Omschrijving

Op zoek naar een appartement vol sfeer en karakter? Eén die ook nog eens beschikt over een eigen (forse) buitenruimte? Dan moet u zeker eens komen kijken bij deze woning, gelegen in het hart van vestingstad Grave!
Dit gemeentelijke monument is gelegen op de eerste verdieping.
Bij binnenkomst ervaart u direct de authentiek sfeer die bij deze woning past, maar wordt u ook overvallen door de lichtinval via de grote raampartijen in de woonkamer. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van dit appartement, u heeft hierdoor een fraaie uitkijk over de sfeervolle Markt. Wat een heerlijk thuisgevoel krijgt u hier!
De compacte keuken is slim ingericht. Doordat het aanrecht zich aan twee zijden bevindt, heeft u voldoende ruimte om lekker te kokkerellen. Ziet u het al voor u dat u deze lekkere maaltijd gezellig samen met vrienden nuttigt onder het zonnetje op uw eigen terras van plm. 15m2?
Twee aanwezige slaapkamers en een prima uitgeruste badkamer maken het plaatje compleet.

Ligging:
De woning is gelegen midden in het sfeervolle historische centrum van Grave. Voorzieningen, zoals winkels en supermarkt(en) maar ook eetgelegenheden en gezellige cafés, zijn er voldoende in dit prachtige stadje. En alles op loopafstand in het karakteristieke centrum!
Grave ligt aan de Maas, centraal in de driehoek Nijmegen-Uden-Oss. De snelwegen A73, A50 en A59 zijn op korte afstand bereikbaar. Daarnaast is Grave het centrale punt van het openbaar vervoer in de regio met rechtstreekse busverbindingen naar onder andere Nijmegen, Wijchen en Uden.
Basisscholen en een middelbare school ontbreken uiteraard ook niet, evenals de huisarts en apotheek. Verder heeft Grave een rijk verenigingsleven, waar u desgewenst aan deel kunt nemen.
Als u graag van de natuur geniet, dan bieden ook de naastgelegen (kerk)dorpen Velp, Escharen en Gassel verschillende wandel- en fietsmogelijkheden. Dit kan door bosrijke gebieden, maar ook rivier De Maas en diverse plassen zijn in de nabijheid. Waterrecreatie is dus zeker een optie binnen de regio.

Indeling:
Begane grond;
U komt binnen via de gezamenlijke entree, welke toegang geeft tot de trap naar de eerste verdieping waarop het appartement zich bevindt.

Woonverdieping;
Vanuit de entree is er toegang tot alle aanwezige ruimtes.
De heerlijk ruime woonkamer heeft flinke ramen, waardoor er veel daglicht naar binnen komt. Door de grootte heeft u veel mogelijkheden om uw woonkamer naar eigen smaak in te richten. Kijkt u graag tijdens het eten uit over de Markt of toch liever vanuit een luie bank? De keuze is aan u!
De praktische keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit het raam heeft u zicht op de woonkamer, zodat u contact kunt houden als er mensen in de woonkamer verblijven. Is hier niet genoeg opbergruimte dan kunt u uw spullen kwijt in de trapkast die tegenover de keuken zit.
Dit appartement is voorzien van twee slaapkamers. In de eerste slaapkamer zorgt het grote raam voor het nodige daglicht. De achterste slaapkamer zou ook als werkkamer kunnen dienen als u aan één slaapkamer genoeg hebt. Lekker in de zomer met die openslaande tuindeuren!
De badkamer is prima ingedeeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Ook kunt u hier uw wasmachine en -droger installeren.

Dakterras;
Via de achterste slaapkamer heeft u toegang tot het forse dakterras. Gezellig met familie of vrienden borrelen tot in de late uurtjes. Dat is genieten in een heerlijke stadse sfeer!


Bijzonderheden:
- Ligging hartje Grave
- Karaktervol appartement
- Mogelijkheid tot gebruik fietsenstalling binnenplaats
- Ruime woonkamer
- Praktische keuken
- Twee slaapkamers
- Eigen buitenruimte
- Fraai uitzicht
- Gemeentelijk monument
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 326.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
tussenverdieping
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
monument en beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Bosch, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 14 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*