Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28
Marknesserweg 28

Marknesserweg 28

Marknesse

€ 825.000,- k.k.

Omschrijving

Deze charmante Zeeuwse boerderij, gelegen aan de bosrand en binnen de bebouwde kom van Marknesse, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime woonboerderij. Oorspronkelijk onttrokken aan de landbouw, werd de boerderij jarenlang gebruikt als dierenpension. Door gewijzigde inzichten is de gemeente nu bereid mee te werken aan de transformatie van deze bedrijfsruimte naar een particuliere woonboerderij.

De boerderij is uitstekend bereikbaar per auto via de provinciale weg N331 en biedt ook goede fiets- en wandelmogelijkheden dankzij een eigen bruggetje dat via de bosrand toegang geeft tot het centrum met diverse winkels. Het erf, met een oppervlakte van 5.175 m², is omheind met een degelijk hekwerk en beveiligde poort.

Het voorhuis is ingericht als woonhuis, met aan de voorzijde een ruime Z-vormige woonkamer voorzien van een pelletkachel. Aansluitend bevindt zich een halfopen keuken (2009), uitgerust met moderne inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron/oven, vaatwasser en koelkast. De kelder is bereikbaar vanuit de woonkeuken. Vanuit de hal bereikt u de meterkast en het toilet op de begane grond.

Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot drie slaapkamers, een bergkamer en een recent gemoderniseerde badkamer met wastafelmeubel en douchehoek. De slaapkamers zijn uitgerust met rolluiken. De tweede verdieping is bereikbaar via een steektrap en ingericht als vliering.

Het achterste deel van de boerderij is momenteel in gebruik als verkoopruimte en dierenpension, maar biedt talloze mogelijkheden voor andere doeleinden. De grote open zolder biedt bovendien volop ruimte voor verdere ontwikkeling. Bekijk zeker de bijgevoegde plattegronden.

In 2009 is de boerderij voorzien van een volledig nieuw dak met isolatie en nieuwe pannen, waarop 45 zonnepanelen zijn geïnstalleerd (12.500 kWh capaciteit). In 2024 is er een thuisbatterij aangeschaft om de woning vrijwel energieneutraal te maken. Verder beschikt de woning over een zonneboiler met een 110-liter vat, een smart-boiler voor warmwater, en een laadpaal voor elektrische auto’s. De CV ketel is wel aanwezig, maar wordt minimaal ingezet. In het achterste gedeelte van de boerderij zijn meer voorzieningen voor warmwater en verwarming beschikbaar.

Op het erf bevinden zich ook een moderne geïsoleerde schuur (1996) van 58,7 m², een stenen kapschuur van 28,7 m², en een bijgebouw van 19 m².

Kortom, deze boerderij biedt een uitstekende mogelijkheid voor wie op zoek is naar een ruime woning binnen de bebouwde kom.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 825.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
woonboerderij
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
maatschappelijk
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
221 m²
Perceeloppervlakte
5.175 m²
Inhoud
1.417 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
192 m²
Buitenruimte oppervlakte
105 m²

Indeling

Aantal kamers
13
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan drukke weg en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*