Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A
Max Havelaarlaan 329A

Max Havelaarlaan 329A

Amstelveen

€ 345.000,- k.k.

Omschrijving

Begeef je naar de Max Havelaarlaan 329a in Amstelveen en ontdek dit leuke tweekamerappartement. Het appartementencomplex Multituli staat op een mooie plek in een groene omgeving in de populaire wijk Kostverloren.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een keurige, afgesloten entree die toegang biedt tot de appartementen middels een lift of via het trappenhuis. Het complex beschikt over twee liften, waarbij één lift de even verdiepingen bedient en de andere lift de oneven verdiepingen. In de hal bevinden zich de brievenbussen.

Op de tweede verdieping betreedt je dit appartement via de ruime hal. In de hal tref je de meterkast en een praktische bergkast. De hal geeft toegang tot alle ruimtes.

Geniet van de ruime woonkamer met vrij uitzicht op de groene omgeving. Er is voldoende ruimte voor een royale zit- en eethoek. De open keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi oven, een vaatwasser en een koel/vries combinatie. Het is hier leuk kokkerellen en tegelijkertijd contact houden met je gasten. De keukenkasten bieden voldoende opbergruimte voor uw servies en keukengerei.

De slaapkamer is te betreden vanuit zowel de woonkamer als de hal. Een fijne en lichte ruimte die tevens toegang biedt tot het ruime balkon. Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden, een heerlijke plek met fraai uitzicht op de groene omgeving. Bovendien biedt het balkon veel privacy, waardoor je in alle rust van het buitenleven kunt genieten.

De eenvoudige badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid en een wastafel. De ruimte is geheel betegeld. Tevens bevinden zich in de badkamer de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Het toilet is separaat en heeft een fonteintje.

In de onderbouw bevindt zich de berging. Rondom het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

De maandelijkse V.v.E kosten bedragen €389,- per maand. Dit is inclusief een voorschot op de stookkosten en een aflossing voor bepaalde tijd van €125,- per maand.

Bijzonderheden
- Open en ruimtelijke indeling;
- Royaal en zonnig balkon van ruim 16 m² op het zuiden;
- Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur;
- Ruime badkamer en toilet;
- Slaapkamer met deur naar het balkon;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Berging op de begane grond;
- Volledig voorzien van HR++ glas;
- Gunstig gelegen ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen;
- Gezonde en actieve VvE, de servicekosten bedragen € 389,- per maand (inclusief voorschot stookkosten).

Omgeving
Het appartement is zeer centraal gelegen. De tramlijnen 5 en 25 liggen op een paar minuten lopen. Twee buurtwinkelcentra, met onder meer verschillende supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, bevinden zich op loopafstand. Liever een middagje winkelen? Het Stadshart Amstelveen bevindt zich op 5 fietsminuten van het complex. Het Stadshart Amstelveen heeft ook diverse horecagelegenheden, een grote bibliotheek, een bioscoop, een poppodium en een theater.

Daarnaast zijn zowel de Zuidas als de VU Universiteit eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, en liggen beide locaties op een comfortabele fietsafstand.

Amstelveen heeft veel sportfaciliteiten. Het Amsterdamse Bos, de Middelpolder en de Amstel bevinden zich allemaal op korte afstand.

Ben je op zoek naar een leuk appartement met een gunstige ligging? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging!

NOTARISKEUZE
De koper mag de notaris aanwijzen waar de eigendomsoverdracht plaats zal gaan vinden. Deze notaris dient kantoor te houden in Aalsmeer, Uithoorn of
Amstelveen, of binnen een straal van 5 kilometer van het verkochte object. Indien koper echter een notaris wenst aan te wijzen die kantoor houdt buiten voorgenoemd gebied, dan zijn de verkoper en diens makelaar gerechtigd kosten bij de koper in rekening te brengen. Deze kosten hangen
samen met het extra beslag op productiemiddelen en tijd. De kosten worden berekend aan de hand van een nog nader op te geven uurtarief
alsmede een vergoeding van € 0,28 per kilometer.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Huisman Hoogendoorn Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een eigen deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 345.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
lift

Energie

Energielabel
B
Verwarming
blokverwarming
Warm water
centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²
Buitenruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan park en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*