Omschrijving

Gelegen op de tweede verdieping in het centrum van Geleen bieden wij een instapklaar appartement aan met 2 slaapkamers, ruime lichte woonkamer, badkamer, gesloten keuken, een (deels overdekt) balkon (13m²), ruime kelderberging en een eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein met een gezamenlijke fietsenberging.

Op enkele minuten loopafstand bereikt u diverse dagelijkse voorzieningen en op enkele autominuten bereikt u de A76 en A2.





Indeling
Entree met bellentableau, hal met brievenbussen en toegang trappenhuis naar souterrain en naar de verdiepingen.


Tweede verdieping
Entree appartement. De gang (ca.6m²) met parlofoon biedt toegang tot de woonkamer, de badkamer, de keuken en 2 slaapkamers.

Door middel van de grote raampartijen kijkt u vanuit de woonkamer (ca. 29m²) uit op groen en het oude gemeentehuis. De woonkamer krijgt veel lichtinval en oogt door de boog extra sfeervol.
Er zijn twee slaapkamers waarvan een slaapkamer (ca. 12m²) met openslaande deuren naar het balkon en de andere slaapkamer (ca. 7m²) is voorzien van een inbouwkast.
De geheel betegelde badkamer (ca. 4m²) is voorzien van een toilet, wastafel in meubel, inloopdouche en de opstelplaats voor de wasmachine.

De keuken (ca. 7m²) in hoekopstelling is voorzien van een vaatwasser, koelkast, 4-pits gasfornuis, onderbouw afzuigkap en heeft voldoende kastruimte. De keuken biedt toegang tot het deels overdekte balkon.




Overige verdiepingen
Souterrain met ruime berging (16 m²) en toegang tot afgesloten parkeerterrein/binnentuin.

Balkon
Vanuit keuken en grote slaapkamer bereikbaar ruim, deels overdekt, balkon (13m²) met elektrisch zonnescherm en prettige bezonning (zuid west) met uitzicht op binnentuin/parkeerplaats. Er is tevens een kleine doch praktische berging op het balkon.

Tuin
Door middel van een elektrische poort met afstandsbediening, is het achtergelegen buitenterrein met binnentuin en parkeerplaatsen bereikbaar alwaar tevens een gezamenlijke afsluitbare fietsenberging aanwezig is.

Bijzonderheden
- Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, 2 stalen kozijnen met enkel glas in kleinste slaapkamer
- Dauerluftung (2024) ouderslaapkamer
- Moderne meterkast met 4 groepen, 1 aardlekschakelaar, slimme elektra en gasmeter, watermeter
- Verwarming middels blokverwarming en sinds juli 2024 nieuwe tussenmeters (ISTA) met mogelijkheid gebruik bij te kunnen houden
- Plat dak 2022/2023 met bitumen vernieuwd en geïsoleerd
- Bijdrage V.v.E. € 210 per maand, incl. voorschot water
- Nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren
- Koelkast 2024 vernieuwd
- Het betreft een gemeentelijk monument qua exterieur

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient tegelijkertijd met het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 189.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
buitenzonwering

Energie

Energielabel
F
Verwarming
blokverwarming
Warm water
centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
16 m²
Buitenruimte oppervlakte
13 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Downloads

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*