Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A
Machineweg 137A

Machineweg 137A

Aalsmeer

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

Machineweg 137A Aalsmeer

Het betreft een vraagprijs van € 475.000 kosten koper.

Deze leuke drie-onder-1-kap woning heeft een zeer goede centrale ligging. De woning is de afgelopen jaren, uitgebouwd, gemoderniseerd en opnieuw ingedeeld, waardoor onder andere een fantastische ruime woonkamer en grote open woonkeuken is ontstaan. Alles is er op gericht om fijn te wonen.

Deze woning bevindt zich aan de rand van de wijk Oosteinde in Aalsmeer. De dagelijkse boodschappen kunt u in de buurt vinden. Winkelcentrum Poldermeesterplein met diverse speciaalzaken en supermarkten is vlakbij, net als het gezellige centrum van Aalsmeer. En wilt u nog meer winkels of restaurants, dan zijn Amstelveen en Amsterdam natuurlijk heel dichtbij.
Het Amsterdamse Bos ligt om de hoek en is een heerlijke plek voor een lange wandeling met de hond of een sportief rondje hardlopen. In het Bostheater worden regelmatig voorstellingen of concerten gegeven. Wie heeft het? Ook sportief is er meer dan genoeg te vinden. Watersporten kan op de nabij gelegen prachtige Westeinderplassen. Verder zijn er diverse sportaccommodaties in de buurt, waar onder: tennis-, voetbal- en hockeyclubs.

Vanuit deze woning zit u in no time op de juiste snelweg naar uw bestemming. Plaatsen zoals Haarlem, Schiphol en Amsterdam, maar ook Den Haag en Utrecht zijn goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Aan de voorzijde van de woning ligt een ruime voortuin welke grotendeels is bestraat en biedt plaats aan 4 auto`s. Via de gezellige voordeur komt u in de hal, met toilet en meterkast.

Keuken:
Verder kunt naar de royale, open woonkeuken. Het is een echte leefruimte, voorzien van een hoek opgestelde luxe keuken in wit uitgevoerd, met een zwart stenen blad. Met diverse inbouwapparatuur en een groot fornuis heeft u alles, om elke dag weer iets lekkers klaar te maken. U kunt een enorme eettafel kwijt. Een heerlijke plek om de dag te beginnen met een kopje koffie en na een dag hard werken, thuis te komen en de dag met elkaar te bespreken. Er is tevens een kleine kelder om de voorraden koel te bewaren.

Woonkamer
Aansluitend komen we in de woonkamer. De lichtkoepels en de enorme schuifpui over de hele breedte van de woning zorgen voor veel daglicht. Zet de pui open en haal buiten naar binnen. De kamer is zo ruim, dat er grote meubels in kunnen en meerdere opstellingen mogelijk zijn. Fijn om zo veel ruimte te hebben.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Wanneer een extra slaapkamer nodig is, dan kan dat redelijk eenvoudig gerealiseerd worden. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de bovenverdieping uit te bouwen aan de achterzijde.

Badkamer:
De moderne badkamer is uitgevoerd in een moderne zwart–witte kleurstelling en voorzien van ruime douche, toilet en wastafel. Tevens is hier de wasmachine en droger aansluiting.

Zolder:
Over de hele breedte van de woning is er een wegzetzolder, met beperkte hoogte. Heel fijn voor de kerst- en vakantiespullen enz.

Tuin:
Door de grote schuifpui komt u op het terras/veranda en aansluitend de riante achtertuin (26 meter!) gelegen op het noordoosten. De tuin, met achterom, heeft meerdere terrassen, waardoor er altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw te vinden is. Er zijn meerdere bergingen en dierenverblijven aanwezig, waar u uw tuingereedschap of hobby kwijt kunt.

Bijzonderheden:
- Sfeervolle drie-onder-1-kap woning uit 1930
- Zeer centraal gelegen ten opzichte van supermarkten, scholen, horecagelegenheden, winkels, sportaccommodaties enz;
- Goede bereikbaarheid
- 2 (voorheen 3) slaapkamers op de eerste verdieping;
- Ideale woning voor mensen die houden van veel leefruimte en werken in de randstad;
- De woning is goed onderhouden en beschikt over grotendeels kunststof kozijnen;
- Strak gestuukte wanden en plafonds;
- De begane grond en de verdieping zijn voorzien van een houten vloer.
- Oplevering in overleg.

Wilt u komen kijken hoe u hier zelf zou kunnen wonen? Wij laten het u graag zien! Neem contact op met VHM Makelaars Hoorn via Hoorn@vhmmakelaars.nl of 0229-263964 om een afspraak te maken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
269 m²
Inhoud
384 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
1 m²
Buitenruimte oppervlakte
13 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 133 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*