Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17
Margrietstraat 17

Margrietstraat 17

Monnickendam

€ 345.000,- k.k.

Omschrijving

***BEZICHTIGINGSSTOP! ***
We hebben zoveel bezichtigingsaanvragen ontvangen dat we een bezichtigingsstop in hebben moeten lassen. U kunt zich wel laten noteren op de reservelijst door een mail naar info@chrisoostingmakelaardij.nl te sturen.

In de gezellige en karakteristieke Oranjewijk, op loopafstand van de binnenstad van Monnickendam, is nu dit leuke huis met diepe tuin op het westen te koop. De woning telt drie slaapkamers, een moderne badkamer en een nette keuken en heeft deels houten en deels kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas. Op zoek naar een huis dat in de basis goed is, maar nog wel een modern sausje kan gebruiken? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Begane grond
In de hal tref je de meterkast, toiletruimte en de trapopgang met onderliggende trapkast. De tussendeur verschaft toegang tot de keuken, die in de lengte tegen de wand geplaatst is en niet nieuw, maar wel keurig onderhouden is. De keuken is voorzien van 4-pitsgasfornuis, oven en vaatwasser en is in beige uitgevoerd. Vanuit de keuken stap je de doorzonwoonkamer in met aan de achterzijde ruimte voor een eettafel en aan de voorzijde plek voor de zithoek met een inbouwkast in de hoek van de kamer. Op de gehele begane grond ligt een parketvloer.

Eerste verdieping
Op de eerste etage staat een tweetal slaapkamers tot je beschikking, beide met inbouwkast. De grootste slaapkamer vind je aan de achterkant. Deze kamer is voorzien van airconditioning. Van de voormalig kleinste slaapkamer aan de achterzijde is een moderne badkamer gemaakt, voorzien van wastafelmeubel, douchehoek met zitje, hoekligbad en tweede toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de voormalige doucheruimte. Deze is omgetoverd tot een waskamer, met aansluiting voor wasmachine en droger en een extra gootsteen voor de handwas.

Tweede verdieping
Een vaste trap brengt je naar de bovenste etage. Op de overloop, voorzien van groot dakraam, is een wastafel te vinden en bevindt zich de Cv-ketel (Remeha, 2011). Vervolgens betreed je de derde slaapkamer die is vergroot middels een dakkapel. Achter de knieschotten is bergruimte te vinden.

Buiten
De tuin aan de voorzijde is gesitueerd op het oosten en wordt van de stoep en openbare weg gescheiden door een groenblijvende haag. Je kunt hier voor de deur parkeren. De achtertuin is 12 meter diep en is gelegen op het westen. Hier heb je tot in de late uurtjes zon en om die reden is op de begane grond een zonnescherm over de hele breedte van de woning geplaatst. De achtertuin is grotendeels bestraat en voorzien van groene borders. Achterin de tuin staat een stenen berging met elektra en via de achterom bereik je de achtergelegen steeg.

Omgeving
Even naar de markt of een terrasje pakken? De Oranjewijk is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Monnickendam. Ook sportschool, zwembad, supermarkt, scholen en andere faciliteiten zijn binnen handbereik. Bovendien stap je vlak bij op de bus die je in 15 minuten naar station Noord van de Amsterdamse Noord-Zuidlijn brengt.

Ben je op zoek naar een keurige woning in een gezellige woonwijk, op loopafstand van de binnenstad? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging van Margrietstraat 17!

Bijzonderheden:
Nette woning met diepe achtertuin op het westen
Beschikt over 3 slaapkamers, moderne badkamer en nette keuken
Voorzien van deels houten en deels kunststof kozijnen met dubbel glas
Gelegen in gezellige woonwijk nabij oud Monnickendam

Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 345.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel, buitenzonwering, airconditioning en dakraam

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2011 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Perceeloppervlakte
136 m²
Inhoud
297 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 72 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*