Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12
Markt 12

Markt 12

Brouwershaven

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Woningzoekers opgelet! Aan de Markt in Brouwershaven, in de volksmond Brouw, mag DELTA Makelaardij u namens haar opdrachtgever dit fraaie Rijksmonument te koop aanbieden. Vanuit de woning heeft u uitzicht op de jachthaven, waar verschillende plezierjachten en zeilboten aangemeerd liggen. Deze jachthaven staat in directe verbinding met het Grevelingenmeer, wat overigens het grootste zoutwatermeer van West-Europa betreft, hierdoor is Brouwershaven ook enorm in trek onder de watersportliefhebbers.

Brouwershaven biedt rond de markt en de jachthaven een grote verscheidenheid aan horecagelegenheden met sfeervolle terrassen, evenals diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen.

Enkele kenmerken van deze woning:
- ca. 130m2 woonoppervlakte;
- 4 woonlagen met speelse indeling;
- karakteristieke elementen in combinatie met comfort;
- voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie;
- vernieuwde badkamer ('20);
- dakterras en tuin met vrije achterom.

Welkom bij de Markt 12 te Brouwershaven!

Kelder
Links onder de trap vindt u het toilet en een ruimte met de aansluitingen voor witgoed. Rechtdoor bevindt zich de luxe keuken, die is uitgerust met onder andere een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, Quooker en voldoende werkruimte. Aan beide zijden van de keuken zijn nisjes gemaakt waarin de gemetselde muur zichtbaar is, wat een leuk detail vormt. Als u verder loopt, komt u in de aanbouw waar het eetgedeelte is gevestigd. Via openslaande deuren heeft u toegang tot de zonnige stadstuin.

Indeling begane grond
De entree bestaat uit een portaal dat wordt gescheiden van de voorkamer door een robuuste, stalen deur. Vanuit de voorkamer loopt u door naar de woonkamer via het gedeelte met de trapopgang. Het zonnige dakterras is toegankelijk via dubbele deuren en is voorzien van kunststof vlonderdelen.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn aan beide zijden van de woning slaapkamers bereikbaar. De slaapkamer aan de voorzijde biedt een prachtig uitzicht op de markt en de haven daarachter, bovendien er nog twee functionele authentieke schuiframen aanwezig voor de natuurlijke ventilatie. De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer is recentelijk vernieuwd in marmerlook en is uitgerust met een doucheruimte, ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Op deze etage zijn nog twee kamers ingericht. Eén daarvan wordt momenteel gebruikt als logeerkamer, terwijl de andere dienst doet als berging en fitnessruimte. In deze laatste kamer is de cv-ketel netjes weggewerkt in een kast.

Tuin
De zonnige stadstuin is gesitueerd op het zuidwesten, hier is het in de middag heerlijk vertoeven naast de fruitbomen. Aan de achterzijde is een houten overkapping met bergruimte en een vrije achterom.

Algemeen
Dit rijksmonument is geen standaard woning, maar is de loop der jaren redelijk goed onderhouden en verbeterd. Het geheel heeft een speels karakter door de 4 etages. Het object word verwarmd en het warm water geschieden middels een gasgestookte cv-combiketel.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
monumentaal pand
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
75 m²
Inhoud
442 m³
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 49 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*