Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21
Meester Haddersstraat 21

Meester Haddersstraat 21

Wijster

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Gelegen in het sfeervolle dorp Wijster, presenteren wij deze ruime, vrijstaande woning (met energielabel A!) aan de Meester Haddersstraat 21. Deze prachtige woning is gebouwd in 2008, door de huidige eigenaar sinds 2019 aan de lopende band verbeterd en biedt een royale woonoppervlakte van maar liefst 175m². Met zijn perceel van 489m² geniet u van voldoende leef- en buitenruimte. Deze levensloopbestendige woning, die centraal in het dorp gelegen is, kenmerkt zich door zijn duurzaamheid en comfort.

Tip:
Wil je deze woning inclusief alle beschikbare informatie bekijken? Dat kan vanaf DE DAG NA aanmelding op Funda, want deze woning krijgt dan een unieke eigen woningwebsite. Via 'Download Brochure' kom je er gemakkelijk. Hier kan je zelf makkelijk een bezichtiging inplannen op een van de geplande kijkdagen. Bovendien kom je alles te weten van de woning en de omgeving! Er zijn diverse tijdvakken om te komen kijken beschikbaar bij deze woning op woensdag 18 september 2024, vrijdag 20 september 2024 en maandag 23 september 2024. De biedingstermijn voor deze woning sluit 25 september 2024 om 12.00 uur.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken van de woning. De lichte woonkamer is voorzien van grote raampartijen met kunststof kozijnen, wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en een onderhoudsvriendelijke uitstraling. In de woonkamer staat een gezellige pellet kachel die zorgt voor een aangename en duurzame warmte, ideaal voor de koudere maanden.

De moderne open keuken is er in 2019 in gezet en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte voor gezellige etentjes en samenzijn met familie en vrienden. Vanuit de keuken kunt u via de bijkeuken naar de tuin. De tuin is heerlijk ruim en ligt grotendeels achter de woning. Dit gedeelte is vrijwel geheel voorzien van erfverharding en er is een fraaie/ruime overkapping geplaatst waar u werkelijk heerlijk kunt genieten van mooie zomerdagen en avonden.

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, wat deze woning uitermate geschikt maakt voor gezinnen. Er is dus een slaapkamer en aangrenzend een badkamer op de begane grond. De woning is verder voorzien van airconditioning, geïnstalleerd in 2022, waardoor een comfortabel binnenklimaat gedurende het hele jaar gegarandeerd is. Via de vlizotrap bereikt u de bergzolder, welke een hoogte van circa 1.50 meter heeft en circa 45 m2 groot is.

Duurzaamheid staat centraal in deze woning. Met maar liefst 16 zonnepanelen, goed voor een jaaropbrengst van circa 4400 kWh, draagt u bij aan een beter milieu en geniet u van een lagere energierekening. De recent vernieuwde C.V.-installatie uit (plaatsing 2021) zorgt daarnaast voor een efficiënte verwarming van de woning.

De ligging van deze woning is ideaal; u bevindt zich op slechts 10 minuten van de uitvalswegen A28 en N381, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Voor dagelijkse voorzieningen zoals boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in het dorp zelf of in het nabijgelegen Beilen.

Aanvullingen / Bijzonderheden
- Eiken getrommelde vloer over de gehele beneden verdieping (2019)
- Nieuwe vaste trap naar de bovenverdieping (2022)
- De tuin is opnieuw aangelegd incl. overkapping en schuttingen (2020)
- Rolluiken op de bovenverdieping (2023)
- Keuken geheel vernieuwd (2019)
- Airco en pelletkachel met nieuw rookkanaal (2022)
- Royale handgemaakte inbouwkast op grote slaapkamer (augustus 2024)

Kortom, de woning aan de Meester Haddersstraat 21 in Wijster biedt alles wat u zoekt: ruimte, comfort, duurzaamheid en een centrale ligging. Plan snel een bezichtiging in en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, buitenzonwering, airconditioning, zonnecollectoren en rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en airconditioning
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van HR combiketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
175 m²
Perceeloppervlakte
489 m²
Inhoud
661 m³
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*