Omschrijving

Welkom in deze karakteristieke woning aan de Machineweg 24 in Aalsmeer. Een fijne twee-onder-één-kap-woning aan een doodlopende weg.

U betreedt de woning via de voordeur en komt binnen in de hal. Hier vindt u het hangend toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping. Op de begane grond ligt een fraaie lamel parketvloer.

De woonkamer is ruim opgezet en heeft aan de voorzijde een eet gedeelte. De woonkamer heeft een goede lichtinval, mede dankzij de ramen in de zijgevel. Verder is de woonkamer voorzien van een sfeervolle hout gestookte kachel en ingebouwde lichtspots, wat zorgt voor een warme en aangename sfeer in de ruimte.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de semi-open keuken. Deze is praktisch ingericht en voorzien van moderne apparatuur, zoals een keramische kookplaat, een oven en een combi-ovenmagnetron. Daarnaast beschikt de keuken over een ingebouwde vaatwasser en een professionele spoelkraan met slang, wat de dagelijkse werkzaamheden verder vergemakkelijkt.

Via de keuken bereikt u de bijkeuken, die is voorzien van een plavuizen vloer. In deze praktische ruimte vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en de cv-ketel, die in 2019 is vervangen. Bovendien biedt de bijkeuken toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping treft u een ruime overloop met praktische kastruimte. De master bedroom aan de voorzijde van de woning biedt een comfortabele en lichte ruimte. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en zijn veelzijdig in te richten, bijvoorbeeld als kinderkamer of werkruimte. De dakkapel aan de achterzijde is uitgerust met een screen en de ramen zijn voorzien van horren.

De badkamer is compleet betegeld en voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en een hangend toilet, wat zorgt voor een strakke en functionele uitstraling.

Verder op deze verdieping vindt u een vliering, toegankelijk via een vlizotrap. Deze extra opbergruimte is voorzien van daglicht, wat het gemakkelijk maakt om uw spullen overzichtelijk te bewaren.

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, waardoor u volop kunt genieten van de zon. Naast de achtertuin bevindt zich een zijtuin, bereikbaar via een toegangs hek. De voortuin biedt een oprit voor uw auto. In de achtertuin vindt u een ruime garage/schuur, uitgerust met een vliering voor extra opbergruimte. De garage is voorzien van verwarming en krachtstoom.

Deze woning biedt niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook moderne gemakken. Het dak is in 2024 gerenoveerd. Bovendien zijn er 10 zonnepanelen geïnstalleerd, wat bijdraagt aan duurzame energievoorziening en lagere energiekosten. De ramen zijn voorzien van Schiphol isolatieglas, wat de energie-efficiëntie verhoogt en zorgt voor een rustige, goed geïsoleerde woonruimte. Tevens is het dak aan de binnenzijde geïsoleerd. De achter- en zijgevel zijn in 2021 geïmpregneerd en het voegwerk hersteld. Deze verbeteringen maken het wonen in deze woning extra prettig en toekomstbestendig.

De woning is centraal gelegen ten opzichte van Aalsmeer en Amstelveen; beiden zijn te bereiken binnen enkele autominuten.

Het gezellige centrum van Aalsmeer biedt een fijn aanbod van winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Liever iets uitgebreider shoppen? Het Stadshart Amstelveen is nabij.

Wat betreft recreatiemogelijkheden bieden zowel Aalsmeer als Amstelveen diverse opties, zoals o.a. de Westeinderplassen, De Poel en het Amsterdamse Bos.

Bijzonderheden
- Fraaie twee-onder-één-kapwoning in Aalsmeer met eigen oprit;
- Ruime woonkamer met eethoek en een hout gestookte kachel;
- Semi-open keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- Eerste verdieping met drie slaapkamers, een badkamer en vliering;
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten uitgerust met een ruime garage;
- Dak vernieuwd in juni 2024;
- 10 zonnepanelen (2022) aanwezig;
- Ramen voorzien van Schiphol isolatie glas;
- Centraal gelegen tussen Amstelveen en Aalsmeer.
- Vanwege Green Park Aalsmeer verhuist de Hoogvliet richting centrum Aalsmeer. De bewoners aan de Machineweg hebben een optie om een extra stuk tuin te
kunnen kopen. Meer informatie volgt bij een bezichtiging.

NOTARISKEUZE
De koper mag de notaris aanwijzen waar de eigendomsoverdracht plaats zal gaan vinden. Deze notaris dient kantoor te houden in Aalsmeer, Uithoorn of
Amstelveen, of binnen een straal van 5 kilometer van het verkochte object. Indien koper echter een notaris wenst aan te wijzen die kantoor houdt buiten voorgenoemd gebied, dan zijn de verkoper en diens makelaar gerechtigd kosten bij de koper in rekening te brengen. Deze kosten hangen
samen met het extra beslag op productiemiddelen en tijd. De kosten worden berekend aan de hand van een nog nader op te geven uurtarief
alsmede een vergoeding van € 0,28 per kilometer.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Huisman Hoogendoorn Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een eigen deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel, zonnecollectoren en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Perceeloppervlakte
160 m²
Inhoud
291 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande houten garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*