Omschrijving

Wonen in een groene omgeving en toch in het centrum? Gelegen op een toplocatie, biedt deze woning alles wat je zoekt. Het appartement in Vestibule is de perfecte uitvalsbasis voor alles wat je nodig hebt. Op loopafstand van het station, alle voorzieningen van Leidsche Rijn Centrum, en binnen een paar minuten bereik je de snelweg A2. En voor wie van de natuur houdt: Park Leeuwesteyn, de Haarijnse Plas en het Maxima Park liggen in de nabije omgeving. In Leidsche Rijn Centrum kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar ook winkelen en een lekker hapje eten in een leuk restaurant.

Laten we binnen een kijkje nemen:

Begane grond
Via de fraai aangelegde centrale hal, met veel groen, bellenplateau en lift, bereik je de parkeerplaatsen en bergingen. Bij het appartement hoort een privé parkeerplaats in de ondergrondse garage, waar zich ook de berging bevindt. Het appartement is zowel met de lift als met de trap te bereiken.

Vijfde verdieping
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken is de perfecte plek om te ontspannen of te koken. Op het overdekte balkon kun je genieten van een kopje koffie en het weidse uitzicht. Met drie slaapkamers en een luxe badkamer biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor een riant wonen midden in het nieuwe centrum van Leidsche Rijn.
De keuken is zeer compleet en modern uitgevoerd. Zo is er een kookeiland met een inductiekookplaat en geïntrigeerde afzuigkap, een vaatwasser, koelkast met vriezer, stoomoven, combi-oven en dubbele wasbak. Dankzij de grote schuifpui en de hoge ramen aan de zijkant geniet de woonkamer bijzonder veel lichtinval. Daarnaast is de woonkamer in een lichte kleur fraai afgewerkt. Stap vanuit de woonkamer zo het overdekte balkon op en geniet van het uitzicht.

De drie slaapkamers en de ruime berging (met wasmachine en droger aansluiting) zorgen voor voldoende ruimte voor jou en je gezin. In de luxe badkamer tref je een persoonlijke welnessruimte voorzien van prachtige muurbekleding. Naast een inloopdouche en ligbad is er een dubbele wastafel en een tweede zwevend toilet.

Dit stijlvolle appartement is meer dan alleen een woning; het is een oase van rust midden in de stad. Maak snel een afspraak en ontdek waarom dit jouw nieuwe thuis zou kunnen zijn.


Bijzonderheden
- Luxe afgewerkte woning
- Het hele appartement is voorzien van vloerverwarming, gebaseerd op stadverwarming
- Ouderslaapkamer is voorzien van een walk-in-closet
- Energiezuinig en gasloos wonen
- Luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en kookeiland
- Privé parkeerplaats
- Separate berging
- VvE kosten € 291,66 per maand
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
5
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, lift, zonnecollectoren, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m²
Buitenruimte oppervlakte
11 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerkelder
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*