Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B
Margrietstraat 16B

Margrietstraat 16B

Rotterdam

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Op zoek naar je eerste eigen woning? Dit appartement in de Margrietstraat, vlakbij al het moois dat Rotterdam te bieden heeft, is precies wat je zoekt!

De woning is gelegen in Hillegersberg-Zuid; in een rustige straat op loopafstand van De Bergsche Plas, het Prinsmolenpark, de Rotte en alle denkbare voorzieningen zoals de winkels van de Kleiweg en de dorpskern van Hillegersberg. Openbaar vervoer (tram en bus) en Station Noord. Het centrum van Rotterdam ligt slechts op 15 minuten fietsen afstand.

Indeling:
Entree en 1e verdieping:
De woning is gelegen op de 1e en 2de verdieping.
De trap geeft je toegang tot de woning. De overloop geeft toegang tot het toilet, meterkast, woonkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang de keuken en tot het balkon welke te betreden is middels openslaande deuren. De 1e verdieping is voor zien van een houten vloer.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft een mooi uitzicht. De keuken is voorzien van een 4 pits-gasfornuis, vaatwasser, koelkast met vriezer en afzuigkap. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken welke in 2016 bijgebouwd is en voldoende bergruimte geeft.

2e verdieping:
De trap vanuit de hal geeft toegang tot de 2de verdieping, hier is de slaapkamer gelegen , de overloop en de badkamer. De overloop is de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer welke voorzien is van een douchecabine, wastafelmeubel en handdoek radiator.
De 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Bijzonderheden:
- Buitenkant woning is geverfd in 2021;
- Actieve VvE ;
- Winkels zijn op 5 fietsminuten te bereiken;
- Goede bereikbaarheid met OV en naar uitvalswegen (Rotterdam, Den Haag)
- Oplevering in overleg, conform Lijst van Zaken.

Wij nodigen je van harte uit om dit leuke appartement met eigen ogen te bewonderen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule Meetinstructie:
De woning is conform de Branchebrede Meetinstructie (BBMI) opgemeten. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

In de koopovereenkomst worden de volgende extra clausules opgenomen:
- Bij deze woning (ouder dan 30 jaar) is de ouderdomsclausule van toepassing.
- Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing.
- Bij deze woning funderingsclausule van toepassing.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je jouw eigen makelaar mee te nemen voor jouw belangenbehartiging bij de aankoop van jouw toekomstige huis!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Open portiek
nee

Energie

Energielabel
E

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*