Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2
Luiten Ambachtstraat 2

Luiten Ambachtstraat 2

Raamsdonk

€ 995.000,- k.k.

Omschrijving

Imposante woonboerderij waarin ruimte, luxe, gezelligheid en een exotische tuin naadloos samenkomen. Het pand is gelegen op een royaal perceel van 3862 m² en biedt een uitzonderlijke combinatie van authentiek landelijk wonen en hedendaags woongenot. De fraai aangelegde oosterse tuin met vijgenstruiken, bananenplanten, olijfbomen, bamboe, sfeervolle vijverpartijen afgewerkt met cortenstaal en gazon, geeft u het gevoel van een permanente vakantie in eigen huis. Op verschillende plaatsen zijn zithoekjes gecreëerd (uit Thailand en Indonesië) die zorgdragen voor een ontspannen genieten van de rust en de schoonheid van deze bijzondere plek.

Wonen:
Via de authentieke voordeur kom je in de centrale hal. Aan de rechterkant de werkkamer en aan de linkerkant een royale eetkamer met houtkachel en openslaande deuren naar het zonneterras aan de zijkant van het pand. Vanuit de entree met het aansluitende portaal zijn ook het toilet en de trapopgang naar de verdieping te bereiken. Vanuit de eetkamer kom je via stalen design deuren in een enorme living. Een zee van ruimte met o.a. een aparte wijnkamer, schouw met houthaard, dubbele schuifpui en tuindeuren naar de veranda. Wil je een feestje met je vrienden of een gezellige verjaardag dan is het eigen café altijd ook nog een optie.

Koken:
De luxe keuken is het hart van de woning en is afgewerkt met natuursteen, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. De keuken is uitgerust met een Falcon kookfornuis met zes gaspitten en een grote oven, een vaatwasser, een Amerikaanse koelkast, een koffiezetapparaat, een combimagnetron en een quooker. De kers op de taart is de wijnklimaatkast. In de keuken is nog een grote provisiekast aanwezig en er is toegang tot een koele kelderruimte. Hier kookt u met plezier en kunt u moeiteloos de lekkerste gerechten bereiden voor uw gezin en gasten.

Slapen en baden:
Op de verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, waaronder een fraaie master bedroom met een badkamer en suite. Deze luxe badkamer is ingericht met een ligbad, een inloopdouche, een zwevend closet en een design wastafelmeubel met waskom. Daarnaast is er op de verdieping nog een tweede badkamer te vinden, eveneens voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en zwevend closet. Een overloop met vaste kastruimte biedt extra bergruimte. Via een vlizotrap is de zolderetage bereikbaar. Ideaal als grote bergzolder.

Inpandige schuur:
De inpandige schuur is multifunctioneel en bestaat uit een open ruimte, een zadelkamer, een wasruimte en een bijkeuken met apart toilet. De oude stal, met daarin nog de originele groepen, doet dienst als bergruimte, Tevens toegang tot twee grote open zolders. Aan de voorzijde toegankelijk via twee openslaande staldeuren.




Buitenleven:
Het buitenleven is hier echt feest door de een grote veranda tegen de achtergevel van de woning. Deze veranda, gelegen op de zonzijde, is voorzien van een buitenkeuken en biedt een heerlijke plek om te ontspannen of te genieten van een maaltijd in de buitenlucht. De achtertuin beschikt verder over een authentieke kippen- en vogel volière die perfect aansluiten bij het landelijke karakter van de boerderij. De tuin is rijk begroeid en ingedeeld met heel veel oosterse elementen. Echt een oase van rust! Op verschillende plekjes zijn zithoekjes gecreëerd zodat er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is.

Locatie:
Raamsdonk, gelegen in het hart van Noord-Brabant, biedt een ideale mix van landelijke sereniteit en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Hier ervaart u het echte dorpsgevoel, met vriendelijke buren, een hechte gemeenschap en volop ruimte om te genieten van de natuur. Raamsdonk staat bekend om zijn historische charme, met pittoreske straatjes en authentieke boerderijen die het dorp een tijdloze uitstraling geven. Het omringende landschap bestaat uit weidse velden, groene bossen en kronkelende rivieren, waardoor u volop mogelijkheden heeft om te wandelen, fietsen en de natuur te verkennen. Een ander groot voordeel van wonen in Raamsdonk is de gunstige ligging ten opzichte van steden zoals Breda, Tilburg en Dordrecht. Binnen een korte rijafstand bent u in het bruisende stadsleven, terwijl u altijd kunt terugkeren naar de rust en ruimte van uw eigen dorp.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 995.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
woonboerderij
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, zonnecollectoren, rookkanaal, schuifpui en dakraam

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
337 m²
Perceeloppervlakte
3.862 m²
Inhoud
4.500 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
330 m²
Buitenruimte oppervlakte
63 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*