Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33
Meijerijstraat 33

Meijerijstraat 33

Etten-Leur

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom in deze moderne, energiezuinige eindwoning in de populaire wijk De Streek in Etten-Leur. Hier woon je comfortabel met vloerverwarming, passieve koeling en duurzame voorzieningen zoals een warmtepomp en zonnepanelen. De ruime woonkamer, moderne keuken en fraai aangelegde tuin bieden volop leefruimte. Met vier royale slaapkamers en een luxe badkamer is dit huis perfect voor een gezin of voor wie een gezin wil starten. Gelegen in een groene, rustige omgeving, maar met alle stadse gemakken binnen handbereik. Dit is jouw kans op een toekomstbestendig thuis! Kom snel kijken en ontdek zelf alle mogelijkheden.

BEGANE GROND (Betonnen vloer met isolatie, kunststof kozijnen met triple glas)

Wanneer je via de fraai aangelegde voortuin de woning betreedt, kom je binnen in een moderne en goed geïsoleerde ruimte. De hal verwelkomt je met een handige droogloopmat boven het luik naar de kruipruimte, zodat je de woning netjes houdt. Hier vind je ook de meterkast, uitgerust met 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en een glasvezelaansluiting. Het moderne toilet, voorzien van een zwevend toilet en een stijlvol fonteintje met een opbergkastje, ligt direct naast de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je binnen in de royale woonkamer.

De begane grond is afgewerkt met 60x60 cm tegels die perfect samengaan met de vloerverwarming en passieve koeling, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door. De wanden en plafonds zijn strak gespoten, wat bijdraagt aan de moderne uitstraling van de woning.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime L-vormige keuken. Dankzij het vrije uitzicht op de straat behoud je je privacy, zonder dat buren naar binnen kunnen kijken. De keuken is van alle gemakken voorzien, inclusief een vaatwasser, spoelbak met kraan, inductiekookplaat met afzuigkap, combi-oven/magnetron en een ingebouwde koelkast en vriezer. Er is volop opbergruimte in de vele kastjes en lades, en het royale werkblad biedt voldoende ruimte voor al je keukenapparatuur en kookbenodigdheden.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor de totale oppervlakte van de keuken en woonkamer samen maar liefst 44.10m2 groot is. Dit geeft je de mogelijkheid om met gemak een grote eettafel met zes stoelen en een ruime hoekbank te plaatsen.

Dankzij de grote raampartij in de achtergevel valt er veel daglicht binnen, wat de ruimte nog ruimer en lichter doet aanvoelen. De draai-kiepramen in zowel de keuken als de woonkamer zorgen ervoor dat je de ruimte goed kunt ventileren. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de achtertuin via een handige loopdeur.

TUIN (NOORD-OOSTEN)

Net als de rest van de woning is de tuin keurig verzorgd en ruim opgezet. Direct tegen de woning aan ligt een groot terras, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de ochtend- en middagzon. Het terras biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek of eettafel, perfect voor buiten dineren of ontspannen met een goed boek. Er is een vorstvrije kraan in de achtergevel gemonteerd met daaronder een schrobputje. Heel handig om de tuin te sproeien of in de zomer om een zwembadje te vullen.

In het midden van de tuin is een onderhoudsvriendelijk kunstgras gazon aangelegd, met een pad dat leidt naar de overkapping achterin de tuin. Deze overkapping is ca. 2,89 m diep en 5,45 m breed, ruim genoeg om een loungeset of eettafel onder te plaatsen, zodat je hier in alle privacy kunt ontspannen. De muurverlichting tegen de achterwand zorgt voor een sfeervolle ambiance in de avonduren, terwijl de twee dubbele stopcontacten het eenvoudig maken om bijvoorbeeld een buiten-tv of andere apparaten aan te sluiten.

De tuin is volledig omheind met een degelijke schutting, die zorgt voor veel privacy. Aan één zijde van de tuin bevindt zich een poort die toegang geeft tot de brandgang, wat handig is voor het bereiken van de achterzijde van de woning.

Daarnaast is er nog een ruime houten berging van bijna 16 m², perfect voor het opbergen van fietsen, tuinkussens en gereedschap. De berging is voorzien van elektra en is netjes afgetimmerd aan de binnenkant, waardoor het ook een ideale plek is voor wie graag klust of extra opslagruimte nodig heeft. Er is een waterleiding vanuit de woning naar de berging gelegd, maar niet aangesloten. Ideaal voor als je onder de overkapping een buitenkeuken wil maken.

