Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61
Maagjesbolwerk 61

Maagjesbolwerk 61

Zwolle

€ 388.000,- k.k.

Omschrijving

Modern appartement in hartje Zwolle

Dit stijlvolle appartement, gelegen op de 2e verdieping van het complex 'Maagjesbolwerk', biedt comfort en luxe op een perfecte locatie in de gezellige binnenstad van Zwolle. Het complex, ontworpen door een architect en gebouwd in 2002, ligt aan de stadsgracht en nabij een kleine jachthaven, wat zorgt voor een leuke en gezellige woonbeleving.

Het appartement zelf beschikt over een gezellige, speels ingedeelde woonkamer met ronde zijramen die uitkijken op de gracht en het plein. Er is een moderne keuken, uitgevoerd im wit met toegang tot een balkon. Dit balkon is een heerlijke plek om te genieten buiten en uit te kijken op het Rodetorenplein met de reuring van de Zwolse binnenstad aan je voeten. Binnen hoor je overigens niks van het stadsgeluid. Er zijn twee mooie slaapkamers, waarvan één grote met een vaste kast inclusief verlichting. De luxe badkamer is voorzien van inloopdouche en een dubbele wastafel in Belgisch hardsteen. Er is een aparte wasruimte, een stookruimte en een separaat toilet. Helemaal fijn is dat er in het complex een eigen fietsenberging aanwezig is voor alle bewoners, een berging en een eigen vaste parkeerplaats is de garage onder het appartementencomplex.

Op zoek naar een fraai appartement op een toplocatie? Kom dan zeker dit verrassende appartement aan het Maagjesbolwerk 61 bekijken!

Indeling

Begane grond:
Hier vind je de centrale, gezamenlijke entree met brievenbussen, liften, trappenhuis, videofoon, en toegang tot de bergingen en parkeergarage.

Appartement:
De entree van het appartement ligt op de tweede verdieping en biedt toegang tot de hal met meterkast, garderobe, en luxe toilet. Vanuit de hal bereik je de woonkamer, slaapkamers, en badkamer. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de moderne keuken, compleet met onder andere een vaatwasser, koelkast, en rvs-afzuigkap. De royale woonkamer is zonnig en heeft een deur naar het balkon, dat op het oosten ligt. Dit betekent ochtendzon en in de middag een schaduwrijke plek om te relaxen en te ontspannen. Vanaf het balkon heb je zicht op de levendige winkelstraat. Wil je in de zon zitten dan kan dit in de gezamenlijke binnenplaats met daktuin of op een zonnige plek langs de stadsgracht.

De hal geeft ook toegang tot de twee ruime slaapkamers. De badkamer is smaakvol betegeld en voorzien van een douchehoek en wastafel. Het hele appartement is afgewerkt met een moderne vloer, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Het appartement beschikt over een aparte berging in het souterrain.

Ligging:
Dit appartementencomplex met zijn bijzondere uitstraling ligt op een uitstekende locatie in het centrum van Zwolle. Alle voorzieningen, zoals winkels, terrassen, bezienswaardigheden, de bioscoop, en een kleine jachthaven, zijn op loopafstand. Bovendien bevinden zich onder het complex diverse winkels, waaronder de Mediamarkt en een supermarkt.

Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Overig
Bijdrage VVE € 303,43 per maand.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 388.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
3
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel en lift

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Remeha Tzerra, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan drukke weg, in centrum en aan vaarwater

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige parkeerplaats
Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeergarage
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*