Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15
Marskramerstraat 15

Marskramerstraat 15

Etten-Leur

€ 435.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom in deze moderne en energiezuinige woning, ideaal voor jonge gezinnen of stellen met een kinderwens. Gebouwd in 2012 en voorzien van een warmtepomp, geniet je hier van comfort en lage energiekosten. Met vijf ruime slaapkamers, volledig uitgerust met kunststof kozijnen en HR++ glas, biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. De lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin is perfect voor gezellige momenten met het gezin. De luxe keuken en badkamer, compleet met ligbad en inloopdouche, bieden dagelijks comfort en ontspanning. Op de zolder vind je extra slaapkamers en een handige wasruimte. Met een speeltuin op loopafstand en scholen dichtbij is dit de ideale plek voor een gezin om te groeien. Klinkt dit als jouw droomhuis? Lees dan snel verder!

BEGANE GROND (Betonnen vloer met vloerverwarming en passieve koeling, kunststof en aluminium kozijnen met HR++ glas)

Bij binnenkomst via de fraai aangelegde voortuin betreed je de woning door de onderhoudsvriendelijke kunststof voordeur. In de ruime hal vind je een modern betegeld toilet met zwevend toilet en een toiletmeubel met waskom, waar ook de afsluiter van de buitenkraan in is verwerkt. Daarnaast is er een meterkast die is uitgerust met maar liefst 8 groepen, een krachtgroep en 2 aardlekschakelaars, wat de woning uitstekend voorbereid op de energiebehoeften van een modern gezin. De trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer bevinden zich ook in deze hal.

Vanuit de hal stap je de lichte en tuingerichte woonkamer binnen, die met zijn open indeling en een oppervlak van ca. 33.20m2 direct een gevoel van ruimte en comfort biedt. De doorlopende grijze tegelvloer vanuit de hal zorgt voor een naadloze en stijlvolle uitstraling, wat bijzonder praktisch is voor gezinnen met jonge kinderen. De aluminium schuifpui aan de achterzijde zorgt voor een prachtige lichtinval en verbindt de woonkamer moeiteloos met de achtertuin. Hier kunnen de kinderen veilig spelen terwijl je vanuit de woonkamer gemakkelijk zicht houdt.

De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een hoekbank en een eettafel voor zes personen, ideaal voor gezellige familieavonden. In de woonkamer is ook een praktische kast waarin de warmtepomp is ondergebracht, een energiezuinige oplossing die bijdraagt aan het A++ energielabel van de woning.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken in een hoekopstelling. Deze keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een vaatwasser, een spoelbak met moderne kraan, een 4-pits inductiekookplaat met bijbehorende afzuigkap, een oven, een magnetron, een koelkast en een vriezer. Deze voorzieningen maken de keuken tot een perfecte plek om zowel dagelijkse maaltijden als uitgebreide diners te bereiden.

TUIN (Noord)

De fraai aangelegde achtertuin, gelegen op het noorden, biedt de perfecte plek om in de avonduren van het zonnetje te genieten. Met een royale afmeting van ca. 5.38m breed en 11.08m diep, heb je hier alle ruimte om zowel te ontspannen als te spelen. De tuin is praktisch ingedeeld met een combinatie van straatwerk, kunstgras en een kleurrijke plantenborder. Er zijn twee terrassen: één direct tegen de woning en één bij de berging achterin de tuin. Hierdoor is er voldoende ruimte voor zowel een grote tuinset als een comfortabele loungeset. Achterin de tuin bevindt zich een houten berging en een handige achterom, ideaal voor het opbergen van fietsen en tuinspullen.

EERSTE VERDIEPING (Betonnen vloer met vloerverwarming en passieve koeling, kunststof kozijnen met HR++ glas en rolluiken).

Via de trap in de hal kom je uit op de overloop van de eerste verdieping. Deze verdieping biedt toegang tot drie comfortabele slaapkamers en een luxe badkamer, waardoor het de ideale plek is voor een jong gezin.

De badkamer is ruim opgezet (2.81m x 2.32m) en modern betegeld. Hij is van alle gemakken voorzien om de ochtendroutine zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je vindt er een stijlvol badkamermeubel met waskom, lades voor opbergruimte, een ligbad waarin de kinderen heerlijk kunnen badderen, een zwevend toilet en een ruime inloopdouche. De luxe afwerking maakt van deze badkamer een fijne plek om even te ontsnappen aan de drukte van de dag.

