Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37
Madridstraat 37

Madridstraat 37

Utrecht

€ 825.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom in dit exclusieve tweelaagse appartement aan de Madridstraat 37 in Utrecht, gelegen in de levendige wijk Leidsche Rijn. Deze stijlvolle woning beschikt over twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne badkamer en keuken, een ondergrondse parkeerplaats (met de voorbereiding voor een elektrische laadpaal), en een externe berging. Met vloerverwarming op beide verdiepingen, 14 zonnepanelen, een warmte-terugwin-systeem (WTW), en stadsverwarming biedt dit appartement een ongeëvenaard niveau van comfort en luxe. Mis deze kans niet om in dit prachtige appartement te wonen!

Buurt:
Madridstraat 37 ligt in het bruisende hart van Leidsche Rijn, met het station op korte afstand en het centrum van Utrecht binnen handbereik per fiets. De wijk biedt tal van voorzieningen zoals supermarkten, scholen, sportclubs en parken. De bereikbaarheid is uitstekend dankzij het openbaar vervoer en nabijgelegen uitvalswegen. Leidsche Rijn combineert het beste van stedelijk wonen met de rust en ruimte van een buitenwijk.

Entree:
Bij binnenkomst via de straatkant word je verwelkomd in een goed afgewerkte hal. Deze ruime hal biedt voldoende ruimte voor een kapstok of opbergmeubel en grenst aan een kastruimte. Vanuit de hal word je meteen verwelkomd door een sfeervolle voorkamer met een trendy plantenwand, perfect om jouw groene vingers te laten spreken. Een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de sfeer van je eigen stekkie.

Woonkeuken:
Een paar traptreden leiden je naar de sfeervolle leefkeuken, deze is voorzien van een riant kook- en spoeleiland met een Bora inductiekookplaat en een Quooker kraan. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, ingebouwde oven, koelkast en spoelbak. De keuken beschikt over een vaste hoge, op maat gemaakte kast en biedt voldoende opbergmogelijkheden in de lades en kastjes.
De leefkeuken biedt ruimte voor een 6-persoons eettafel. Dit maakt het de ideale plek om gezellig te tafelen en te genieten van maaltijden met familie en vrienden. Ook beschikt de keuken over een extra kastruimte.

Sanitair:
Centraal in de woning bevindt zich een hal met de toiletruimte. Deze deels betegelde ruimte is voorzien van een zwevend toilet, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Woonkamer:
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze lichte ruimte heeft een open indeling en hoge plafonds, wat zorgt voor een ruimtelijke sfeer. Grote raampartijen voorzien de woonkamer van veel natuurlijk licht. De gestucte muren van Italiaans design dragen bij aan de luxe uitstraling. Via een schuifpui heb je toegang tot het terras in de binnentuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Een gietvloer combinatie met PVC geeft de woning een luxe, goed afgewerkte uitstraling.

1e verdieping:

Slaapkamers:
Op de 1e verdieping bevinden zich twee ruime en goed onderhouden slaapkamers. Beide kamers ontvangen veel daglicht en bieden voldoende ruimte voor een bed en opbergmeubel. Deze kamers zijn multi-inzetbaar en kunnen ook als werk- of hobbyruimte dienen.

Badkamer:
De badkamer, grenzend aan de overloop, is een ware eyecatcher. Deze luxe ruimte is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met glazen wand, een wastafel, een zwevend toilet en een spiegel met geïntegreerd licht. Dit draagt bij aan het luxe karakter van deze woning.

Buitenruimte:
Het appartement beschikt over een knus terras in de gezamenlijke binnenruimte, toegankelijk via een schuifpui vanuit de woonkamer. Dit is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust en zonuren. Het terras is ruim genoeg voor een loungeset of buitentafel.

Parkeerplaats en gezamenlijke ruimtes:
De ondergrondse parkeergarage biedt een parkeerplaats (met voorbereiding van een elektrische laadpaal), waardoor je altijd verzekerd bent van een veilige en droge plek voor je auto. Daarnaast is er rondom de woning voldoende parkeergelegenheid. Het appartement maakt deel uit van een complex met een sfeervol gezamenlijk binnenterrein, perfect voor sociale interactie en ontspanning.

Conclusie:
Dit tweelaagse appartement aan de Madridstraat 37 biedt een unieke combinatie van comfort, stijl en luxe. Met een speelse indeling, hoogwaardige afwerkingen zoals een design gietvloer gecombineerd met PVC, vloerverwarming, 14 zonnepanelen, en een WTW-systeem is dit de perfecte woning voor wie op zoek is naar een luxe woonervaring in een dynamische en goed bereikbare buurt. Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
• Uniek, luxe tweelaags appartement, gebruiksoppervlakte wonen 128.5m2
• Twee slaapkamers
• Luxe badkamer met inloopdouche
• Luxe moderne keuken met inbouwapparatuur
• Hoge plafonds met veel lichtinval
• Vaste, op maat gemaakte wandkast
• Vloerverwarming op beide verdiepingen
• Gietvloercombinatie met PVC
• Terras in binnentuin
• Ondergrondse parkeerplaats (met voorbereiding elektrische laadpaal)
• Externe berging
• 14 zonnepanelen
• Warmte-terugwin-systeem
• Stadsverwarming
• Gelegen in een levendige wijk
• Uitstekende bereikbaarheid
• Vve kosten maandelijks €263,67
• Eigendom belast met erfpacht, canon eeuwigdurend afgekocht AV 1989
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 825.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
maisonnette
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
1
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
zonnecollectoren

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming en vloerverwarming geheel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 29 m²
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*