Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4
Mercatorlaan 4

Mercatorlaan 4

Waalwijk

€ 339.000,- k.k.

Omschrijving

Instapklare woning met een moderne keuken en badkamer, een fraai aangelegde tuin en overkapping gelegen in een populaire wijk.

Lekker en zorgeloos je gang kunnen gaan.

Je bent niet op zoek naar een huis, maar vooral naar de plek die je direct je thuis noemt. De plek waar je jezelf moeiteloos thuis voelt en waar je met trots bezoek ontvangt. Je zoekt een thuis in een fijne buurt en hebt wellicht geen zin om heel veel te klussen. Als dat huis dan ook nog de ruimte geeft om gewoon je gang te kunnen gaan, dan heb je een flinke lijst aan wensen en eisen te pakken . Dan kan het alleen maar geweldig nieuws zijn dat Mercatorlaan 4 in Waalwijk nu te koop staat. De woning waarmee je die imposante lijst moeiteloos afvinkt. Dat kan niet anders zijn dan een bijzonder mooie kans.

Vivian en Ralph wonen er nu 6 jaar en hebben het er nog steeds prima naar hun zin. “We hebben de boel hier flink onderhanden genomen door de jaren heen en hadden totaal geen verhuisplannen”. Toch kwam er een kans voorbij en hebben we die met beide handen aangegrepen”. We zullen dit huis met trots verlaten en hopen dat er iemand net zo fijn gaat wonen als dat wij dat gedaan hebben.

Gezellig samen of met je bezoek
Je hoeft de woonkamer maar binnen te stappen om te zien dat de woning je alle ruimte biedt die je nodig hebt. Stel je eens voor dat dit je eerste eigen thuis is. Of je kans op dat nieuwe begin. Dan is het lekker om te weten dat je je huis ook heel eenvoudig met je bezoek kunt delen. Om te zorgen dat het ook echt de gezellige plek is waar jij gewoon een fijn en onbezorgd leven hebt. De woonkamer en de open moderne keuken helpen je daarbij. Met meer dan genoeg plek om met een flink gezelschap te zitten of te eten en de ruimte om dat eten ook te bereiden. De afgelopen jaren is de woning nog flink aangepakt, de keuken en de tegelvloer zijn geheel vernieuwd. Ook de tuin is opgeknapt met nieuwe tegels en een fraaie overkapping.

Ruimte met ruimte voor meer
Ook boven kun je alle kanten op. Met de drie slaapkamers heb je al een eigen plek voor iedereen, maar er is nog ruimte voor meer. De huidige bewoners hebben al een vaste trap naar zolder gecreëerd en de zolder geïsoleerd. Stel je eens voor dat je op termijn besluit dat je nóg meer uit het huis wilt halen. Dan plaats je een dakkapel aan de achterkant van de woning. Dan heb je ineens een extra ruimte waarmee je echt alles kunt doen. Zo heb je dus ruimte met ruimte voor meer. Ideaal!

Moeiteloze verhuizing
Wellicht heb je helemaal geen zin of tijd om te klussen of ben je niet gezegend met twee rechterhanden. Dat hoeft in dit geval helemaal niets uit te maken, want al het werk is al voor je gedaan. Je hebt misschien wat kwasten en verf nodig, maar daar blijft het dan wel bij. Met een ander kleurtje op sommige muren pas je de sfeer helemaal aan jouw eigen wensen aan. Dan heb je moeiteloos de woning waar je je iedere dag weer op je gemak voelt. Een heel klein beetje moeite en dan kun je de verhuiswagen bellen. Mooi toch? Dan woon je in een lekker en gezellig huis met, om het helemaal af te maken, een tuin op het zuiden in een sociale buurt waar kinderen alles hebben om fijn en veilig op te groeien. Dan woon je overal dichtbij en heb je nergens last van. Dan weet je dat je het helemaal voor elkaar hebt.

Alles voor een fijn leven
339.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Mercatorlaan 4 in Waalwijk. Geen geld natuurlijk, voor de woning waar je je direct thuis voelt en misschien wel nooit meer weg hoeft. Voor het huis dat nu al heel veel is en de potentie heeft om nog veel meer te worden. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat juist dit de plek is waar je alles hebt voor een fijn leven en dat dit het thuis is dat je trots deelt met je vrienden en familie. Veel plezier!

Algemeen;
• De woning is in zeer fraai afgewerkt en instapklaar;
• Riante moderne badkamer;
• De spouwmuren zijn na geïsoleerd;
• Recent een vaste trap naar zolder geplaatst;
• De zolder is geheel geïsoleerd;
• De tuin is recent opnieuw bestraat en voorzien van een fraaie overkapping;
• De tuin is gelegen op het zonnige zuiden;
• Zeer fraaie en moderne keuken voorzien van alle apparatuur;
• Drie ruime slaapkamers en een fijne zolder;
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 339.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2009, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²
Perceeloppervlakte
123 m²
Inhoud
304 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
1 m²
Buitenruimte oppervlakte
20 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 49 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*