Lopense

Lopense

Bakel

€ 570.000,- v.o.n.

Omschrijving

Modern en duurzaam woongenot in het groene hart van Bakel

Introductie
Welkom in deze prachtige tweekapper in de sfeervolle en groene omgeving van Bakel. Met een woonoppervlak van circa 145 vierkante meter, drie royale slaapkamers en een ruime zolder met mogelijkheden voor een extra kamer, biedt deze woning alle ruimte voor het moderne gezinsleven. Voeg een riante moderne badkamer en de duurzaamheid van gasloos wonen met energielabel A+++ toe en u heeft de perfecte combinatie van comfort en verantwoord wonen.

Bijzonderheden
• Modern en sfeervolle architectuur met unieke details
• Gasloos en energieneutraal wonen met een warmtepomp
• Rustige ligging in een nieuwbouwwijk
• Ruime tuin met een eigen achterom en oprit
• Extra uitbreidingsopties

Indeling

Begane grond:
Via de centrale hal, met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, krijgt u toegang tot de royale woonkamer. Licht en ruimte kenmerken de uitnodigende leefomgeving die naadloos aansluit bij de moderne open keuken. Via de openslaande tuindeuren in de keuken, betreedt u de fraai aangelegde tuin.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping biedt ruimte aan een moderne, royale badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Ook vindt u er 3 riante slaapkamers, allen kenmerken zich door de royale oppervlakte en ruim daglicht.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping vindt u een ruime zolder die als extra slaapkamer of hobbyruimte kan dienen. Ook vindt u er een technische ruimte met aansluiting voor witgoed.

Buitenruimtes:
De woning is voorzien van een eigen oprit en een ruime tuin met een eigen achterom waar u in alle privacy kunt genieten.

Omgeving:
Bakel combineert het beste van twee werelden. U heeft de voorzieningen van het centrum op korte afstand, terwijl de natuur op loopafstand ligt. Bakel is een fijne community met een gevarieerd demografisch beeld, waar gezinnen, stellen en ouderen in harmonie samenleven.

Bereikbaarheid:
Met snelle verbindingen naar de snelweg en nabij gelegen steden zoals Eindhoven en Helmond, is de woning goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Afsluiting:
Ervaar zelf het ruime, comfortabele en duurzame woongenot dat deze woning biedt. Wij nodigen u uit voor een persoonlijke bezichtiging.

Bij interesse: Alle aanvullende informatie is te vinden op de website van Herelaef, waar u zich tevens direct kunt inschrijven: www.herelaef.nl
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 570.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
In aanbouw
ja
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, frans balkon, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Gallerij

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*