Omschrijving

Op de 4e en tevens hoogste verdieping van het appartementen complex ‘’Canabe’’ ligt dit ruime en lichte 3-kamerappartement met een prachtig uitzicht richting Lisse. De indeling voorziet onder meer in een ruime woonkamer met moderne open keuken, een badkamer en 2 slaapkamers. Bij het appartement hoort een eigen berging en parkeerplaats in de inpandige parkeergarage. Nabij het appartementen complex is tevens voldoende parkeergelegenheid. Het gezellige dorpscentrum dat zich op loopafstand van de Meander bevindt, biedt een diversiteit aan winkels en horeca. De aanwezigheid van alle voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, sportaccommodaties, een actief verenigingsleven én de goede bereikbaarheid van de uitvalswegen (A4, A44 en N206) maken Noordwijkerhout tot een aantrekkelijke woonomgeving.

Indeling:
Begane grond: Afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis, lift, toegang tot bergingen en parkeergarage. Het gehele trappenhuis is voorzien van elektrische deuropeners.

4e Verdieping: Entree, hal met meterkast en toilet met wandcloset en fonteintje. De ruime woonkamer is aangenaam licht door de raampartijen en de deur naar het balkon welke op het zuidoosten is gelegen. Vanaf het balkon en de woonkamer heeft u een prachtig weids uitzicht richting Lisse. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast, 4-pits gaskookplaat en een RVS afzuigkap. Grenzend aan de keuken bevindt zich een praktische royale bergkast met opstelplaats voor de CV-combi ketel, mechanische ventilatie en aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de hal zijn de master bedroom met kastenwand en de 2e slaapkamer bereikbaar. De ruime badkamer is ingericht met een inloopdouche en wastafelmeubel. Het appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Op loop afstand van het centrum van Noordwijkerhout.
- Op de begane grond is een eigen berging en eigen parkeerplaats.
- De servicekosten bedragen € 167,61 per maand.
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Intercom installatie
- Fantastisch uitzicht vanaf het balkon en vanuit de woonkamer.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige parkeerplaats
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*