Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R
Lumeystraat 17 01R

Lumeystraat 17 01R

Rotterdam

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

WONEN IN HET POPULAIRE BLIJDORP! Een unieke kans, gerenoveerd 3-kamer pareltje, gelegen op een toplocatie in een rustige straat in de populaire wijk Blijdorp. Dit sfeervolle instapklare appartement beschikt over een ruime woon-/ eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers, washok/bijkeuken/balkon en een separate berging. De locatie is super wat betreft de uitvalswegen A13 en A20, openbaar vervoer (Centraal Station, metrostation Blijdorp), supermarkten, winkels, leuke restaurants het Statencafe, Sajoer, La Pizza en wijnbar Walsjerot, het Vroesenpark en het stadscentrum op loop- of fietsafstand.

Blijdorp is een van de meest geliefde woonwijken in Rotterdam, bekend om zijn karaktervolle woningen, groene lanen en het gezellige, dorpse gevoel midden in de stad. De wijk combineert de charme van het verleden met moderne gemakken, wat het een aantrekkelijke plek maakt voor gezinnen, professionals en iedereen die op zoek is naar een prettige leefomgeving.

Wat Blijdorp echt bijzonder maakt, is het ruime aanbod aan karakteristieke woningen. Van fraaie jaren ’30 herenhuizen tot sfeervolle appartementen, de architectuur van de wijk ademt historie en authenticiteit. Veel van de woningen in Blijdorp zijn ruim opgezet en beschikken over grote tuinen of balkons, ideaal om te ontspannen na een dag in de stad.

De wijk is omgeven door groen, met het prachtige Vroesenpark als centrale ontmoetingsplek voor bewoners. Hier kunnen inwoners genieten van wandelingen, picknicks, sportactiviteiten en de levendige sfeer tijdens zonnige dagen. Blijdorp is dan ook een uitstekende keuze voor wie van een actieve buitenlevensstijl houdt.

Blijdorp heeft een uitstekende ligging ten opzichte van het stadscentrum en is goed bereikbaar met zowel de fiets als het openbaar vervoer. Metrostation Blijdorp ligt op loopafstand en biedt directe verbindingen naar het centrum en andere delen van de stad. Daarnaast zijn er diverse bus- en tramhaltes in de buurt, wat reizen binnen Rotterdam eenvoudig maakt.

De wijk beschikt over een breed scala aan voorzieningen, waaronder gezellige buurtwinkels, supermarkten, cafés en restaurants. Ook scholen en kinderopvangcentra zijn volop aanwezig, wat Blijdorp bijzonder geschikt maakt voor gezinnen.

Kortom, Blijdorp is een wijk waar historie, groen en stedelijk gemak samenkomen. Het is een ideale plek voor wie op zoek is naar een woning in een rustige, maar levendige omgeving, met alle voordelen van de stad binnen handbereik.

INDELING APPARTEMENT
Middels het nette karakteristieke trappenhuis wordt de eigen entree bereikt.

1e VERDIEPING
Entree/hal met toilet, handige inbouwkast, en toegang tot diverse vertrekken. De gehele verdieping beschikt over een mooie laminaat vloer. De woonkamer is heel licht en gelegen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer en open keuken geven een heerlijk ruim gevoel. Een grote tafel waar heerlijk genoten kan worden is bij de keuken gesitueerd.
De keuken beschikt over een elektrische kookplaat met afzuigkap, combi oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

Via de bijkeuken heb je een doorloop naar het buitenleven en kan je genieten van een kopje koffie op het heerlijke balkon op het zuidwesten. De masterbedroom is een fijne en lichte kamer waar genoeg ruimte is voor een riant bed. Naast de master bedroom is er een 2e slaapkamer gelegen aan de voorzijde. De tweede slaapkamer kan ook als werkruimte, gameroom of andere gebruiksruimte gekoppeld worden aan de woonkamer, met speelse planken als doorkijkje. De moderne badkamer grenst aan de master bedroom, is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1939
- Gelegen op eigen grond
- Fijn balkon op het zuidwesten
- Woonoppervlakte 80 m2
- De woning is volledig voorzien van dubbel glas
- Verbouwd in 2022
- Keuken 2022
- Badkamer 2022
- De VvE is actief
- Bijdrage VVE €110,- per maand
- Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
- Energielabel E, onjuist label met correctie is dit C/D
- CV-ketel bouwjaar 2022
- In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdomsclausule worden opgenomen
- Overdracht in november 2024

We laten deze gave jaren 30 woning in een nieuw jasje graag zien en laat je verrassen door de voelbare ruimte.

Eigen woning nog verkopen? We geven je gratis advies en een gratis waardebepaling. Verkopen doe je met
RE/MAX Totaal Makelaars | Libby Voormeulen.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

MAKELAAR Libby Voormeulen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van VR ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*