Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3
Maarten 't Hartstraat 3

Maarten 't Hartstraat 3

Leiderdorp

€ 459.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning op een aantrekkelijke locatie in Leiderdorp? Deze prachtige woning biedt alles wat u en uw gezin nodig hebben. De woning beschikt over drie royale slaapkamers, een nette badkamer en keuken, en een zonnige achtertuin op het westen. Daarnaast is de woning gelegen in een kindvriendelijke buurt met voldoende speelgelegenheden en parkeerruimte in de straat. Diverse scholen liggen op loopafstand, net als het winkelcentrum Winkelhof en sportpark De Bloemerd. Door de gunstige ligging nabij uitvalswegen en openbaar vervoer is deze woning een ideale plek om te wonen en werken in de Randstad te combineren. Met de fiets bereikt u het centrum van Leiden binnen 15 minuten.

De indeling van de woning is als volgt:

Op de begane grond komt u binnen via de voortuin, die gelegen is op het oosten. De entree van de woning leidt naar een ruime ontvangsthal met een vaste kast, waarin de meterkast (7 groepen + ALS) zich bevindt, evenals een toiletruimte voorzien van mechanische ventilatie. De lichte en ruime woonkamer is voorzien van een fraaie plavuizen vloer met vloerverwarming, spots in het plafond, openslaande deuren naar de achtertuin en een open trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken in L-opstelling, die is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven, vaatwasser en een close-in boiler (15 liter). De achtertuin, gelegen op het zonnige westen, is voorzien van een buitenkraan, een stenen berging met elektra, een overkapping aan de achterzijde, een achterom en elektrische zonwering (momenteel defect).

Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot twee ruime slaapkamers en een nette badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een vaste kast en biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze op te splitsen in twee slaapkamers. De badkamer is ruim en beschikt over een grote douchecabine, een dubbel wastafelmeubel en een zwevend toilet.

De tweede verdieping biedt toegang tot een overloop met aansluitingen voor een wasmachine en droger (de droger blijft achter), en een technische ruimte met de opstelplaats voor de Vaillant combiketel (bouwjaar 2016) en een Velux dakraam. Op deze verdieping bevindt zich ook de derde slaapkamer, die is uitgerust met twee dakkapellen en veel bergruimte achter de knieschotten.

Deze woning biedt alles wat u zoekt: ruimte, comfort en een uitstekende ligging. Alle voorzieningen om zorgeloos te wonen zijn binnen handbereik, en dankzij de centrale ligging in de Randstad is het ideaal om in Leiderdorp te wonen en elders te werken. Mis deze kans niet en plan snel een bezichtiging om deze fijne woning zelf te ervaren!

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Voor iedere woning hebben wij een eigen website gecreëerd (straatnaam+huisnummer.nl) met alle object specifieke informatie.

Bijzonderheden
- geheel v.v. dubbel glas
- geheel v.v. kunststof kozijnen
- geheel v.v. handmatige rolluiken
- 6 zonnepanelen (m-fase)
- Bouwjaar: 1982
- Energielabel C
- Oplevering in overleg

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 141,30 m2
G.O. Wonen 105,80 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 0 m2
G.O. Externe bergruimte 6 m2
Bruto Inhoud woning 357,95 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule, asbestclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 459.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, zonnecollectoren en dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Perceeloppervlakte
112 m²
Inhoud
357 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 40 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*