De drie slaapkamers variëren in grootte, met oppervlakten van respectievelijk 7.20m2, 10.80m2 en 12.90m2. Alle kamers zijn voorzien van een doorlopende laminaatvloer die vanaf de overloop netjes doorloopt, wat een rustige en eenheid biedende uitstraling geeft. De wanden en plafonds zijn gespoten, wat zorgt voor een frisse, moderne look. De kunststof kozijnen met HR++ glas en draai-kiepramen maken de kamers niet alleen energiezuinig, maar ook veilig en gemakkelijk te ventileren. Bovendien zijn alle slaapkamers voorzien van rolluiken, wat extra comfort biedt voor een goede nachtrust, zowel voor jou als voor de kinderen.

Deze verdieping biedt alle ruimte die je nodig hebt om een gezin te laten groeien, met elke slaapkamer perfect geschikt voor gebruik als kinder- of werkkamer. De degelijke en energiezuinige afwerking van deze verdieping maakt het tot een prettige plek om te leven en te ontspannen.

TWEEDE VERDIEPING (Betonnen vloer, kunststof kozijnen met HR++ glas en elektrisch rolluik in dakkapel)

Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping, die verrassend veel ruimte biedt en perfect is voor een groeiend gezin. De overloop geeft toegang tot een praktische wasruimte en twee extra slaapkamers, waardoor deze verdieping ideaal is voor diverse doeleinden.

De eerste slaapkamer aan de voorzijde van de zolder is ca. 10.50m2 groot en voorzien van een moderne laminaatvloer, net als de rest van deze verdieping. De wanden zijn gespoten, en het dak is afgewerkt met wit geverfde isolatieplaten, wat bijdraagt aan een frisse en lichte uitstraling. Het kunststof draai-kiepraam zorgt voor voldoende daglicht en goede ventilatiemogelijkheden, een prettig detail voor een kinderkamer of werkkamer.

De tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde, is met 16.60m2 een royale ruimte die dankzij het grote dakkapel met elektrisch rolluik en kunststof kozijnen heerlijk licht en ruimtelijk aanvoelt. Deze kamer biedt meer dan genoeg plek voor een ruim bed en extra meubelstukken, en is daarmee perfect als slaapkamer, kinderkamer, sportkamer of thuiswerkplek. Het rolluik zorgt voor extra comfort en verduistering, wat vooral fijn is in de zomermaanden.

Als extra verrassing beschikt deze kamer over een vliering, bereikbaar via een losse trap. Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen zoals de kerstboom en kampeerspullen, waardoor je de rest van de woning netjes en georganiseerd kunt houden.

In de wasruimte vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger, samen met een spoelbak met koud stromend water. Deze praktische ruimte maakt de zolderverdieping compleet en biedt alle voorzieningen die een druk gezin nodig heeft.

EXTRA HYPOTHEEK ENERGIELABEL A++

Het bezitten van een energiezuinige woning leidt tot aanzienlijke besparingen op de energierekening. Deze besparing zorgt ervoor dat huiseigenaren meer financiële ruimte hebben om hun hypotheeklasten te dragen. Als erkenning hiervoor, bieden hypotheekverstrekkers de mogelijkheid om een extra bedrag bovenop de gebruikelijke hypotheeksom te lenen, onafhankelijk van het inkomen. Dit extra bedrag kan oplopen tot € 20.000,- voor woningen met een energielabel A++, wat een aantrekkelijke financiële stimulans is voor het investeren in een duurzaam huis.

WARMTEPOMP

Een aardwarmtepomp, of geothermische warmtepomp, benut de stabiele temperatuur van de aarde om gebouwen te verwarmen of licht te koelen. Dit systeem omvat een netwerk van buizen, oftewel een grondlus, diep onder het aardoppervlak waar een vloeistof doorheen stroomt. Deze vloeistof haalt warmte uit de grond tijdens de winter voor verwarming, en geeft warmte af aan de grond tijdens de zomer om het gebouw te koelen.

In koude maanden neemt de vloeistof in de grondlus warmte op van de aarde, die altijd een constante, milde temperatuur heeft, ongeacht het weer bovengronds. Deze warmte wordt verhoogd door de warmtepomp om het gebouw te verwarmen. In warmere maanden werkt het proces omgekeerd: de warmtepomp haalt warmte uit het gebouw en geeft deze af aan de vloeistof in de grondlus, die het vervolgens afvoert naar de koelere aarde.

