Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241
Maasdijk 241

Maasdijk 241

Wijk en Aalburg

€ 379.000,- k.k.

Omschrijving

Idyllisch gelegen sfeervol boerderijtje….

Zoek je een supersfeervol boerderijtje met een flinke tuin? Dan moet je hier zijn hoor! Op een bijzonder mooi plekje aan de Maasdijk in Wijk en Aalburg vind je dit ‘plaatje’. Het betreft een rietgedekt boerderijtje met volop sfeer en volop mogelijkheden. De woning zelf is knus, niet al te groot, maar biedt toch alles wat je nodig hebt. Zo heeft de woning 3 slaapkamers waaronder een slaapkamer + badkamer beneden. Dus de woning is ook geschikt voor (actieve) senioren die net even wat anders zoeken en landelijk willen wonen & leven. De woning dateert uit circa 1873 en verkeert naar ons idee in prima staat. Natuurlijk is het een oudere woning, maar gezien de leeftijd verkeert het geheel in een keurige conditie. De tuin is genieten! De totale kavel omvat 689 m² en je hebt dus volop de ruimte. Achter de woning ligt een ruime siertuin en achterop het perceel staat een houten multifunctioneel bijgebouw. Momenteel wordt deze gebruikt als schuur maar andere doeleinden zijn ook denkbaar.

Wonen:
De hal/entree bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De binnenkomst is gelijk goed! Je proeft gelijk de sfeer mede door de oude Boerenplavuizen en de karaktervolle paneeldeuren. Vanuit hier is ook het toilet en de slaapkamer bereikbaar. Middels een vaste trap is de verdieping toegankelijk. De woonkamer is ruim genoeg en o.a. voorzien van een prachtige kleine maar fijne houtkachel.

Koken:
Aansluitend aan de woonkamer vind je de keuken. De keukenopstelling is enkele jaren geleden vernieuwd en in nieuwstaat. Voorzien van volop bergruimte en diverse inbouwapparatuur van Bosch waaronder een vaatwasser.

Slapen & baden:
Beneden vind je een royale slaapkamer met aansluitend de badkamer. Deze is uitgerust met en inloopdouche, wastafelmeubel en de aansluitingen voor de wasmachine. Een verzorgde ruimte die recent is vernieuwd met o.a. keramische tegels. De overige 2 slaapkamers zijn op de verdieping gesitueerd.

Buitenleven & Locatie:
Bij zo’n boerderijtje hoort natuurlijk een mooie tuin. Gelukkig is deze er! De achtertuin is ruim bemeten en ingericht met voornamelijk gazon en plantenborders. Het is een heerlijke tuin met volop groen, rust en privacy. Achterop het perceel staat het multifunctionele bijgebouw. Deze is circa 3.00 x 9.00 meter. Parkeren kan aan de voorzijde op de eigen oprit. De woning staat in een rustige omgeving aan de Maasdijk. De rivier is vlakbij dus daar kun je heerlijk zwemmen, varen, vissen of wandelen. Wijk en Aalburg is een gemoedelijk Brabants dorp met flink wat voorzieningen. Goed bereikbaar middels de vlakbij gelegen A27 en A59.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 379.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Dak
zadeldak

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2007, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Perceeloppervlakte
689 m²
Inhoud
275 m³
Buitenruimte oppervlakte
10 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
beschutte ligging en open ligging

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*