Omschrijving

Voor een senioren of toch niet?

Je vindt deze recent gebouwde hoekwoning aan het Lunet. Dit betreft een kleinschalig en rustig nieuwbouwwijkje aan de rand van Woudrichem. De woning is in 2016 gebouwd in een fraaie jaren 30 stijl. Bijna nieuw in een oud jasje dus. De woning is voor meerdere doelgroepen geschikt. Door de slaapkamer + badkamer beneden betreft het de ideale levensloopbestendige woning. Maar gezien de extra badkamer + slaapkamers boven kan het ook een prima gezinswoning zijn. De woning is zo’n 8 jaar geleden gebouwd, volledig geïsoleerd en uitgerust met 15 zonnepanelen. Het betreft een energiezuinige woning met een energielabel A. Helemaal klaar voor de toekomst! De woning is gelegen op een royaal perceel van ruim 339 m². Het betreft een ruim bemeten kavel met aan de voorzijde een grote oprit en achter een prettige achtertuin met volop ruimte en mogelijkheden.

Wonen:
Een woonoppervlak van 137 m²! Dit betekent volop leefruimte voor iedereen. Zo vind je beneden de hal/entree, toilet en een ruime woonkamer. Dit betreft een fijne ruimte met grote raampartijen. Je hebt volop lichtinval en je kijkt prettig weg over het rustige straatleven.

Koken:
Een echte woonkeuken!
Aan de achterzijde van de woning vind je een fantastisch ‘leef’ keuken met volop ruimte, openslaande tuindeuren en een royale keukenopstelling. De hoekopstelling is in neutrale kleurstellingen uitgevoerd en is uitgerust met volop bergruimte en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser en een handige quooker.

Slapen en baden:
Op de begane grond vind je een royale slaapkamer die bereikbaar is vanuit de keuken. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich een badkamer met inloopdouche en wastafel. Op de verdieping vind je 3 grote slaapkamers en een royale 2e badkamer met ligbad met douchevoorziening, zwevend toilet en een wastafelmeubel. De zolderetage is momenteel ingericht als een open ruimte maar biedt ook mogelijkheden voor slapen, werken etc.

Buitenleven & locatie:
Een heerlijke woning met een heerlijke tuin!
De achtertuin is ruim bemeten en o.a. ingericht met gazon en sierbestrating. Gesitueerd op het zuidoosten dus zonnig gesitueerd. De achtertuin is toegankelijk middels een achterom en aan de voorzijde bevindt zich de royale oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s. De woning vind je in een rustige omgeving aan een autoluw en doodlopend straatje. Woudrichem is een prettig vestingstadje met volop voorzieningen en natuurlijk een prachtige vesting met haven, volop historie en gezellige restaurantjes. Leuk wonen!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 590.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
mansarde dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, buitenzonwering en dakraam

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m²
Perceeloppervlakte
339 m²
Inhoud
500 m³
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 102 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*