Hoewel dit systeem efficiënt is voor zowel verwarming als lichte koeling, is het belangrijk op te merken dat de koelcapaciteit van een aardwarmtepomp niet zo direct regelbaar is als bij een airconditioningsysteem, vooral tijdens extreem hete dagen. De natuurlijke koeling is subtieler en afhankelijk van de constante aardetemperatuur, wat betekent dat het binnenklimaat niet zo snel of zo koel aangepast kan worden als je misschien gewend bent met een traditionele airco. Desondanks biedt een aardwarmtepomp een duurzame en energiezuinige oplossing voor zowel verwarming als verkoeling, met lagere operationele kosten en een verminderde CO2-uitstoot vergeleken met conventionele systemen.

ADRES IN HET KORT:

- 126 m2 woonoppervlakte

- 125 m2 perceel

- 5 slaapkamers

- Energielabel A++

- Bouwjaar 2012

- Warmtepomp 2012

- Tuin op het Noorden

- Houten berging met elektra

- Luxe keuken

- Luxe badkamer

- Luxe toilet

- Geheel voorzien van HR++ glas

- Geheel voorzien van kunststof kozijnen en een aluminium schuifpui

- Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren

- Vloer isolatie

- Muur isolatie

- Dak isolatie

- Parkeren voor de deur

- 750 m van het van Bergenplein

- 600 m van basisschool

- Op loopafstand van een speeltuin

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook bij deze prachtige woning. De enige voorwaarde is dat de bezichtiging plaatsvindt bij daglicht. Als je interesse hebt in deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

BEZICHTIGING

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken, omdat het belangrijk voor ons is dat je de sfeer echt kunt ervaren. We hopen dat je jezelf al snel thuis voelt en je aan het eind van de rondleiding weet of je hier wilt wonen. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, hier vind je belangrijke documenten zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden, en het bouwkundig rapport, zodat je goed voorbereid bent op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, bestaande uit de voormalige dorpen Etten en Leur, combineert op unieke wijze historische charme met moderne voorzieningen.

Een Rijke Geschiedenis: Etten en Leur hebben elk een fascinerende geschiedenis. Etten, oorspronkelijk een agrarisch dorp, staat bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje, een eerbetoon aan de beroemde schilder die hier enige tijd woonde. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, weerspiegelt een rijke handelsgeschiedenis.

Bruisend van Activiteiten: Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten. De horeca is divers; van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, er is voor ieder wat wils. Voor sportievelingen zijn er talloze sportclubs en verenigingen, waaronder voetbal, tennis, padel en atletiek. Gemeenschapsgevoel staat hier centraal.

Onderwijs en Ontwikkeling: Met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen biedt Etten-Leur uitstekende onderwijsmogelijkheden voor kinderen en jongeren. Deze scholen staan bekend om hun kwalitatief hoogstaand onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's.

Uitstekende Bereikbaarheid: Het openbaar vervoer in Etten-Leur is uitstekend. Het treinstation verbindt je snel met grote steden zoals Breda, waar je binnen enkele minuten bent. Ook de busdiensten zijn goed geregeld, waardoor je gemakkelijk de omliggende gebieden kunt verkennen.

Wonen in Etten-Leur: Wonen in Etten-Leur betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met de faciliteiten van een stad. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, in Etten-Leur vind je het allemaal.

Jouw Nieuwe Thuis? Kom en ervaar zelf de charme van Etten-Leur. Of je nu houdt van cultuur, natuur, sport of gewoon van een goede leefomgeving, hier vind je jouw perfecte thuis. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in Etten-Leur!

VERKOOPVOORWAARDEN:
Meetinstructie NEN2580: Deze meetinstructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

Rechtsgeldige koopovereenkomst: Pas na ondertekening is een overeenkomst tussen jou en de verkoper rechtsgeldig.
Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd. Een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden als deze opgenomen zijn. Of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden opgenomen zijn.

Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter, omdat we in grote mate afhankelijk zijn van informatie verstrekt door derden, kunnen we de volledige juistheid van de gegevens niet garanderen. De verkoper en wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als een algemene gids voor kopers en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 435.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A++
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
130 m²
Inhoud
446 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 57 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*