Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C
Mathenesserweg 80C

Mathenesserweg 80C

Rotterdam

€ 280.000,- k.k.

Omschrijving

Een ruim en licht benedenwoning met een achtertuin op het zuiden gelegen in een authentiek pand aan de gezellige Mathenesserweg in het geliefde Delfshaven.

Dit appartement is gelegen op een leuke locatie met alle gemakken van de grote stad! Nabij het Grote Visserijplein waar elke donderdag en zaterdag een gezellig marktje is. Daarnaast is het centrum van Rotterdam op 10 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels uitstekend.

Indeling
Begane grond
Via de voordeur stap je meteen binnen in de woonkamer. Via de woonkamer kom je in de hal die toegang geeft tot de slaapkamer, badkamer, keuken en achtertuin.

De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over grote raampartijen in nieuwe kunststof kozijnen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen. In de bovenramen zijn mooie glas-in-lood ramen over de gehele breedte. Hier kan een gezellig zit- en eetgedeelte gecreëerd worden waar vanuit men kijkt op de altijd sfeervolle Mathenesserweg. Op de vloer ligt een lichte laminaatvloer en de wanden zijn strak gestuukt.

De slaapkamer is aan de rustige achterzijde van de woning gelegen en is bijzonder ruim. Er is voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De grote raampartij in nieuwe kunststof kozijnen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Er zijn twee grote ramen die heerlijk opengezet kunnen worden. Op de vloer ligt een lichte laminaatvloer en de wanden zijn strak gestuukt. Er is een wastafel met meubel en een spiegel erboven geplaatst in de slaapkamer.

De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een donker keukenblad en bruine keukenkasten. Er is een spoelbak met mengkraan, een 4-pits gaskookfornuis met afzuigkap erboven, koelkast met vriesvakje en een oven. In de keuken is een inpandige berging aanwezig, die voldoende opruimmogelijkheid geeft en waar de cv-ketel hangt. Via de deur heeft u toegang tot de tuin.

De badkamer is betegeld met grijze vloer- en wandtegels. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wasfonteintje en een zwevend toilet.

Via de keuken krijg je toegang tot de tuin die op het zuiden gelegen is. Hier is genoeg gelegenheid om een leuke zithoek te creëren waar je onder het genot van een kopje koffie heerlijk in het zonnetje kan zitten en lekker kan tuinieren.

Afmetingen
Totale woonoppervlakte ca. 60 m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1926, verwarming en warm water middels cv-ketel, dubbel glas in nieuwe kunststof kozijnen, Energielabel C, de VvE is in een opstartende fase. Oplevering in overleg.

Bezichtigingafspraak
Maak nu een afspraak om dit ruim en lichte benedenwoning met een achtertuin op het zuiden gelegen te bezichtigen!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 280.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
benedenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Open portiek
nee
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Intergas HRE kombuis Kompakt, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Lees meer

Plattegronden

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*