Deze tuin biedt volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven, of je nu houdt van relaxen, tuinieren, of gewoon lekker buiten wilt zijn. Met de overkapping, het kunstgras en de ruime berging is deze tuin een waardevolle aanvulling op het wooncomfort van deze woning.

EERSTE VERDIEPING (Betonnen vloer met vloerverwarming en passieve koeling, kunststof kozijnen met triple glas)*

Via de comfortabele "luie" trap bereik je de overloop op de eerste verdieping, waar je toegang hebt tot drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming en passieve koeling, wat zorgt voor een aangenaam klimaat in elke kamer, het hele jaar door.

De badkamer is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. Met een breedte van 2.21m en een diepte van 2.04m biedt deze ruimte alles wat je nodig hebt voor een comfortabel begin van de dag. Het badkamermeubel beschikt over twee waskommen met bijpassende kranen en voldoende opbergruimte in de kastjes eronder. Een grote spiegel maakt het geheel af. Aan de andere kant van de badkamer vind je het zwevende toilet en de ruime inloopdouche, uitgerust met een moderne regen- en handdouche, gecombineerd met een thermostaatkraan voor extra comfort.

De drie slaapkamers op deze verdieping hebben elk hun eigen karakter en gebruiksmogelijkheden. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van 9.50m² exclusief de superhandige vaste kastenwand. Deze kamer is voorzien van ramen in zowel de voor- als zijgevel, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. De slaapkamers aan de achterzijde hebben respectievelijk een oppervlakte van 10.90m² en 7.20m². De grootste van deze 2 kamer biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en extra meubels, terwijl de derde kamer ideaal is als werkruimte, kastenkamer of babykamer.

Elke slaapkamer is voorzien van een duurzame pvc-vloer en strak gespoten wanden en plafonds, wat zorgt voor een moderne en verzorgde uitstraling. Bovendien beschikt elke kamer over een eigen thermostaat, zodat je de temperatuur per ruimte kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

TWEEDE VERDIEPING (Betonnen vloer en kunststof kozijnen met triple glas)*

De tweede verdieping bereik je ook via een comfortabele "luie" trap, waardoor het naar boven lopen moeiteloos gaat. Bovenaan de trap kom je uit op een royale zolderruimte die veel mogelijkheden biedt, samen met een extra slaapkamer. De gehele verdieping is voorzien van een pvc-vloer, en de wanden zijn strak gespoten. Het dak/plafond is afgewerkt met gewitte geïsoleerde dakplaten, wat zorgt voor een nette uitstraling en extra isolatie.

De slaapkamer op deze verdieping bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 11.30 m². Een raam in de achtergevel met triple glas zorgt voor voldoende daglicht en goede isolatie. Er is een plafond in de kamer gelegd met daarin een luik naar de kleine bergzolder.

De zolder zelf biedt veel ruimte en is zeer functioneel ingericht. Een kast herbergt de technische installaties, zoals de warmtepomp, WTW-installatie (warmteterugwinning) en de omvormer van de zonnepanelen. Aan de voorzijde van de zolder vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger, met daarboven een handig werkblad met spoelbak, ideaal om de was te vouwen of andere klusjes te doen. Naast de wasmachine is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een vriezer en wasmanden. Onder het schuine dak zijn schuifwanden geplaatst, waarachter je veel spullen kunt opbergen, waardoor de ruimte optimaal benut wordt.

Deze verdieping biedt niet alleen een extra slaapkamer, maar ook een praktische ruimte voor opslag en huishoudelijke taken, allemaal in een moderne en goed afgewerkte omgeving.

EXTRA HYPOTHEEK** **ENERGIELABEL A+++

Het bezitten van een energiezuinige woning leidt tot aanzienlijke besparingen op de energierekening. Deze besparing zorgt ervoor dat huiseigenaren meer financiële ruimte hebben om hun hypotheeklasten te dragen. Als erkenning hiervoor, bieden hypotheekverstrekkers de mogelijkheid om een extra bedrag bovenop de gebruikelijke hypotheeksom te lenen, onafhankelijk van het inkomen. Dit extra bedrag kan oplopen tot € 30.000,- voor woningen met een energielabel A+++, wat een aantrekkelijke financiële stimulans is voor het investeren in een duurzaam huis.

