Omschrijving

Centraler dan in dit appartement aan de Meijer van Leeuwenstraat 3 te Oss kunt u eigenlijk niet wonen! De perrons en bushaltes bij het Centraal Station zijn namelijk direct om de hoek en als u de andere kant op wandelt, dan staat u in een mum van tijd midden tussen de winkels en horeca in het centrum. Via een rustig hofje aan de Meijer van Leeuwenstraat betreedt men de centrale entree met video intercom, postboxen en trappenhal. Vanuit de hal is tevens de op de begane grond gelegen berging van ruim 6m² bereikbaar. Op de eerste verdieping aangekomen betreedt men de woning van maar liefst 75m², waar u zich meteen thuis zult voelen. Met een lichte woonkamer, een complete keuken, een fijne badkamer en twee prima formaat slaapkamers bent u van alle gemakken voorzien. Het beschutte balkon met gezellig zitje is gelegen op de zonzijde. Het fraaie uitzicht op het Jan Cunen-park bij het Stadsmuseum maakt het geheel compleet! Bent u op zoek naar een goed onderhouden en betaalbaar appartement? Dan moet u deze kans niet aan u voorbij laten gaan. Neem vandaag nog contact op met Walboomers & Timmers Woning-/Bedrijfsmakelaars en plan uw bezichtiging in bij dit mooie appartement.

Indeling
Het appartementengebouw wordt betreden via een overzichtelijke centrale entree, waar zich de postboxen, het bellentableau met videofooninstallatie, het trappenhuis en de toegang tot de berging(en) bevinden. Op de 1e verdieping komt men via een kleine galerij -waar zich tevens de moderne meterkast met 5 groepen en aardlekschakelaar bevindt- uit bij de Meijer van Leeuwenstraat 3. Het appartement wordt betreden via de hal, welke toegang biedt tot alle ruimten van het appartement. Zo tref je vanuit de hal de garderobe, toiletruimte, cv-ruimte (met opstelplaats van de Intergas combiketel uit 2014) en kast voor het witgoed. Daarnaast zijn vanuit de hal twee ruime slaapkamers (van respectievelijk ca. 10m² en 11m²) bereikbaar. Aan het einde van de hal bevindt zich de stijlvolle, geheel betegelde (grote 60 x 30 wandtegels) badkamer, welke is ingericht met een inloopdouche met regendouche en een vaste wastafel met meubel. Wanneer u in de hal/gang rechtdoor loopt, dan loopt u de lichte woonkamer met open keuken binnen. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht op het Jan Cunen-park. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spack-spuitwerkplafond. De aanwezige bar vormt een speelse scheiding tussen de woonkamer en de open keuken. De open keuken bestaat uit een modern keukenblok, die naast de nodige kast- en laderuimte is ingericht met allerhande keukenapparatuur zoals een koelkast, gaskookplaat, RVS-afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Aan de andere zijde van de woonkamer heeft men toegang tot de loggia (balkon), welke is gelegen op het zonnige zuidwesten. De loggia is afgewerkt met een vlonder en een zitje met vaste tafel.

Balkon
Vanuit de woonkamer is middels een loopdeur het balkon van circa 7m² bereikbaar. De ligging is op het zuidwesten, waardoor men hier lekker van het zonnetje kan genieten.

Bijzonderheden
- Het appartementengebouw heeft een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars, hetgeen het gebouw zichtbaar ten goede komt.
- De servicekosten bedragen € 124,14 per maand.
- Intercom (beveiligde) toegang tot centrale entree.
- Balkon op zonzijde.
- Airconditioning in de slaapkamer.
- Parkeervergunning aan te vragen bij gemeente Oss vanaf € 45 per jaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 290.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Open portiek
nee
Voorzieningen
airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Intergas

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*