Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30
Meidoornlaan 30

Meidoornlaan 30

Etten-Leur

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN VOOR DEZE WONING IN VERBAND MET DE GROTE BELANGSTELLING. WEL IS HET MOGELIJK OM OP DE WACHTLIJST TE KOMEN STAAN. STUUR HIERVOOR EEN MAIL NAAR ONS, DAN ZETTEN WIJ JE OP DE WACHTLIJST.

Ben jij op zoek naar een lekker ruime tussenwoning waar je niet te veel aan hoeft te doen om er snel lekker in te kunnen wonen? Dan kan dit huis zo maar eens een hoop van de punten op jouw wensenlijstje afvinken! Deze woning is licht, netjes afgewerkt, heeft 4 ruime slaapkamers en een fijne tuin op het zuiden. En daarnaast ligt hij ook nog eens op een mooie plek op De Leur met scholen en winkels dichtbij. Nieuwsgierig? Kom dan zeker kijken!

BEGANE GROND (betonnen vloer, houten kozijnen, dubbel glas)
De voortuin van de woning is keurig netjes aangelegd. Je komt binnen in de ruime hal, waar je naast ruimte voor de kapstok ook altijd plaats genoeg hebt om b.v. een kinderwagen te parkeren. De vloer van de hal heeft een speels laminaat, wat lijkt op tegeltjes. Onder de trap naar boven is een handige trapkast om spullen op te bergen. Verder heb je naast de meterkast en het moderne toilet, deuren naar de keuken en de woonkamer. De typische doorzonwoonkamer heeft super raampartijen voor en achter. De echte houten vloer – in februari 2021 geschuurd en ge-whitewashed - draagt bij aan de lichte en gezellige sfeer. Met een oppervlakte van 28m2 heb je hier genoeg ruimte om de woonkamer leuk in te delen. De nette keuken staat in een rechte opstelling en heeft een breed 5-pits gasfornuis met bijpassende brede afzuigkap, een combi-oven-magnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser ingebouwd. Lekker praktisch en om wat meer werkblad en bergruimte te hebben, zijn er aan de andere zijde ook kastjes geplaatst.

TUIN (ligging op het zuiden)
De achtertuin biedt alles wat je je kan wensen. Direct aan de woning is een breed terras betegeld, het grasveld kan worden gebruikt om te spelen en aan de zijkant zijn moderne borders voor groen. De stenen berging van maar liefst 4,9m x 2,05m biedt plaats genoeg voor scooter, fietsen, tuinspullen en speelgoed. Via de poort kom je in de brandgang. Door de ligging op het zuiden heb je hier zodra de zon schijnt hem ook altijd lekker in de tuin staan.

EERSTE VERDIEPING (betonnen vloer, houten kozijnen, dubbel glas)
Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en de badkamer. Groot voordeel van deze woningen is dat werkelijk alle kamers goed ruim zijn. De 2 slaapkamers voor en achter zijn maar liefst 14,6m2 en 12,4m2 en de ‘kleinere’ 3e slaapkamer is ook nog bijna 7m2. Alle kamers hebben een mooi breed laminaat op de vloer, fijne korrel stuc- / spuitwerk op de wanden en strakke plafonds. De badkamer is netjes betegeld, heeft een douchecabine, wastafel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING (houten vloer, houten kozijnen, dubbel glas)
Hoe heerlijk is het hier boven komen! Werkelijk alles op deze verdieping is ook keurig netjes afgewerkt en de zolderslaapkamer is een droom. Door de 2 grote dakramen lekker licht en door de lage knieschotten, waarachter je veel spullen kwijt kunt, ook zo fijn ruim. Deze kamer heeft een modern laminaat plus strakke wand en plafond afwerking. Op de voorzolder is ruimte voor wasmachine en droger. Ook hier is achter de lage en hoge knieschotten ruimte om extra spullen op te bergen. De cv-ketel (april 2024) is netjes weggewerkt en ook de wanden, de vloer en het plafond zijn hier keurig afgewerkt.


MEIDOORNLAAN 30 IN ’T KORT:

- SUPER RUIME & LICHTE TUSSENWONING

- 111m2 WOONOPPERVLAKTE

- 150m2 PERCEEL

- BOUWJAAR 1973

- CV KETEL APRIL 2024

- 4 SLAAPKAMERS

- TUIN OP HET ZUIDEN

- NETJES AFGEWERKT

- VOLLEDIG VOORZIEN VAN DUBBEL GLAS

- ENERGIELABEL C

- MOOIE LOCATIE OP DE LEUR

- DICHTBIJ SCHOLEN & WINKELS

- BUITENSCHILDERWERK APRIL 2024

- BINNENSCHILDERWERK FEBRUARI 2021

- NEN-MEETRAPPORT AANWEZIG

- RAPPORT BOUWKUNDIGE KEURING AANWEZIG



BEZICHTIGING AANVRAGEN
Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook voor deze prachtige woning. De bezichtigingen vinden plaats bij daglicht. Heb je interesse in deze woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

BEZICHTIGING
We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken en de sfeer echt te ervaren. We hopen dat je je snel thuis zult voelen en dat je aan het einde van de rondleiding weet of dit jouw toekomstige thuis wordt. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, waarin belangrijke documenten staan zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden en het bouwkundig rapport. Zo ben je goed voorbereid op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR
Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, samengesteld uit de dorpen Etten en Leur, combineert historische charme met moderne voorzieningen. Etten, een oorspronkelijk agrarisch dorp, is bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, reflecteert een rijke handelsgeschiedenis. Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten, met een divers aanbod in de horeca, van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, en talloze sportclubs en verenigingen. De onderwijsfaciliteiten zijn uitstekend, met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen die bekend staan om hun hoogwaardige onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's. Het openbaar vervoer is uitstekend; het treinstation verbindt snel met grote steden zoals Breda. Wonen in Etten-Leur betekent genieten van zowel de rust en ruimte van een dorp als de faciliteiten van een stad. Of je nu zoekt naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, Etten-Leur heeft het allemaal. Kom de charme van Etten-Leur zelf ervaren en ontdek of dit jouw nieuwe thuis is!

VERKOOPVOORWAARDEN:
• Asbestclausule: Voor woningen gebouwd voor 1 juli 1993 bestaat de kans op asbest in materialen zoals het dak of de vloerbedekking. De verkoper kan niet bevestigen of er asbest aanwezig is; na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk voor eventuele asbestsanering. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.
• Ouderdomsclausule: Deze woning is 51 jaar oud. Hierdoor kan de bouwkwaliteit lager zijn dan bij nieuwere woningen. Wij hebben een bouwkundige keuring laten uitvoeren, die beschikbaar is voor inzage. Je bent vrij om zelf een aanvullende keuring te laten uitvoeren.
• Meetinstructie NEN2580: Deze instructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.
• Rechtsgeldige koopovereenkomst: Een overeenkomst tussen jou en de verkoper is pas rechtsgeldig na ondertekening.
• Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd, te voldoen een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden zijn opgenomen.
• Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter sterk afhankelijk van informatie die door derden is verstrekt en kunnen daarom niet instaan voor de volledige juistheid van de gegevens. De verkoper en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als algemene gids voor kopers en is geen vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2024, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Perceeloppervlakte
150 m²
Inhoud
378 m³
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 63 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*