Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83
Louis Raemaekersstraat 83

Louis Raemaekersstraat 83

Schiedam

€ 229.500,- k.k.

Omschrijving

**** Ondanks dat we heel veel bezichtigen hebben ingepland, kiezen we ervoor om nog een los uurtje vrije inloop mogelijk te maken op maandag 9 september van 16.30-17.30 uur. Indien je je registreert krijg je toegang tot de stukken (MOVE). Heb je een aankoopmakelaar en is de individuele afspraak bevallen? Wellicht dat zij nu ook langs kunnen komen voor een professionele blik op de zaak.****

Hey, levensgenieter! Krijg jij een lach op je gezicht bij het zien van de foto’s van dit gave instapklare appartement met geweldig uitzicht aan de Schiedamse Louis Raemaekersstraat? Dat snappen wij. Je gaat tenslotte wonen op grote hoogte en op loopafstand van de leuke stadskern van Schiedam én op fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Rotterdam, terwijl je hier alle ruimte en mogelijkheden hebt om het helemaal naar wens te maken. Kom je de woning binnenkort anders even in het echt bewonderen?

Het appartementencomplex waar je gaat wonen ligt aangenaam centraal, waardoor je hier zowel op loopafstand van het gezellige, historische Schiedamse centrum zit, als dichtbij de Rotterdamse reuring. Diverse sportieve en recreatieve mogelijkheden vind je in de buurt, net als een groot aanbod aan winkels, cultuur, vertier, leuke restaurants, terrassen en cafés, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer op 5 minuten loopafstand met beschikking tot tram, bus, metro en trein.

Ook fiets je zo naar het Beatrixpark, met haar sport- en spelfaciliteiten, en pak je met gemak de metro naar het strand. Wat wil je nog meer? De bereikbaarheid met de auto is daarnaast uitstekend, met de openbaar vervoersvoorzieningen en de uitvalswegen op slechts enkele autominuten verwijderd. Kortom: je hebt hier alles wat je zoekt, en meer, om heerlijk te kunnen wonen, werken en leven.



Indeling

Gebouw

Op de begane grond vind je de gemeenschappelijke centrale entree, met de brievenbussen en het intercom paneel. Vanuit hier heb je toegang tot het trappenhuis en de lift naar het appartement en tot jouw privéberging (met ingebouwde stellage) beneden (circa 1.35 x 2.35 meter).

Appartement op de 7e verdieping

Je komt het appartement binnen in de nette en lange hal, die meteen een gevoel van rust uitstraalt door de neutrale kleuren, de keurige afwerkingen en de mooie vloer. Vanuit de entree heb je toegang tot alle vertrekken van de woning. Beginnen we bij de slaapkamers?

De twee slaapkamers (respectievelijk circa 3.67 x 3.40 en 3.72 x 3.31 meter) bevinden zich aan de linker voor- en achterzijde van de woning. Een groot voordeel is dat allebei de kamers zich uitstekend lenen als de hoofdslaapkamer. Beiden bieden namelijk meer dan genoeg plek voor een tweepersoonsbed, hebben aangenaam veel lichtinval en zijn in een zeer goed onderhouden staat. Hoe je de twee kamers gaat gebruiken en verdelen tussen een hoofdslaapkamer en, bijvoorbeeld, een kinderkamer, een kastenkamer of een thuiswerkplek, dat is uiteraard helemaal aan jou.

De vertrekken tussen de twee slaapkamers aan de linkerzijde zijn de volledig betegelde badkamer (circa 2.60 x 1.70 meter), met een inloopregendouche, een wastafelmeubel en een hangend toilet, en de keuken (circa 2.60 x 2.39 meter). Laatstgenoemde is aangenaam ruim, komt in een donkere authentieke look & feel en beschikt over alle inbouwapparatuur die je nodig hebt om (elektrisch) de sterren van de hemel te koken. Ook ontdek je hier de aansluitingen voor wasapparatuur.

Goed, genoeg gebabbeld. Tijd voor het moment - of eigenlijk vertrek - suprême: de woonkamer (circa 4.47 x 5.37 meter). Hier krijg je vast een lach van op het gezicht. De ruimte is met haar keurige afwerkingen, moderne look en feel, aangename hoeveelheid lichtinval en knusse sfeergevoel, helemaal klaar om jou welkom te heten. Zie je jezelf hier ‘s zondags al lekker luieren op de bank of met een fijn gezelschap dineren aan de eettafel? Ook heb je hier toegang tot het laatste cadeautje van het appartement: het ruime balkon (circa 4.47 x 1.82 meter). Dit is de ultieme plek om heerlijk te genieten van de zon en de prachtige zonsondergangen, het uitzicht met de molens van Schiedam in de verte, de frisse lucht en vooral van elkaar.

Bijzonderheden

- Perfect verdeeld en ruim 3-kamer appartement in Schiedam;
- Fantastisch uitzicht vanaf de 7e verdieping op het noorden, oosten en westen;
- Gelegen op eigen grond;
- Energielabel C;
- Woonoppervlakte circa 66m²;
- Bouwjaar circa 1967;
- Inhoud circa 220m³;
- Royale, lichte woonkamer;
- Twee nette, ruime slaapkamers;
- Ruim balkon op het westen (avondzon);
- Goed onderhouden en netjes afgewerkt;
- Eigen huur Combiketel (Intergas Kombi Kompakt) en dus geen (dure) doorbelaste stookkosten via (de Blokverwarming) het appartementencomplex
- Maandelijkse kosten Combiketel circa 40,-- euro;
- 3x kunststof draaikiepramen en kozijnen (Kömmerling K-VISION HR++) geplaatst in 2018;
- Laminaat vloer (Quickstep) en Green Felt 5.5 mm ondervloer geplaatst in 2019
- Berging op de begane grond;
- Actieve VvE / Maandelijkse bijdrage Vereniging van Eigenaren circa 290,-- euro;
- Vlakbij openbaar vervoervoorzieningen (tramhalte voor de deur);
- In de directe omgeving van winkels, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden;
- Alle ruimte en mogelijkheden om het naar wens in te delen en stylen;

Je krijgt absoluut geen spijt als je komt kijken!


Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om jouw belangen te behartigen. Adressen van goede (collega) aankoopmakelaars in Schiedam kan je bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de gegevens.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 229.500,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
7
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Intergas Kombi Kompakt, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²
Buitenruimte oppervlakte
12 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*