Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96
Maasdijk 96

Maasdijk 96

Poederoijen

€ 695.000,- k.k.

Omschrijving

Dit speels ingedeelde landhuis is gelegen aan een dijk op een prachtige locatie aan de Maas. Als je over de dijk heen rijdt, heb je meteen het gevoel of je op vakantie bent dankzij de mooie omgeving met groen en water rondom. Het bijgebouw heeft eigen voorzieningen en kan zodoende perfect worden ingezet als mantelzorgwoning, B&B of andere doeleinden. Aan de achterzijde grenst het perceel direct aan het bos. Moeder Natuur staat hier dus gewoon letterlijk in de achtertuin!

Wonen:
De woning is gebouwd in 1994 en later uitgebreid met een aanbouw en een serre. Ook is de woning volledig geïsoleerd en voorzien van een aardwarmtepomp en maar liefst 21 zonnepanelen. In de woonkamer staat een sfeervolle speksteenkachel en er is een schuifpui naar de tuin zodat je hier altijd comfortabel kunt leven ongeacht het seizoen!

Koken:
De open keuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Deze staat in split level verhouding met de woonkamer, zodat je hier het overzicht houdt en het altijd gezellig blijft als er gasten zijn!

Slapen en baden:
De woning beschikt over 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond met een eigen badkamer. Deze is voorzien van een douche, zwevend closet en wastafelmeubel. De badkamer boven is ingedeeld met inloopdouche, zwevend closet, wastafelmeubel en ligbad.

Buitenleven:
Het huis is gelegen op een royaal perceel van 570 m². Dit is exclusief het stuk bos dat in gebruik is. De tuin is groot genoeg om altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden en de ideale plek om te relaxen, barbecueën of gezellig te borrelen met vrienden! Het bijgebouw (4.90 x 7.65 meter) is op zichzelf een volwaardige woning met woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond en boven mogelijkheid tot 2 slaapkamers. Verder is er nog een houten schuur (3.40 x 3.40 meter) voor het tuingereedschap en een overkapping voor alle andere opslag.

Locatie:
Poederoijen is een rustig dorpje langs de Maas en rijk aan mooie natuur, water en bezienswaardigheden. Er zijn genoeg mooie natuurgebieden in de buurt om prachtig te wandelen. Verder sta je met een kwartiertje rijden in de mooie vestingstad van Zaltbommel of op de A2 om door te rijden naar een van onze grotere steden. De woning is dus makkelijk te bereiken, maar toch uniek gelegen qua natuur!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000
Dak
zadeldak
Voorzieningen
zonnecollectoren, rookkanaal, schuifpui en dakraam

Energie

Energielabel
A++
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, warmte terugwininstallatie en aardwarmte

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²
Perceeloppervlakte
570 m²
Inhoud
530 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
22 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*