De Streek

De Streek is de nieuwste uitbreidingswijk van Etten-Leur, waar de rust van het buitengebied samenkomt met de gemakken van de stad binnen handbereik. Deze wijk kenmerkt zich door duurzame woningen, die grotendeels in hun eigen energiebehoefte voorzien dankzij voorzieningen zoals warmtepompen, zonnepanelen, en warmteterugwinningssystemen. Dit resulteert in lage energiekosten voor de bewoners. De Streek is niet alleen energiezuinig, maar ook prachtig gelegen in een natuurrijke omgeving, omringd door groen en sportvelden. Het Westhoekpark, met zijn wandelpaden en speelgelegenheden, is een integraal onderdeel van de wijk, net als de rugbyclub en honk- en softbalvereniging The Stags. Voor wie graag de natuur in trekt, ligt het natuurgebied Pannenhoef op fietsafstand. Ook het centrum van Etten-Leur is dichtbij, met een breed scala aan sportvoorzieningen, scholen, gezondheidscentra en winkels voor al je dagelijkse benodigdheden.

MEIJERIJSTRAAT 33 IN HET KORT:

- 120 m2 woonoppervlakte

- 206 m2 perceel

- 21 Zonnepanelen van 295 Wp

- Energielabel A+++

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 2017

- Warmtepomp vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping

- Vloerverwarming en passieve koeling op de begane grond en eerste verdieping

- WTW

- Onderhoudsvriendelijke tuin op het Oosten

- Berging met elektra

- Overkapping in de tuin

- Luxe keuken

- Luxe badkamer

- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met driedubbel glas

- Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren

- Geheel geisoleerd

- Parkeren voor de deur

- 8 minuten fietsen naar het treinstation

- 5 minuten fietsen naar het winkelcentrum

- 3 minuten fietsen naar de kerkwerve

- 3 minuten fietsen naar de basisschool

- Park met speeltuin in de wijk

- Energielabel A+++

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig

WARMTEPOMP

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, grond of water en zet deze om in energie om je huis te verwarmen of te koelen. In de winter gebruikt de warmtepomp warmte uit de omgeving om je huis te verwarmen, terwijl het in de zomer de warmte uit je huis afvoert om het te koelen. Dit systeem is energiezuinig en milieuvriendelijk, wat kan leiden tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

BEZICHTIGING AANVRAGEN
Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook voor deze prachtige woning. De bezichtigingen vinden plaats bij daglicht. Heb je interesse in deze woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

BEZICHTIGING
We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken en de sfeer echt te ervaren. We hopen dat je je snel thuis zult voelen en dat je aan het einde van de rondleiding weet of dit jouw toekomstige thuis wordt. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, waarin belangrijke documenten staan zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden en het bouwkundig rapport. Zo ben je goed voorbereid op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR
Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, samengesteld uit de dorpen Etten en Leur, combineert historische charme met moderne voorzieningen. Etten, een oorspronkelijk agrarisch dorp, is bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, reflecteert een rijke handelsgeschiedenis. Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten, met een divers aanbod in de horeca, van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, en talloze sportclubs en verenigingen. De onderwijsfaciliteiten zijn uitstekend, met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen die bekend staan om hun hoogwaardige onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's. Het openbaar vervoer is uitstekend; het treinstation verbindt snel met grote steden zoals Breda. Wonen in Etten-Leur betekent genieten van zowel de rust en ruimte van een dorp als de faciliteiten van een stad. Of je nu zoekt naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, Etten-Leur heeft het allemaal. Kom de charme van Etten-Leur zelf ervaren en ontdek of dit jouw nieuwe thuis is!

VERKOOPVOORWAARDEN:

- Meetinstructie NEN2580: Deze instructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

- Rechtsgeldige koopovereenkomst: Een overeenkomst tussen jou en de verkoper is pas rechtsgeldig na ondertekening.

- Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd, te voldoen een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden zijn opgenomen.

- Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter sterk afhankelijk van informatie die door derden is verstrekt en kunnen daarom niet instaan voor de volledige juistheid van de gegevens. De verkoper en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als algemene gids voor kopers en is geen vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
lessenaardak

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, warmte terugwininstallatie en aardwarmte

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
206 m²
Inhoud
424 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 53 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*